ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 21 ЮЛИ 2022-четвъртък - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 21 ЮЛИ 2022-четвъртък

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 21 ЮЛИ 2022-четвъртък

Любовен хороскоп за 21 ЮЛИ 2022-четвъртък за всички зодии: Днешният ден е създаден за взаимно разбирателство. Това е най-доброто време за задушевен разговор без риск да преминете към конфронтация. Въпреки това, дори и да няма проблеми, все пак се препоръчва да прекарате времето си с партньора, за да укрепите чувствата, защо не помислите за преминаване към ново ниво на връзка.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Рупите, вихър от космически енергии

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 18 юли – 24 юли 2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 21 ЮЛИ 2022-четвъртък

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЧИСЛА НАОКОЛО? МОЖЕ БИ АНГЕЛИТЕ ВИ „НОСЯТ“ ВАЖНО ПОСЛАНИЕ…

ХРАНИ С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ВИТАМИН С

МИЛИ И КРАСИВИ ДАМИ, КОЕ Е НАЙ-ЗДРАВОСЛОВНОТО ВИНО ЗА НАС?

ОВЕН

любовен хороскоп за 21 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 21 юли 2022: Едно увлечение има потенциала да се развие в нещо по-значимо за вас. В резултат на това може да сте по-отворени и възприемчиви, за да се установите в бъдещите отношения. Докато в миналото може да сте искали да запазите възможностите си отворени в света на запознанствата. Има много неща, които можете да откриете, и първото предположение за това, какво може да очаквате може да се появи още днес. А, вие наистина има какво да очаквате.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 21 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 21 юли 2022: Разширете хоризонтите си, за да внесете повече любов в живота. Може да си съвпаднете с някой с вашата любознателна нагласа, да има отворено сърце към нови идеи, различни преживявания, изобщо хора, които са уникални сами по себе си. Сега е идеалният момент да тръгнете на пътуване, което покрива значително разстояние или да помислите за разширяване на кръга ви за запознанства, като се опознаете с хора, които живеят на различни места.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 21 юли 2022: Когато мислите за сегашната си половинка или бивш партньор, опитайте се да не позволявате на мислите ви да бъдат прекалено погълнати от вашите собствени вярвания. Възможно е да откриете, че се притеснявате или се съмнявате в решенията, които вече сте взели. Зарежете тези притеснения и имайте вяра, че ако нещо е писано да бъде, то ще се окаже, точно както трябва.

РАК 

любовен хороскоп за 21 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 21 юли 2022: Отделете време да обикнете себе си и да се грижите за себе си. Когато си прекарвате добре и се наслаждавате на живота, хората в живота ви ще се отнасят по-добре към вас. Отделете малко време за себе си, за да се насладите на това, което наистина ви харесва. Вашият романтичен живот ще започне отново по един завладяващ начин в този момент. Каквото и да сте си пожелали в това отношение, ще има потенциала да се превърне в реалност за вас.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 21 юли 2022: Трябва да разберете колко емоционален ангажимент сте направили във връзката си. Възможно е да подценявате мащаба на поставената задача. Но ако имате чудесна комуникация с партньора и засилен любовен интерес, ще почувствате силната, способна на чудеса, енергия на любовта. Поемете дъх, представете си всичко в една огромна картина и направете някои планове и как да ги реализирате най-добре.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 21 юли 2022: Има някои трудни решения, които може да се наложи да вземете този ден. Любовта и другите отговорности може да ви накарат да се почувствате сякаш ви дърпат в различни посоки. Не е нужно да се отказвате от другите си контакти, само защото сте във връзка. Прекрасно е чувството да си заобиколен от хора, които наистина се грижат за теб по толкова много начини, така че го ценят.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 21 юли 2022: За щастливата връзка ефективната комуникация е от съществено значение. Подредете мислите си сами, преди да ги споделите с този, който ви интересува най-много. Без значение каква е темата, изключително важно е да използвате правилните думи, за да изразите гледната си точка. Все пак не изпускайте от поглед големите си планове, това е важно. Ще бъдете посрещнати по-добре, отколкото си представяте, когато сте готови, така че дишайте и действайте.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 21 юли 2022: За да извлечете ползите от любовният си живот, трябва да вложите време и усилия, необходими, за да накарате тази връзка да работи. Вече можете по-лесно да ухажвате своята половинка с вашите съблазнителни методи. Всъщност може да поискате да покажете на партньора си колко ви е грижа, като му подарите символа на вашата обич. Ако сте необвързани, използвайте максимално привлекателната си личност, за да привлечете човека, на когото се възхищавате от дълго време.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 21 юли 2022: Дори най-съвършената любов никога не е наистина пълна, тъй като непрекъснато се развива. Това е идеалният момент да се съсредоточите отново върху доброто развитие на партньорството и навиците, които винаги са оформяли любовния ви живот, независимо дали в момента имате връзка или не. Задълбочаването е най-добрият начин да направите отношенията си по-здрави, по-стабилни и по-приятни.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 21 юли 2022: Внесете вълнение във връзката, която имате. Такава внезапна промяна може да бъде повратната точка, от която вашият романтичен живот се нуждае точно сега. Вашите взаимоотношения се нуждаят от тласък, за да запалите отново огъня във вашите чувства. Опитайте се да изненадате любимата си сродна душа, когато ни най-малко очаква нещо подобно. Обогатете с малко страст, удоволствие или дори просто стара нестихваща обич, за да направите нещата по-пикантни.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 21 юли 2022: Вашият романтичен живот може да е преминал през някои трудни моменти напоследък, но от днес ще положите усилия да възстановите романтиката във връзката си. Отделете време да направите нещо забавно заедно, за да съживите естествената топлина и истинската привързаност на връзката си. Можете значително да подобрите ситуацията, като поне веднъж не се опитвате да бъдете прекалено изтънчени.

РИБИ

любовен хороскоп за 21 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 21 юли 2022: Възможно е днес да загубите самообладание, докато разговаряте с партньора си. Колкото е възможно по-дълго ще се опитвате да скриете емоциите си, но в крайна сметка нещо ще им даде тласък. От друга страна, може да успеете да освободите някои потиснати чувства, които са ви безпокоили. След известно време всичко ще се подреди добре, тъй като и двамата ще можете да се смеете над това, което е било.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица