седмичен хороскоп 25 юли - 31 юли 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за всички зодии, 18 юли – 24 юли 2022: Седмицата като цяло е нееднозначна, нещата ще се развиват с различна степен на успех. Но първата половина може да бъде напрегнат период, когато е възможно да възникнат противоречия и трудности в отношенията, може да се сблъскате с факта, че някой налага своето мнение или воля. Освен това, вероятността от недоразумения ще бъде повишена, така че трябва да се внимава. Не е изключено получаването на информация, която ще предизвика безпокойство. Но още през втората половина на седмицата напрежението ще спадне и влиянието на положителните тенденции ще започне да се засилва.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Силна молитва към Св. великомъченица Марина

17 ЮЛИ имен ден Св. Марина

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 17.07.2022

СЪВЕТ за 17.7.2022 към всяка зодия

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 17 ЮЛИ 2022-неделя

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 ЮЛИ 2022-неделя

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

ОВЕН

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Овен, 18 юли – 24 юли 2022: Тази седмица ще постигнете успех в домакинските, семейните дела, можете да зарадвате членове на семейството, родителите. Тези Овни, които са изпитали трудности в отношенията с близки, ще имат възможност да установят нови отношения и да постигнат компромис. Освен това, тази седмица може да ви донесе късмет по въпроси, свързани с ремонт, строителство, преместване, сделки с недвижими имоти. Около датите 18 и 20 юли може да възникнат трудности, тъй като това са натоварени дни. Може би ще ви е трудно да балансирате между семейните, домашните дела и професионалните. През втората половина на седмицата на преден план за вас ще излязат децата, сферата на личният живот и творческите проекти. Някои Овни през този период могат да намерят интересно вълнуващо занимание за душата, може би любимо хоби. В настоящите отношения може да възникнат нови общи интереси.

ТЕЛЕЦ

седмичен хороскоп 18 юли-24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Телец, 18 юли – 24 юли 2022: Седмицата за Телците ще премине предимно в ярки цветове. Не се опитвайте да поемете няколко случая, има риск да не забележите някакъв нюанс. Може би, скъпи Телци, ще изтълкувате погрешно намеренията на любимият човек през този период. Опитайте се да се вслушате в желанията и да се съобразите с тях. През втората половина на седмицата се очаква Телците да решат една от дългогодишните си задачи. Радостта от такова събитие не трябва да лишава от обективност. Осигурете си успех, преди да продължите пътуването си. Що се отнася до новите случаи, те могат да срещнат малки затруднения, но ако желаете, можете лесно да ги отстраните.

БЛИЗНАЦИ

седмичен хороскоп 18 юли - 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци, 18 юли – 24 юли 2022: Тази седмица ви очакват подобрения в сферата на финансите. Очакват ви нови приходи и тяхното увеличение, може да се появят нови източници на доходи или допълнителни. През този период ще реализирате отдавна желани покупки, възможно е да закупите красиви неща, луксозни стоки. Но около датите 18 и 20 юли на тема финанси не са изключени напрегнати моменти и не са изключени конфликти на парична основа. Втората половина на седмицата може да ви донесе много новини, информация, срещи, кратки пътувания, както лични, така и служебни, повишаване на социалната ви активност.

РАК

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Рак, 18 юли – 24 юли 2022: Тази седмица ще обърнете особено внимание на външният си вид, здравето и профилактиката, така че можете спокойно да посетите подходящите специалисти. Освен това, в тези дни може да осъществите реализиране на личните цели. Тази седмица ще има два натоварени дни, в които е по-вероятно да се случат малки недоразумения. От втората половина на седмицата ще бъдете по-загрижени за паричните проблеми. Не е изключена появата на нови или допълнителни източници на доходи. Спокойно може да реализирате сделки, командировки или да подпишете финансови документи.

ЛЪВ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Лъв, 18 юли – 24 юли 2022: Лъвове, през тази седмица може да запазите в тайна някои неща от хората наоколо. За някои от вас тайните може да са свързани с личният ви живот, следователно може да възникне неподозирана симпатия или други топли чувства, възможни са тайни обожатели или тайни отношения. Освен това, тази седмица може да ви зареди банковата сметка с нови доходи. Като цяло седмицата е нееднозначна за вас, може да ви донесе трудни задачи, които ще трябва да решите. Не са изключени ограничения в близост до датите 18 и 20 юли. Втората половина на седмицата ще е свързана с това, че ще отделите повече време на себе си, на личните си дела, те ще са приоритет за вас. И през този период очаквайте реализация на вашите цели.

ДЕВА

седмичен хороскоп 18 юли - 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Дева, 18 юли – 24 юли 2022: През тази седмица ще имате късмет в социалните дейности, работата в екип, както и в интернет проекти. Късметът може да дойде при вас чрез вашите приятели и сътрудници. Но тъй като 18 и 20 юли са енергийно натоварени дни, трябва да внимавате и да избягвате конфронтация с хората, тъй като рискът от конфликти и сериозни разногласия се увеличава. Втората половина на седмицата може да ви донесе намаляване на социалната активност, може да почувствате желание за уединение, може да имате желание да прекарвате повече време сами или в по-тесен кръг. Също така, през тази част от седмицата можете да се потопите в дейности, които изискват от вас максимална концентрация.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

седмичен хороскоп 18 юли - 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Везни, 18 юли – 24 юли 2022: Седмица, през която Везните могат временно да загубят спокойствие. Възможно е връщане към някой от вялите проблеми или появата на неприятни задължения. Отделете време, за да отговорите с „да“ на всеки входящ въпрос. Има риск в него да бъде тънко завоалирана някаква уловка. Съгласявайки се с идея, която не е напълно проучена, вие се излагате на евентуални неудобства. Астрологичната обстановка през тази седмица е много по-благоприятна за добре познати рутинни дела. Скъпи Везни, ще ви бъде полезно да помислите по-подробно върху въпроса, свързан с финансовата сфера. През този период може да се появи идея как да подобрите благосъстоянието си. В последният етап от седмицата с приятни емоции ще ви зареди общуване с деца или четириног домашен любимец, гледане на популярен телевизионен проект или посещение на любимия ви интернет портал.

СКОРПИОН

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Скорпион, 18 юли – 24 юли 2022: Тази седмица за Скорпионите приятелството и семейните грижи ще са на първо място. Не е изключено представителите на вашата зодия да са склонни да помагат на всички, дори и на тези, които не го искат. Скъпи Скорпиони, опитайте се да не забравяте за себе си. Въпреки, че през този период нивото на жизненост ще бъде високо, то се нуждае от редовно зареждане с енергия. В края на седмицата се очаква интересна оферта. За да оцените правилно нейният потенциал, отделете време. Хороскопът съветва да се прибягва до съветите на хора, надарени с богат житейски опит. Не планирайте нищо важно за уикенда, защото плановете най-вероятно няма да се сбъднат на 100%.

СТРЕЛЕЦ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Стрелец, 18 юли – 24 юли 2022: Седмицата ще донесе на Стрелците благоприятни промени в личните дела. Опитайте се да не губите нито една ценна минута. Хороскопът препоръчва да се съсредоточите върху малките неща, които съставят живота. Веднага щом създадете комфорт в личното си пространство, кавгите с роднините ще отшумят, настроението ще стане по-хармонично. Скъпи Стрелци, в края на седмицата сдържайте вълнението си. Всичко, което включва риск, ще играе срещу вас. Насочете се към малки проекти, анализирайте постигнатото, направете план за бъдещето. Не са изключени дребни подаръци от Съдбата. Може би ще откриете липсващото парче от пъзела или ще получите информация с обнадеждаващи новини.

КОЗИРОГ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Козирог, 18 юли – 24 юли 2022: Астрологичната картина на тази седмица оставя на Козирозите шанс да се възползват там, където другите виждат само неприятности. През този период всеки бизнес, насочен към краткосрочен успех, ще върви добре. Не е нужно да бягате от комуникацията. По време на някой от разговорите може да се хвърли светлина върху текущи събития или да се получи интересно предложение. В личните отношения не всичко е толкова ясно. Ако искате да зададете на любимият човек въпрос, който ви вълнува, изберете думите, които въздействат по правилния начин на съзнанието на вашия партньор. Ясната мотивация за успех и самочувствие е точно това, което ще помогне на Козирозите да продължат успешно. Краят на тази седмица е благоприятен за начало на диета или други уелнес процедури.

ВОДОЛЕЙ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Водолей, 18 юли – 24 юли 2022: Водолеите тази седмица могат да бъдат подложени на своеобразно изпитание. Вероятно последствията от минали връзки ще бъдат разкрити или веднъж извършената небрежност във всяка ситуация ще се усеща. Хороскопът препоръчва да действате според обстоятелствата. Невъзможно е да има само един строг план, той винаги може да бъде коригиран, поради причини и обстоятелства извън нашия контрол. Не отказвайте на някой, който ще ви подаде ръка за помощ. Това е искрен жест и не предполага непременно услуга в замяна. Възможно е през този период да имате необичайно желание. Преди да пристъпите към изпълнението му, преценете последствията. Скъпи Водолеи, най-доброто поведение за вас тази седмица е да изчакате подходящия момент, за да бъдете активни.

РИБИ

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Риби, 18 юли – 24 юли 2022: Седмицата ще бъде много продуктивна за вас, както в работните, така и в семейните дела. Стоенето на едно място определено не е за вас, през този период ще бъдете в постоянно движение. Някои Риби тази седмица ще обърнат особено внимание на здравето и профилактиката, затова са възможни посещения при съответните специалисти. Също така, за вас диетите, упражненията и отказването от лошите навици може да са от значение през този период. В допълнение, творческите проекти и сферата на романтичните отношения може да са актуални тази седмица, но в тези области може да срещнете трудности в началото на седмицата, с които ще се справите през втората половина на периода.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе