хороскоп за октомври 2022 риби
Астрология

Хороскоп за октомври 2022 РИБИ

Хороскоп за октомври 2022 зодия Риби: Октомври ще бъде благоприятен месец. Бъдете внимателни към себе си и здравето. В работната сфера трябва да се освободите от всичко, което само ви лишава от енергия и ви отнема от времето.  Ще започнете да усещате прилив на нови сили, така че ще се появи различно отношение към протичащите събития. Новите идеи и мисли ще вълнуват много от вас, интелектуалният потенциал ще се активира, което обещава успех в образователната и научната дейност, а прогресът им в тази област може да бъде бърз и неочакван за мнозина.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Феерия от ЩАСТИЕ през 2023 г. очаква пет зодии

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за октомври 2022 РАК

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

Хороскоп за октомври 2022 ДЕВА

Хороскоп за октомври 2022 ВЕЗНИ

Хороскоп за октомври 2022 СКОРПИОН

Хороскоп за октомври 2022 СТРЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 КОЗИРОГ

Хороскоп за октомври 2022 ВОДОЛЕЙ

Хороскоп за октомври 2022 РИБИ

хороскоп за октомври 2022 риби

Като цяло много Риби ще се отличават със смелост, желание да впечатлят, да демонстрират своята уникалност. Обичайният социален кръг може да се промени. През този период ще можете, да се освободите от старите идеи, лошите навици, емоционалните блокади и да започнете нови планове и проекти.

В края на месеца жизненият потенциал на Рибите ще се увеличи. Освен това, ще имате желание да опитате нещо ново, което може да увеличи статистиката в положителен аспект.

Въпреки динамиката и емоционалността в комуникацията, в този момент могат да се появят обещаващи отношения, които ще помогнат за разрастване, както на професионалните, така и на социалните връзки.

В началото на октомври Рибите ще се чувстват страхотно и няма да имат причина за тревоги. Работата ще върви добре, отношенията с избраника са отлични, а финансовите резерви са неизчерпаеми. Имайте предвид, че във всеки случай е необходим контрол във всички области.

В средата на октомври Рибите най-накрая ще излязат от криволичещия път, поемайки по пътя на успеха и постиженията. Ще се появят възможности, които не сте очаквали. Професионалният пейзаж ще се промени до степен, в която ще трябва да се промените вътрешно и да създадете основа за нови проекти. Творческите идеи чакат и ще изискват светкавично решение и инвестиране. Ако има „златен“ резерв, тогава не спестявайте.

Относно здравето на зодия Риби през октомври 2022

През този месец ще успеете да разрешите успешно съществуващи проблеми с кожата и косата. Вземете в предвид съветите на хора, които познавате и на чиято преценка имате доверие. Тези съвети са точно това, от което се нуждаете. Уверете се, че краката ви винаги са топли. Имунитетът сега е отслабен, както се вижда от напрегнатия аспект на планетите.

Чистотата и редът са ключът към здравето. Припомнете си това в последната третина на месеца. Организирайте почистване и проветрявайте стаята по-често.

Хороскоп за октомври 2022 Риби – взаимоотношения

Ще трябва да имате търпение. Известно време събитията, които ще се развиват в личния ви живот, няма да са подчинени на вашите действия и решения.

Звездите препоръчват да не бързате със заключенията. Представителите на знака няма да могат да повлияят на тази ситуация, но да изчакат, докато им се разкрие цялата картина на случилите се събития, е напълно по силите им. Само, когато имате пълна информация, ще можете да си направите изводи и да вземете решения.

Страхотна новина: през по-голямата част от месеца ще се чувствате по-уверени и привлекателни, което няма да остане незабелязано: ще бъдете направо окъпани от вниманието на противоположния пол. На хоризонта на представителите на знака, които все още нямат сродна душа, може да се появи човек, с който веднага ще възникне силна емоционална връзка. Не бързайте – насладете се на приятелското общуване. Времето ще постави всичко на мястото си.

Бурите ще заобикалят любовната лодка на семейство Риби. Съответствието и инициативността на избрания ще бъде приятен бонус. Така че от неговите устни може да бъде направено предложение да пътувате заедно или да присъствате на някакво ярко събитие.

Бизнес и работен хороскоп за зодия Риби за октомври 2022

Октомври 2022 ще бъде успешен за Рибите. Безработен близък ще помогне при намирането на работа. Не пропускайте шанса и се опитайте в нова специалност.

Най-после служителите ще могат да постигнат дългоочакваното повишение. За някои това ще бъде стимулиращо, за да си търсят нова работа или да започнат собствен бизнес.

Ако сте замислили някакъв голям проект, тогава е по-добре да го планирате и да го обсъдите с подходящите хора. Не казвайте „Аз самият“, а се вслушайте в мнението на по-опитни хора. Бъдете подготвени за дългосрочни преговори.

Хороскопът за октомври 2022 година съветва Рибите да не дават неоснователни обещания, както и да актуализират бизнес контактите. Енергийно не сте готови за всичко, което трябва да се направи.

Ако се захванете с ентусиазъм за творческите проекти, можете да получите повече, отколкото сте предполагали. Ако имате проблеми с документацията, незабавно се свържете с компетентни лица.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе