ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 21 ЮЛИ 2022-четвъртък - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 21 ЮЛИ 2022-четвъртък

дневен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 21 ЮЛИ 2022-четвъртък

Дневен хороскоп за 21 ЮЛИ 2022-четвъртък за всички зодии: Този ден обещава много възможности да коригирате минали грешки. Помислете какво бихте могли да промените, енергията на Юпитер благоприятства подобно мислене. Денят не е подходящ за големи покупки и придобиване на имоти. Отложете сключването на подобни сделки за друг, по-подходящ момент. Обмислете всички възможности.

Денят е подходящ за физическа активност, енергията ви ще се увеличи осезаемо, благодарение на благоприятното влияние на Уран.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Хороскоп за АВГУСТ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Самуилова крепост, паметни „страници“ от българската история

Как духовно развитият човек се зарежда със силна психическа енергия?

Когато запалите огънят в сърцето, ставате извор на любов, светлина и топлина!

ДОМАШНА ТОРТА за семейството, със или без повод

ОВЕН

дневен хороскоп за 21 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен 21 юли 2022: Благоприятните аспекти на този ден спомагат за добро общуване, развлечения и дейности на открито. Днес най-вероятно някои от представителите на вашата зодия ще бъдат осанени от творческо вдъхновение. Препоръчва се в следобедните часове да бъдете внимателни, особено ако решите да започнете да подреждате лятната вила или да ремонтирате жилище. Също така, не са изключени грешни изчисления или преценки, които няма да позволят да завършите планираната за деня работа.

ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец 21 юли 2022: Планетните аспекти на днешният ден едва ли ще донесат успех на представителите на зодия Телец. Най-вероятно мъжете от този знак ще се сблъскат със събитие, което ще наложи да преосмислят ситуацията, която се е развила в личния им живот. Възможни са усложнения в отношенията с любимия човек, поради клюки от недоброжелатели. Представителките на красивата половина от вашето зодиакално съзвездие могат да станат мишена за нападки и недобросъвестни шеги, поради несериозна постъпка или необмислено изказване, направено преди дни.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци 21 юли 2022: Добрите обстоятелства през този ден допринасят за духовното и творческо израстване на Близнаците. Днес е подходящо време за развитие и укрепване на отношенията, промяна към по-добро в личния ви живот, вземане на решение за брак. Най-вероятно днес ще бъде възможно да се реши един от горещите проблеми в семейството. Ако имате дете, отделете му малко повече внимание от обикновено, вероятно точно сега то има нужда от вашата подкрепа. Разумната оценка на текущите събития и находчивостта, проявена през този ден, ще позволят на Близнаците да се справят с всякакви нестандартни ситуации.

РАК

дневен хороскоп за 21 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак 21 юли 2022: Този ден няма да бъде еднозначен. Началото му не е благоприятно за общуване с близки и приятели. Избягвайте резки изявления и разговори с повишени емоции, в противен случай ситуацията може да се влоши до краен предел. Нежеланието да се вслушате в аргументите на партньора и раздразнителността от ваша страна може да предизвика същия отговор. В този ден е по-добре Раците да избягват романтичните приключения, защото в бъдеще те могат да доведат до нежелани последствия, не се ръководете от страстта.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв 21 юли 2022: Днес е потенциално труден ден за Лъвовете. Натрупаната умора и напрежение ще се отразят. Не решавайте въпросите с околните на повишен тон. Трябва да наложите на волята си и да контролирате емоциите. Животът ви тества за сила, изпращайки ви подобни изпитания, бъдете изключително внимателни към близките и предпазливи в общуването с другите. Въздържайте се от активни дейности, свързани с риск, физическо пренапрежение, а при дълги пътувания – не пропускайте кратките почивки.

ДЕВА

дневен хороскоп за 21 юли 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева 21 юли 2022: Днешният ден носи със себе си нови грижи. Началото на денят е изпълнено с изненади, свързани с неочаквани подаръци или обаждане, което ще направи животът ви цветен и щастлив. Втората половина на денят обещава приятно запознанство, с вероятно романтично продължение. През този период от деня Девите могат лесно да се справят с всеки поет ангажимент, независимо какво предприемате. Можете спокойно да разчитате на заслужена подкрепа от приятели и роднини.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ    

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни 21 юли 2022: Днешният ден благоприятства началото на нов бизнес, ползотворна комуникация и гладки семейни отношения. Красивата половина на зодия Везни я очакват приятни изненади и нови, не по-малко приятни запознанства. За мъжете от вашата зодия денят обещава промени в личният живот, но не трябва да се притеснявате, в крайна сметка всичко ще се нареди по най-добрия начин за вас. Денят е благоприятен и за пазаруване, дейности на открито и грижа за здравето.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион 21 юли 2022: Доста напрегнат ден, изпълнен с неочаквани ситуации в личният живот. В началото на деня агресивността към другите може да предизвика бурен протест от близките. Втората половина на този ден ще бъде наситена с необичайни събития, с които можете да се справите, като приложите своята съобразителност. Опитайте се днес да се ръководите не от емоциите, а от разума, да търсите компромисни и градивни решения. Трябва да сте критични към себе си и да не предявявате прекомерни изисквания към другите.

СТРЕЛЕЦ

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец 21 юли 2022: Подходящ ден за пикник, туризъм, както и всякакъв бизнес, свързан с недвижими имоти. За творчество и научните открития този ден също е подходящ, като никой друг. Днешното ви запознанство може да прерасне в траен романс. Най-вероятно Стрелецът чака добри новини, които ще доведат до нов път в живота. Бъдете внимателни към здравето си, възможна е лека умора, не е желателно да пиете алкохол в летните горещини.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог 21 юли 2022: Днес е интересен и вълнуващ ден за Козирозите. Усещате ли колко сте красиви, чаровни и просто неустоими? Имате полза от повишаване на самочувствието, просто не прекалявайте, понякога поглеждайте от небето към земята. Външно сте малко студени и близките може да ви разберат погрешно, решавайки, че просто не искате да ги слушате и да им обърнете внимание. Поради това, отношенията може да се напрегнат, което да доведе до изясняване на чувствата. Нека днес с вас бъдат само достойни и скъпи хора, дайте им малко топлина и грижа.

ВОДОЛЕЙ

дневен хороскоп за 21 юли 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей 21 юли 2022: Днес на Водолеите ще им е трудно да постигнат взаимно разбирателство с любимите хора. Нежеланието да изслушате и приемете вашата гледна точка е това, което ви очаква. Излишните спорове за глупости могат да се превърнат в мощно цунами, което да повлияе на отношенията. Така че, смирете жарта си, повече любов и търпение, особено след като след вечеря всичко някак ще се нареди от само себе си. И до вечерта като цяло ще забравите за емоциите, които бушуваха през първата половина на деня. Ще се прекарате времето си в любов, нежност и хармония. Обърнете внимание на любимия – и двамата имате нужда от взаимна любов.

РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби 21 юли 2022: Днес всички сили на Рибите ще бъдат насочени към защита на техните принципи. Вашето въображение в такива дни работи на пълни обороти и жизнеността е в най-добрия си вид. Всичко, което се случва днес, изглежда дори не е във ваша полза, в крайна сметка ще бъде обърнато към лична изгода, особено ако основните събития за деня се случват след обяд. Дори това, на което не сте се надявали, може да се окаже съвсем обикновена реалност.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица