Жената знае всичко, включително и това, че си влюбен в нея
Любов и партньорство

Жената знае всичко, включително и това, че си влюбен в нея

Харесваш ли това момиче, но не си сигурен дали изпитва същото към теб? Притесняваш ли се да заявиш намеренията си от страх да не бъдеш отхвърлен? Или може би сте приятели с него и не искаш да съсипеш вашето приятелство?

Истината е, че чувствата трябва да се споделят. Да, рискуваме много, когато го правим, но в този живот е по-добре да опиташ, отколкото да съжаляваш, че не си. Ако харесваш това момиче трябва да му признаеш. Шансът да знае това е много голям и ние ще ти покажем по какво да познаеш, че вече знае, че ти имаш чувства към нея и  просто ти дава ясни сигнали и чака най-накрая да се откриеш.

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че знае, че си влюбен в нея

 Иска да прекарва повече време с теб

Ако все още си в приятелската зона, това може да бъде още по-важно, ако тя постоянно иска да прекарвате колкото се може повече време заедно. И не става въпрос за вашата обща компания, а само ти и тя. Не е ли малко странно? Колкото повече време прекарвате с една жена, толкова повече ще я опознавате.

Ако тя започне да разчита на теб все повече и повече, това може да е знак, че търси някой, на когото да се облегне, когато има нужда и може подсъзнателно да обмисля идеята да тръгне с теб, ако вижда в теб опора. Като прекарва повече време с теб, тя се опитва да прецени дали си струва да се бори за истинска връзка и иска да разбере как бихте изглеждали като двойка.

Колкото повече време прекарвате заедно, толкова по-вероятно е да разбереш какво мисли тя и вероятно тя ще иска да признаеш чувствата си към нея.

Любовта идва в точния момент, мила и нито минута по-късно! Имай търпение, Бог знае какво е най-добре за теб

Тя започва физически контакт

Жена, която те харесва и иска да бъде с теб, вероятно ще инициира докосване по-често отколкото жена, която наистина ти е просто приятел. Ако тя не обича по принцип да флиртува и още повече често да показва някаква форма на интимност, това е изключително значим знак. Ако седите един до друг и тя подпира ръката си на рамото ти например, това е много ясен знак, че те харесва.

Докосването е една от най-мощните човешки емоции и често се използва за успокояване на чувството на безпокойство или вълнение. Ако тя започне да те докосва по-често или инициира контакт с теб, вероятно тя е привлечена от теб. Чрез нейното иницииращо докосване, форма на невербален жест, тя иска да те накара да признаеш чувствата си към нея.

Игнорирането е най-доброто отмъщение в любовта, което влудява мъжете

Тя ти прави комплименти

Ако тя те харесва, тя ще положи усилия да ти го каже. Обърни внимание на комплиментите, които прави, тъй като те могат да бъдат знак, че те харесва повече, отколкото си мислиш. Ако сте приятели от известно време и тя винаги е правила комплименти, това е още по-добър знак, че тя може да се интересува от теб. Ако ти направи комплимент, тя вероятно ти дава възможност да надникнеш в удивителните неща, които вижда в теб.

Комплиментите са начин за изразяване на признателност и обич. Ако тя те харесва, вероятно ще почувства необходимост да изрази чувствата си, дори и само по малък начин.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Жената отмъщава на мъжа, който не я цени с изневяра

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

По-добре сама, отколкото зле придружена Защото той никога няма да се промени

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе