ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 17 ЮЛИ 2022-неделя - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 17 ЮЛИ 2022-неделя

дневен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 17 ЮЛИ 2022-неделя

Дневен хороскоп за 17 ЮЛИ 2022-неделя за всички зодии: На този силно енергиен ден бъдете оптимисти, изпълнете се с енергия. Нека самочувствието и настроението се повишават, авторитетът, също. Денят е благоприятен за почивка, творчество, освежаване на домашният интериор, самообразование, преговори, уговаряне на сделки, както и за решаване на ежедневни дела. Бъдете съчувствени към другите, пренебрегването на техните чувства и интереси може да доведе до промяна в отношенията.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

17 ЮЛИ имен ден Св. Марина

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Огън в косите, огън в сърцето, буйна кръв – Тя е червенокосата жена!

Що за поглед имат зодиите?

ОВЕН

дневен хороскоп за 17 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен 17 юли 2022: Овни, днес увереността в нечия правота и валидността на аргументите може да доведе до успех във всеки бизнес. Практичността ще отстъпи място на лесното пилеене на време и ресурси. Не се укорявайте за малки слабости. Днес някой ще се опита да прехвърли проблемите си върху вашите плещи. Не се примирявайте с това, защото имате достатъчно други грижи! Доброто психо-емоционално състояние и правенето на това, което обичате, ще ви позволи практически да не се оплаквате от здравето си.

ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец 17 юли 2022: Телци, в този ден вашата сантименталност, интуиция и впечатлителност ще се изострят. Денят ще бъде успешен за обобщаване и подготовка за дейности на открито. Може да се окаже, че изведнъж можете да намерите отговори на въпроси, които ви преследват от дълго време. Но не бързайте да вземете окончателно решение, първо претеглете плюсовете и минусите! Много представители на вашата зодия са изложени на малък риск да преживеят период на отслабена стомашно-чревна система.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци 17 юли 2022: Близнаци, каквото и да предприемете днес ще е успешно! Това е подходящо време за всякакви начинания. Астролозите препоръчват да подредите чувствата си. През този ден трябва да сте изключително учтиви в общуването. В противен случай вашата прямота лесно ще прерасне в арогантност и ще изненадате неприятно околните. Движението, чистият въздух и здравият сън ще ви помогнат да останете здрави при всякакви условия!

РАК

дневен хороскоп за 17 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак 17 юли 2022: Раци, имате нужда от промяна на обстановката, точно като от въздух. Ако решите да прекарате известно време далеч от дома, няма да съжалявате. Не е нужно да се затваряте в себе си, напротив, трябва открито да изразите това, което ви притеснява. В близко бъдеще ще трябва да се научите да разчитате на желязна логика, а не на неясни предчувствия. Липсата на физическа активност може да повлияе негативно на вашето здраве.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв 17 юли 2022: Лъвове, в този ден е нежелателно да проявявате амбиция, пренебрежение към другите, гняв. Успехът на всички последващи дела и начинания ще зависи от вашата сдържаност и предвидливост. За да избегнете грешки, опитайте се да бъдете разумни. По-добре е да концентрирате вниманието си върху собствения си вътрешен свят, опитайте се да разберете себе си. Избягвайте нервно напрежение и конфликти. Грижи се за здравето си.

ДЕВА

дневен хороскоп за 17 юли 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева 17 юли 2022: Деви, през този ден по-добре послушно да изпълнявате всички молби на любимият ви човек, колкото и налудничави да изглеждат. Ще видите, че днес вашият избраник ще бъде много по-мъдър от вас. Отрицателен ден за официални контакти. Не е нужно да се захващате с нови неща. Би било по-добре да се справите със стари нерешени проблеми. Сега е добър момент да се отпуснете правилно и да натрупате сила. Опитайте се да избягвате стресови ситуации.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ    

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни 17 юли 2022: Везни, в този ден вашата енергия и прямота в действията може да изненада околните. Не се страхувайте от промяната – в крайна сметка тя ще бъде положителна. Днес може да сте изправени пред избор между личната изгода и вашите морални принципи. Звездите ви оставят пълна свобода на избор, така че се ръководете от интуицията си. Проблеми с физическото състояние могат да възникнат при тези представители на знака, които не са умерени в храната и в употребата на силни напитки.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион 17 юли 2022: Скорпиони, звездите ви съветват днес да направите нещо, което не сте правили досега. Пазете тайните си, не ги поверявайте на всички, в противен случай може да станете обект на клюки. Кратко затишие на любовния фронт може да бъде предизвикано от разрушителната енергия на Сатурн. Въпреки това, от днес ситуацията се нормализира и вие ще можете да демонстрирате достойнството си в целия му блясък! Вашето тяло се нуждае от допълнителна подкрепа. Говорете с вашият лекар или терапевт за необходимостта от прием на допълнителни витамини и минерали.

СТРЕЛЕЦ

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец 17 юли 2022: Стрелци, днес ще бъдете общителни и можете да станете център на приятелски срещи и запознанства с нови интересни хора. Чувствайте се свободни да планирате всякакви дейности за този ден, където можете да демонстрирате всичките си добродетели и таланти. Ако сте на почивка, тогава днес е чудесен ден за дейности на открито. Опитайте се за известно време да забравите за трудностите в работата. В близко бъдеще трябва да дадете на тялото си почивка. Ако искате да отслабнете бързо, започнете диетата, но не такава, чрез която да изтощите тялото си.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог 17 юли 2022: Козирози, добър ден за преподаване, кратък обучителен курс, участие в семинар за духовност, изучаване на нови занаяти, творчество. Разбираемостта ви днес ще се изостри, така че послушайте нейният съвет. Не се страхувайте да участвате в приключения или подозрителни, според вас, начинания. Неочаквани новини или благоприятно стечение на обстоятелствата ще обърнат събитията във ваша полза. Възможни са главоболие и спад на налягането. Опитайте се да не се натоварвате с нови задължения.

ВОДОЛЕЙ

дневен хороскоп за 17 юли 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей 17 юли 2022: Водолеи, днес ви очакват приятни изненади. Ако отхвърлите малките трудности, тогава като цяло днес денят ще бъде успешен. Ще сте готови да работите усилено, за да постигнете целите си. Не вземайте решения, свързани с личният ви живот. Информацията, на която разчитате, е само частично вярна. Обърнете специално внимание на укрепването на имунната система. За да направите това, трябва да започнете да бягате сутрин, да отидете на фитнес или плувен басейн, това ще ви помогне да подобрите здравето си.

РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби 17 юли 2022: Риби, за представителите на вашият знак денят ще бъде лек, необременен с никакви проблеми. Днес ще имате желание да разведрите живота си и да разнообразите с нещо свободното си време. Денят е подходящ за всякакви начинания. Можете спокойно да подпишете важни документи, да реализирате пътуване. Трябва да се настроите за положителна промяна. Денят е успешен в здравословно отношение – имунитетът ви ще бъде в най-висока степен, а силата на волята, на някои от вас, ще помогне да се справите с някаква болест.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица