Най-верните жени според зодията - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Най-верните жени според зодията

най-верните
Астрология

Най-верните жени според зодията

За това кои са най-верните жени според знака на зодиака, прочетете в тази статия.Лоялността е много рядко качество, особено в днешния свят.

 

Разнообразието вече се цени повече от стабилността и отдадеността, така че намирането на правилния партньор е задача с повишена трудност.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Под закрилата на висшите сили през 2023 г. ще бъдат три зодии

Невероятен късмет през 2023 г за 4 зодии

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

 

Ето кои са най-верните жени според зодията

 

 Дева

Най-верните жени са представителките на зодия Дева. Верността на Девата е следствие от нейните морални принципи. Като земен знак, Девата изпитва физическо привличане към противоположния пол по-често, отколкото моралните закони биха позволили, но тя търпеливо сдържа импулсите и остава вярна на своя избраник. Девата е необичайно чиста – и в отношенията. Тя няма да допусне изневяра нито от своя страна, нито по отношение на себе си. Човек може само да съжалява за този, който се осмели да изневери Девата: тя има невероятно чувство за предателство. Предателят ще бъде незабавно разпознат и неутрализиран. И най-верните жени Девата, са също толкова отмъстителна – така че внимавайте.

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

9 доказателства, че този мъж е твоята съдба

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

 

Рак

Втори в класацията на най-верните жени са представителките на зодия Рак.
Те са много силно привързани към семействотоси. И именно любовта им към родината, привързаността им към съпруга са в основата на тяхната вярност. Това са жените, които се женят веднъж завинаги, не се развеждат и остават верни цял живот. За тях е страшно дори да си помислят, че всичко ще се разпадне, че бракът ще се пропука, така че те се предпазват от изкушението да се променят. Но трябва да кажа, че като изключително емоционално променлив знак, жените Рак се влюбват редовно, а понякога тайно обичат някой отстрани за дълго време. Те не си позволяват нищо излишно, остават най-верните съпруги, но нежността често не е адресирана към съпруга. Е, това не е класацията на най-любящите, но най-верните – и тук жените Раци показват класа.

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Знаци от Вселената, че ЛЮБОВТА на животът ви е все по-близо

ВСЕЛЕНСКА ВРЪЗКА между душите и телата

Етапи на развитие на връзката

Козирог

Жената Козирог е крепост на надеждност и вярност. Представителките на зодия Козирог са най-верните. Но тя е вярна не защото ужасно обича избраника си (въпреки че това се случва), а защото не иска да промени нищо, така или иначе всичко й подхожда. Ако има силна връзка, установен живот и емоционална стабилност в една двойка, никога не би й хрумнало да промени. Жената Козирог се отнася към връзките и брака като към успешен работен проект и това, което работи, не трябва да се пипа. Между другото, една жена Козирог възприема предателството на себе си без излишни емоции, но си тръгва веднъж завинаги.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица