Мръсните трикове, които зодиите използват, за да ви задържат

Мръсните трикове, които зодиите използват, за да ви задържат
Астрология

Мръсните трикове, които зодиите използват, за да ви задържат

Със сигурност ще разпознаете ситуации от вашата връзка

Всяка зодия прибягва до определени манипулации, за да привлече вниманието на другите и да ги привърже към себе си. Всички понякога се преструваме, че постигаме целта си. И ние, като правило, дори не мислим за факта, че можем да нараним някого с нашите мръсни игри.

Мръсните трикове, които зодиите използват, за да ви задържат

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

Зодиите, които ще намерят ИСТИНСКА ЛЮБОВ до края на 2023

Зодиите, които винаги са готови да се притекат на помощ

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Може да поръчате тук: „СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

Ето какви трикове използва всяка зодия, за да ви държи близо.

Овен

Късметче за вашата зодия Овен
Овните правят всичко възможно да прикрият коварното си поведение с помощта на забавни шеги и откровено глупаво поведение. Карайки другите да се смеят, те умело прикриват следите си, създавайки впечатлението за безобидни овце, които просто се опитват да се забавляват.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец
Заземените Телци винаги се опитват да бъдат добри приятели и да стоят близо. Преструват се, че ценят отношенията, опитват се да контролират емоциите си и винаги подкрепят с дума. Всичко това обаче е само игра, защото реално те само търсят възможности.

 

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци
Близнаците не са свикнали да спазват обещания, но някак успяват да вдъхнат доверие в себе си и думите си, колкото и празни да са те. В същото време те никога не се стремят да останат насаме с някого, за да не останат разкрити лъжите им.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак
Раците винаги използват емоциите и чувствата на другите хора в своя полза. Те ще се представят за бедни и нещастни докрай, за да събудят съжаление и да спечелят ненужно внимание. С течение на времето хората около тях наистина започват да им симпатизират, да се грижат за тях и постепенно се привързват.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв
Лъвовете създават впечатление на щедри и уважавани хора. Те убеждават партньорите колко са важни за тях и колко са ценни. В същото време, под прикритието на благородството, те често крият нуждата от внимание и светлината на прожекторите, които активно използват в живота си.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева
Девите играят опасни игри. Те използват моркова и тоягата като начин за емоционален опит да разберат дали партньорът им наистина се интересува от тях. В резултат на това другите често не разбират какво точно чувстват към тях.

 

Везни

Късметче за вашата зодия Везни
Докато Везните се опитват да намерят хармония във всяка област от живота си, те също не се колебаят да манипулират другите, за да постигнат целите си. В същото време те крият истинските си намерения, изключвайки всяка възможност за подозрение.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион
Скорпионите винаги се държат мистериозно, крият истинската си същност, като по този начин примамват другите в очевиден капан. Те създават илюзия за преданост към партньорите си, като ги очароват и се влюбват в тях, което им позволява да ги манипулират както намерят за добре.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец
Стрелците не се интересуват от дългосрочни връзки, но това не им пречи да дават празни обещания, за които веднага забравят. Създават впечатление на упорити и трудолюбиви хора, но се стараят само заради себе си.

 

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог
Козирозите са невероятно трудолюбиви, решителни и амбициозни по природа. За тях работата винаги е на първо място. Те винаги правят избор в полза на партньор, който е готов да ги подкрепи във всичко, често го използва за свои цели.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей
На Водолеите им липсва емоционална разкрепостеност, затова често изглеждат недостъпни. Те не искат да изпитват болка, затова отхвърлят всяка връзка. Те определено ще предпочетат интрига за една вечер пред нещо сериозно, но също така не са против да създадат илюзията за романтична преданост към партньора, като се преструват, че се интересуват от тази комуникация.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби
Рибите не бързат да влизат в каквато и да е романтична връзка, тъй като предпочитат света на своите фантазии пред реалността. Те са склонни да ръсят празни обещания, които често използват, за да създадат атмосфера на комфорт и сигурност във връзката си. В същото време обаче продължават да се държат несериозно.

Вижте още⤵️

Зодии, които живеят най-дълго

Топ 4 на най-състрадателните хора в зодиака

Четирите зодии с най-чисти сърца

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Рупите, вихър от космически енергии

Самуилова крепост, паметни „страници“ от българската история

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged
на горе