Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

любовен хороскоп за 8 януари 2023
Астрология

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

Нумерология на числото на любовта от 1 до 9. Да, в нумерологията съществува такова понятие числото на любовта от 1 до 9. В този смисъл това буди особен интерес, защото нумерологията работи на индивидуално ниво.

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

И така, след като си изчислите вашето лично число, прочетете как нумерологията на отношенията тълкува числото на любовта във вашата двойка. Кой е основният компонент за прогрес на вашата връзка? Как по-лесно да преодолявате кризите в любовните отношения?

НУМЕРОЛОГИЯ – МАГИЯТА И ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЧИСЛАТА

Нумерология – Числото на Душата от 1 до 9

НУМЕРОЛОГИЯ: Как ИМЕТО въздейства върху хода на съдбата ви?

НУМЕРОЛОГИЯ: Кармични прояви на характера, според името ви, с които трябва да се справите в този ви живот

Ето как сами да изчислите числото на любовта от 1 до 9

Например, ако сте родени на 07.12.1981 година, трябва да съберете всички цифри от вашата дата на раждане.

07.12.1981 г. = 7+1+2+1+9+8+1 = 29.

Сега продължете, като добавите числото образувано от деня от седмицата, в който сте родени. В този случай това е понеделник.

Понеделник – 7+6+5+6+5+6+3+5+9+2 = 54

За тази цел използвайте таблицата, която е специална за българската азбука и има следните числови значения:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
А Б В Г Д Е Ж З И
Й К Л М Н О П Р С
Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ
Ь Ю Я

 

Съберете сборовете: 29 + 54 = 83 = 8 + 3 = 11 = 1+1 = 2

В този случай се получава, числото на любовта е 2, съгласно числовите данни в примерната дата.

Числото на любовта 1 – „Поглед в една посока“

числото на любовта

Според числото на любовта 1, вашата връзка се нуждае от общи цели и амбиции и ако имате нещо, върху което да се съсредоточите заедно, ще бъдете щастливи в този съюз.

И двамата имате умения, с които можете значително да подобрите и дори да удвоите силата си, като ги обедините в едно. Можете да станете пример и източник на вдъхновение за околните.

Ако в момента има криза във връзката, най-вероятно и в интересите, а оттам и целите ви се разминават. Опитайте се да внесете енергията на единството във връзката. Запалете вътрешния си огън!

Според вашето число на любовта, като цяло единицата е символ на увереност, лидерство и амбиция. Не е изненадващо, че тази личност инвестира по-голямата част от времето си в работа, изграждайки успешен бизнес и се движат нагоре по кариерната стълбица. Обикновено, това е мястото, където намира своята любов.

Присъщият ви състезателен дух в професионалната сфера присъства и в личните отношения. Тук е важно да умеете да си отстъпвате един на друг, да не поставяте спортния интерес над взаимното разбирателство и уважение.

Числото на любовта 2 – „Комуникация“

числото на любовта

В този случай трябва да има диалог във връзката. Дори и самите вие да не сте общителни, трябва общувате, за да развиете комуникативните си умения. Упражнявайте се един с друг, проявявайки чувствителност и грижа.

Във връзката ви е много важно да се учите един от друг и да намирате вътрешен баланс заедно.

Ако връзката е в криза, осигурявайте си повече внимание, време и усилия, да се научите да се изслушвате и да бъдете искрени. Не пренебрегвайте изкуството на компромиса!

Ако не сте във връзка, бъдете готови за романтична среща, защото именно по време на пътуване ви е писано да срещнете любимия човек. Може да не забележите веднага съдбата си, не чакайте нещо да прескочи в сърцето ви, но в никакъв случай не избягвайте нови запознанства.

Ако не пътувате често, запомнете: съдбата може да ви намери, дори в градския транспорт.

Числото на любовта 3 – „С вас е забавно“

 числото на любовта

Забавление и игривост – това присъства във вашата връзка. Позволете на вашето вътрешно дете да се разгърне! Разнообразието е много важно за вашата двойка, не позволявайте на рутината и ежедневието да пречат на любовта ви.

Посещавайте различни събития заедно, организирайте партита – живейте пълноценно!

За да преодолеете кризата, върнете елемента на забавление във връзката. Опитайте се да внесете повече енергия в живота си: направете нещо спонтанно заедно и се оставете да бъдете забавни. Припомнете си защо някога сте се влюбили един в друг.

Личностите с числото на любовта 3 са романтици по душа. Още от детските си години градят планове за запознанства с бъдещ избраник. В същото време във фантазиите им винаги присъстват цветя, ресторанти, скъпи подаръци и взаимни чувства.

Те могат да срещнат любовта на улицата, в магазина, чрез общи приятели, на събитие. Първоначално не придават особено значение запознанство, но след това всичко се променя. Ето защо, връзката с такива хора е много приятна и емоционална.

Числото на любовта 4 – „Винаги готови с планове за бъдещето“

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

Носителите на числото на любовта 4 винаги градят подробни планове за съвместно бъдеще. Да сте организирани и обосновани е това, което поддържа връзката ви. Ако работите заедно за реализиране на идеи, планирате живота си, поддържате бюджет, всичко ще бъде наред.

Може да не сте свикнали да планирате всичко, но ако искате да сте щастливи в тази връзка, научете се! Околните ще се възхитят от силата и устойчивостта на чувствата ви.

За да преодолеете кризата, съсредоточете се върху подробностите от съвместния ви живот: обсъдете ежедневието, разпределете отговорностите, погрижете се за домакинските задължения. Връзката ви не може да „устои“ без стабилна основа.

Любовта винаги ви намира там, откъдето ни най-малко я очаквате. Когато най-малко мислите за нея. Съдбата ви събира на най-непредсказуемите места.

Вашият романс е страстен и запомнящ се. А, дори да се окаже нещо мимолетно и двамата дълго ще помните емоциите, които сте изпитали заедно.

Числото на любовта 5 – „Ах, каква любов!? Незабравимо приключение!“

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

Изследвате живота и света заедно – това е, от което се нуждае вашата двойка. За да сте щастливи в такава връзка, трябва да работите заедно, за да направите съвместния ви живот вълнуващ и интересен. Чувствайте се свободни и не се страхувайте да правите спонтанни неща, ви съветва числото на любовта 5.

Да отидете заедно на приключение, дори и малко, ще подобри значително отношенията ви като двойка. Ако можете да внесете разнообразие в живота си, можете да растете и да се развивате заедно.

За да преодолеете кризата, реализирайте непланирано пренареждане в къщата, запазете маса в ресторант за вечерта. Елементът на изненадата и спонтанността ще съживят връзката ви!

Пет е символ на силни семейни отношения. Най-вероятно ще имате дълъг семеен живот заедно. Умеете да разпознавате, че това е вашата сродна душа още в самото началото на романтичната връзка.

Възможно е да сте били в едно училище. Или бивш колега, с който „случайно“ се срещнахте в метрото или автобуса, най-сърдечно разговаряйки за миналите дни.

Числото на любовта 6 – „Загриженост“

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

Шестицата умее да създава връзки, в които партньора се чувства в безопасност, спокойно и хармонично. Да станете един вид „убежище“ един за друг е това, което трябва да направите, ако искате да сте щастливи в тази връзка. В това „убежище“ и двамата ще можете да реализирате творческите си идеи.

Със сигурност съседи, роднини и приятели обичат да ви посещават и това не е изненадващо – в къщата ви е уютно и приятно.

Ако има криза във връзката, отговорете на въпроса – Кога за последен път бяхте заедно на ресторант или на интересно събитие? Грижете се един за друг с еднакви усилия и вижте как чувствата ви отново стават по-силни!

Шест е сложно число. Тя ви готви красиво запознанство, но връзката на моменти ще е бодлива, със сцени на ревност.

Въпреки всичко винаги успявате да запалите огъня в партньора. Ще бъде това, което се нарича любов от пръв поглед. Единствено трябва да контролирате емоциите в дните на неразбирателство.

Числото на любовта 7 – „Дълбока чувствителност“

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

Колкото по-дълбоко се гмурнете в чувствата на другия, толкова по-силна ще бъде връзката ви! За да бъдете щастливи, трябва да можете да намирате дълбок смисъл в ежедневните неща. Търсете заедно нови начини за решаване на рутинни задачи.

Ще се радвате да прекарвате време и сами със себе си, това ще ви позволи да задълбочите познанията си един за друг и да изследвате дълбочината на живота си заедно, за да го превърнете в това, за което винаги сте мечтали.

Ако сте в криза, това най-вероятно се дължи на желанието да оправдаете очакванията на вашите близки и приятели. Не допускайте в отношенията си с трети лица! Обсъдете вашите желания и притеснения с партньора си. Вдъхновете се един от друг – и ще успеете!

Най-често личностите с любовно число 7 са моногамни. Затова изключително рядко те стават участници в любовен триъгълник. Тези хора са готови да постигнат целта си докрай. Ако успеят да се влюбят в партньор с подобно разбиране, съюзът ще бъде успешен и дълъг.

Числото на любовта 8 – „Богатство“

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

Според числото на любовта 8, вие и вашият партньор трябва да станете достойни владетели на вашата малка семейна „империя“. За да процъфтява връзката, трябва да поддържате енергията на паричния поток и да поддържате хармония в отношенията.

Като цяло осмицата търси баланс, но често това се проявява в енергийни разлики: възходи и падения. Ето защо, е важно да разберете, че отношенията могат да преминат през много етапи и цикли и затова никой от двамата няма пряка вина.

Ако има криза в двойката, трябва да възстановите баланса. И не става въпрос само за пари и материално благополучие, трябва да определите кой за какво е отговорен. Задълбочете се малко и вижте как чувствата ви започват да се променят!

Числото на любовта 9 – „Романтична Душа“

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

Хората с числото на любовта 9 не могат да избегнат офис романтиката. Те са много изобретателни, очарователни и магнетични. Именно, поради тези невероятни качества, в работа те имат възможност да разгадаят много бързо човек, да открият неговите положителни страни. Възможно е избраният да бъде с по-висок статус.

Разбира се, в този случай не е лесно да преминете границата на корпоративната комуникация, но в неформална обстановка ще станете една крачка по-близо един до друг.

Тази връзка ще процъфтява, ако посветите част от себе си на по-високи цели. Благотворителност, помощ на нуждаещи се – съвместна работа в полза на хората, направо ще бетонира чувствата ви.

Според числото ви на любовта, хората ще се обръщат към вас за съвет и помощ. Вашият съюз ще бъде пример за подражание. Но не забравяйте за взаимопомощта и помежду ви.

Ако е настъпила криза в отношенията, това вероятно се дължи на факта, че давате твърде много енергия на външния свят. Кажете си един на друг от какво има нужда всеки от вас и запълнете тези нужди с удоволствие и любов.

Визуален тест 9-те пеперуди на желанията

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Искате осъзната връзка! Готови ли сте за огънят, който носи със себе си?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе