Когато запалите огънят в сърцето, ставате извор на любов, светлина и топлина!

Когато запалите огънят в сърцето, ставате извор на любов, светлина и топлина!
Психология

Когато запалите огънят в сърцето, ставате извор на любов, светлина и топлина!

 

Ето как да го постигнете…

 

Всеки от вас, поне веднъж в животът си е изпитвал чувството на „пърхащите“ пеперудки в стомаха. Вътре във вас гори пламък, който ви кара да пеете, танцувате и да предадете на целия свят радостните си емоции. Когато сте уверени, че всичко е възможно, със сигурност ще се справите с всякакви препятствия.

За да намерите истинското щастие в живота, трябва да прехвърлите магията на любовта във всички аспекти по житейския ви път. Влюбете се в работата си, в бизнеса, най-важното – влюбете се в себе си, близките, приятелите и любимите ви хора, в живота, в мястото ви на живеене, в животните, в цветята, в планетата, в Слънцето, във Вселената. Повярвайте, че това състояние на любов ще разгърне крилете на творчеството и ще ви освободи от рамките, които досега са ви държали далеч от безграничния потенциал на Твореца, който живее във вас.

В състояние на  любов и хармония ще реагирате със спокойствие и усмивка на всичко. Приемайте любов и излъчвайте такава, колкото се може повече, само така ще подобрите себе си и света около вас.

Така се стига до въпросът: Как да запалите този огън на любовта, който ще ви зарежда с неизчерпаема енергия и сила, ще бъдете в състояние на радост, удоволствие, ентусиазъм, вдъхновение и щастие?

Отговорът, е лесен.

Любовта е енергията, вдъхната от Твореца, която свързва всичко, това е единното поле на съзнанието, за което говорят учените, то е вътре във всеки, не е нужно да го търсите навън и да го чакате от някого.

Преходът към това състояние е естествен. Ако сте подготвени за това, процесът ще премине леко, а понякога, дори и неусетно.

Необходимо е да започнете да се вслушвате в сигналите, идващи от сърцето, а не от мозъкът, който е под влиянието на сетивата и материалната природа. Следвайки този зов и вашите истински желания, вие ще откриете неограниченият потенциал, който притежавате. Колкото по-силен става пламъкът, вие ставате все по-искрени и истински, спокойни и уверени, уважаващи себе си и околните, излъчващи радост и любов.

Разбира се, това е Път, по който има възходи и падения, сълзи от радост и щастие, въобще цяла палитра от емоции и чувства, осъзнаване и просветление, трансформации и промени.

Колкото по-спокойно реагирате, толкова по-щастливи ставате, защото по-малко се съпротивлявате на събитията в живота, чиято единствена цел е да ви прави все по-влюбени и все по-щастливи.

Ако сутрин, когато се събудите, не ви се става от леглото и не ви се прави нищо, имате чувство на униние и апатия, може би сте загубили интерес към живота.

Непременно направете ретроспекция и открийте защо се чувствате така. Какво стои зад това? Може би, ще осъзнаете, че в гърдите ви загасва огънят на същата, онази, любов към живота, към себе си, зареждащ с енергия, смисъл и сила.

В пълен разрез е с вашата истинска същност, да живеете без огън в гърдите, да не усещате истинските си желания и намерения. Хабите енергия за реализирането на наложени, чужди, илюзорни желания, правите нещо, което не харесвате, работите, за да се храните… Запитайте се. Струва ли си?

Вижте още ⤵️

Ще откриеш ли някога любовта? Причини, да бъдеш оптимист

Как духовно развития човек  се зарежда със силна психическа енергия? 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе