ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 ЮЛИ 2022-неделя - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 ЮЛИ 2022-неделя

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 17 ЮЛИ 2022-неделя

Любовен хороскоп за 17 ЮЛИ 2022-неделя за всички зодии: Денят е подходящ, за да привлечете вниманието на човекът, обекта на вашето обожание. Използвайте някои от тези похвати: свежи летни цветове в дрехите, интересни аксесоари, стилна, или напротив, небрежна прическа и лек, освежаващ, грим. Ако като цяло сте консервативни, тогава искрената усмивка ще бъде достатъчна. Възползвайте се от благоприятно стечение на обстоятелствата, за да покажете най-добрата си страна пред избраника и дайте повод за завист на съперниците.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 17 ЮЛИ 2022-неделя

17 ЮЛИ имен ден Св. Марина

Роженски манастир, „Храна“ за душата

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

Мъжете от тези зодии правят и немислимото, за да не загубят любимото си момиче

ОВЕН

любовен хороскоп за 17 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 17 юли 2022: В светът около вас има човек, на когото сте много скъп, той искрено ви обича и вие не сте безразлични към него. Както се казва, „носим отговорност за онези, които сме привлекли със сърцето си“. И вие също сте отговорни за този млад човек, защото сте го накарали да се влюби във вас. Ако чувствата ви са взаимни, тогава това е добре, той ще се почувства като най-щастливия човек на света. Но ако нямате пламенни чувства към него, тогава рискувате да разбиете сърцето му. Не позволявайте на човек да ви обича, ако не чувствате същото към него. Изградете линия на поведение, основана на чувството за отговорност.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 17 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 17 юли 2022: Днес ще почувствате прилив на сила и енергия, отношенията със сродната душа ще се подобрят. И ако съвсем наскоро сте се скарали, сега е време за любов и приключения. Не е необходимо да назначавате бизнес срещи и преговори в този ден. Възползвайте се максимално от това време, което да посветите на любимия човек. И всички ще бъдат щастливи. А взаимното любовно привличане ще се увеличи няколко пъти. Ако имате възможност да отидете на пътешествие с любимият човек, тогава не се отказвайте от тази възможност. След това пътуване ще се върнете напълно различен човек.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 17 юли 2022: Днес ще говорите много. Ще можете да заинтересувате човек от противоположният пол с вашия интелект, увлекателен разговор и изключителна позиция по отношение на нещата. Дори и да не обърне внимание на красивата ви прическа, той определено ще забележи успешната ви шега, която много ще му хареса. Но не бързайте да се влюбвате в него напълно и веднага, оставете го да направи първата крачка към по-сериозна връзка. Не се натрапвайте, не се налагайте, на любимият човек. Ако сте наистина скъпи за него, тогава той ще ви покаже това.

РАК 

любовен хороскоп за 17 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 17 юли 2022: Ако днес думите на любимият човек ви изглеждат неправдоподобни, това не означава, че той ви мами. Точно днес трябва да се доверите на партньора си, защото той казва истината. И той не просто трябва да бъде изслушан, той има нужда от помощ и предприемане на действия. Ако го направите, никога няма да съжалявате. Но всички недоразумения и разногласия трябва да бъдат разрешени незабавно на мига. Мислете по-малко за утре, живейте в настоящето. Така или иначе никога няма да разберете за това, но времето ще покаже. Не мислете за утре, радвайте се на това, което се случва в животът ви сега. Очакват ви много приятни моменти и удоволствия.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 17 юли 2022: Днес ще бъдете център на вниманието. Вместо романтични срещи и разходки ви очакват шумни компании сред приятели и непознати хора. Именно в този кръг от хора ще намерите своята половинка. Ще ви хареса фактът, че човекът, който ви е отвърнал, се харесва не само на вас, но и на много други хора. Ще обсипете обекта на обожание с комплименти и ще проявите особен интерес. Прост ще бъдете привлечени от всичко ярко и екзотично. Ще се заинтересувате от много привлекателен и образован човек, който ще бъде най-добрият сред всичките си приятели. Избягвайте всякакви спорове, днес нямате нужда от това. Освен това, вие ще бъдете център на вниманието.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 17 юли 2022: Въпреки незначителните разногласия с партньора, човек може да се надява на по-силни семейни отношения. Ще можете да разберете перфектно половинката си, да се настроите с нея на една и съща дължина на вълната. Ако има някакви недоразумения във връзката, тогава просто трябва да седнете и да поговорите за това и всичко ще се разреши от само себе си. Но, ако въпреки това, недоволството и подценяването останат, тогава ще бъде възможно да се коригира ситуацията едва на следващия ден. Ще можете да разберете любимият човек, да му простите грешките. Днес, повече от всякога, искате да бъдете обичани. Вие самите ще обичате страстно партньора си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 17 юли 2022: Днес едно случайно запознанство може неочаквано да прерасне в нещо по-голямо и сериозно. Покажете своят оптимизъм и магнетизъм, дори и да няма причина за това. Трябва да се настроите за положителна вълна, за да привлечете късмет в съдбата си. Не можете дори да си представите това: от обикновен познат връзката ви с човек се развива в страстен романс с период на букет цветя и срещи. Днес приемете всичко, което съдбата ви дава. По принцип това ще бъдат само положителни моменти.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 17 юли 2022: Трябва да внесете ярки цветове в отношенията с половинката. В края на краищата, дори идеалните отношения в семейството се притъпяват, стават монотонни. Едно вълнуващо пътуване няма да ви навреди. Прекарвайте повече време със семейството и децата си. Не се затваряйте в четири стени, захвърлете всичките си грижи и проблеми. Имате ли нужда от свежа доза позитивизъм и приключения? Тогава е време за възстановяване в екзотична страна. Ако все още нямате любим човек в живота си, тогава има шанс да го срещнете. Основното нещо е да не се затваряте и да избягвате обикновеното сиво ежедневие.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 17 юли 2022: Днес ще имате добре развито чувство за тактика и стратегия. И благодарение на тези качества можете да постигнете отлични резултати на любовният фронт. Денят ви е надарил със способността да мислите. Ще можете, като в шахматна партия, да пресмятате много обстоятелства няколко хода напред. Днес ще имате много проекти. Трябва само да имате смелостта и сте на крачка от успеха и поставената цел. Ще можете да разберете от собствен опит какво е любов от пръв поглед. Доверете се на интуицията си днес. И правете, както сметнете за добре.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 17 юли 2022: Днес ще изпитате такова неприятно чувство като ревността. И дори да няма причина за това, вашите собствени фантазии и подозрения ще ви бъдат достатъчни. Но не би било излишно да разграничите вашите фантазии и преживявания от реалността. Не трябва да вярвате само на вашите предположения, ако няма факти. Освен това, любимият човек може да бъде обиден от неоснователните обвинения срещу него. Няма нужда да обиждате любимият човек и да го измъчвате с ревността си. Ако той не е виновен за нищо пред вас, тогава вашите думи могат силно да го обидят.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 17 юли 2022: Очакват ви много вълнуващи любовни приключения. Но не мислете, че трябва да водите ветровит и непостоянен начин на живот, като имате афери с различни хора от противоположния пол. Не, нищо подобно няма да се случи. Всички приключения ви очакват с един партньор, с когото е свързан целият ви живот. Днес ще сте склонни да подхождате логично към въпросите, но вашият партньор в живота ще превърне всяка ситуация в забавна шега. Проявете, колкото се може повече търпение към партньора си. Не отправяйте несправедливи твърдения.

РИБИ

любовен хороскоп за 17 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 17 юли 2022: Днес не се поддавайте на провокации, за да избегнете конфликта. Забележимо ще изострите чувството си за справедливост. Романтичните запознанства ще се развият слабо, поради нестандартни възгледи за света. Днес повече от всякога трябва да мълчите повече и да говорите по-малко. По-добре просто се усмихнете. Днес ще трябва да преодолеете чувството на страх, за да се обърне късметът към вас. Не бързайте да отваряте душата си пред непознати хора и дори любимия ви човек не трябва да се разкрива напълно.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица