хороскоп за октомври 2022 козирог
Астрология

Хороскоп за октомври 2022 КОЗИРОГ

Хороскоп за октомври 2022 зодия Козирог: Небесните тела ви съветват да бъдете наясно какво се случва във финансовата ви сфера. Вие сте твърде доверчиви и щедри, което може да доведе до неочаквани резултати. Внимателно подписвайте документи. Очакват се значителни промени в работата и е по-добре вие да станете техен инициатор, съветът важи за всички Козирози, независимо от специалността и длъжността. Що се отнася до личните въпроси, всичко ще се развива по предварително поставени релси и ще имате всички шансове да промените ситуацията към по-добро.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Феерия от ЩАСТИЕ през 2023 г. очаква пет зодии

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за октомври 2022 РАК

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

Хороскоп за октомври 2022 ДЕВА

Хороскоп за октомври 2022 ВЕЗНИ

Хороскоп за октомври 2022 СКОРПИОН

Хороскоп за октомври 2022 СТРЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 КОЗИРОГ

хороскоп за октомври 2022 козирог

През октомври 2022 Козирозите ще бъдат заети с проблемите в кариерата, както и положението в обществото. Преструктурирането и нововъведенията, които ще се случат по това време в работата, могат да повлияят на активността и емоционалното ви състояние.

Много от вас ще владеят добре ситуацията около себе си, така че ще се чувствате доста уверени. Въпреки това, дезинформацията, клюките могат да подкопаят репутацията ви и да повлияят на отношенията с приятели, роднини и колеги.

По това време не трябва да започвате нови проекти, но вече добре установените дейности могат да донесат значителен успех, възможни са бързи и осезаеми печалби, така че препятствията и усложненията само ще поддържат бойният ви дух, помагайки ви да отработите своите кармични дългове.

Месецът е много благоприятен и стабилен за общуване, колективна дейност, за безболезнено решаване на сложни въпроси във взаимоотношенията. Ето защо, трябва да общувате повече, да търсите нови партньори, да се присъединявате към нови организации, групи, тъй като тези връзки могат да повлияят на бъдещата ви съдба. Освен това, по това време ще получите шанс да укрепите материалната сфера. Очаквайте повишение.

В средата на месецът може да направите всичко, което душата ви иска и което отваря път към изкуството. Творческият път е толкова гладък, че ще се носите по него като по книга. Някой ще започне да рисува, композира и дори ще отвори собствено ателие или изложба. Желателно е мечтите да се сбъдват без външна помощ. Имате силата и възможността за всичко, не се съмнявайте в себе си.

Хороскопът предсказва среща с човек, който допълнително ще ви вдъхнови за работа и нови проекти. Интересното е, че всичко ще започне с приятелство и ще продължи в романтичен стил. Звездите обещават на семейните хора промяна в живота или преместване на ново място.

Относно здравето на зодия Козирог през октомври 2022

Поради напрегнатия аспект на планетите, през първата декада на октомври са възможни смущения в опорно-двигателната система. Направете си масаж или посетете специализиран център. Вземете топла ароматна вана и дискомфортът ще премине.

Звездите предупреждават: злоупотребата с тестени и сладки изделия, през второто десетдневие на месеца, е възможно да повлияе на общото ви състояние. Следете диетата си и, знаейки последствията, не задоволявайте моментните капризи на апетита.

През третата декада на месеца здравето и настроението ще са отлични. Препоръчително е да сведете до минимум физическата активност и да почивате повече. На работа си правете малки почивки на всеки 1,5-2 часа, през които слушайте релаксираща музика.

Хороскоп за октомври 2022 Козирог – взаимоотношения

На първо място, трябва да се борите с любимият ви навик, да правите прибързани и неправилни заключения. Преди да започнете да мислите за нещо, поговорете с любимия човек и му задайте въпроси, които ви интересуват. След като получите отговори от него, опитайте се да не ги интерпретирате по свой начин. Човек казва само това, което казва, без никакъв скрит смисъл и намеци.

На свободните представители на зодията се препоръчва този месец да излязат от отшелническия си начин на живот и да оставите хората около себе си, с които искате да се опознаете. Началото на едно запознанство не ви задължава с нищо, но разширяването на кръга ви от контакти може да привлече много интересни хора в живота. Някой от новите познати ще може да претендира за вашите чувства в бъдеще.

Обвързаните Козирози вероятно ще трябва да се откажат от някои предимства в името на тяхната половинка. Направете това без напрежение и излишни думи, за да не събудите вина у партньора си. Сега е много по-разумно да правите отстъпки и да поддържате хармония в двойката, отколкото да постигнете целта си с цената на емоционалното благополучие на любимия човек.

Бизнес и работен хороскоп за зодия Козирог за октомври 2022

Октомври 2022 ще отвори кариерни перспективи за много от Козирозите, безработните ще намерят точния подход към работодателите и така ще ги убедят в професионалните си способности.  Хороскопът ви съветва да продължите търсенето на работа и да се подготвите по-внимателно за интервюта.

Мениджърите ще се заемат с големи проекти, което ще се отрази благотворно на по-нататъшните отношения с ръководството. В средата на месеца ще възникнат трудности, за преодоляването на които помощта на влиятелен приятел ще ви помогне.

Най-важното е, че ще имате сили и желание, а всичко останало вече е почти направено. Не отказвайте събития, семинари и важни срещи. Всичко това ще отвори очите ви за това, което сте пренебрегвали в миналото.

Бизнесмените Козирози определено ще имат късмет през октомври. И всичко това, защото са инвестирали изгодно в нови проекти. Финансовата, както и професионалната ситуация ще бъдат на върха. Започва различен и по-конструктивен етап в работата, бъдете по-смели и инициативни. Ще се изисква концентрация на внимание по техническите въпроси, както и при използване на стари методи на изпълнение.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе