Вижте първата голяма любов на Евгени Генчев

Елена успя ли да завърти главата на Ергенът достатъчно
Интересно

Вижте първата голяма любов на Евгени Генчев

Всички вярваха, че Валерия Георгиева е истинската голяма любов на Евгени Генчев, или по-скоро вярваха – до края на романтичното шоу „Ергенът“. Защото след като приключи, в реалния живот отношенията между пианиста и победителката бяха доста студени, дистанцирани и… меко казано странни. Дори и на рожденият си ден тя го изгони от снимките. Вижте подробности тук.

Валерия гони Евгении от снимките на рождения си денВалерия гони Евгении от снимките на рождения си ден

Какво ще се случи или се случва  с тях предстои да разберем,защото преди месец се говореше,че се стягат за сватба на морето. Вижте повече тук , но последните слухове са, че избраницата на Евгени -Валерия е казала „обичам те“ на друг. Вижте пълните подробности тук.

Вижте първата голяма любов на Евгени Генчев

Има едно момиче, което  пианиста много е обичал от сърце и душа, и тя него също, и двамата все още поддържат връзка. Така че – знаете ли човек… не че искаме да ги сватосваме отново, но това, което тя разказа за него, си намирисва още на любов.

Става дума за Адриана Пеева, която има същата професия като Евгени – музикант. Тя е цигуларка и с Евгени са били съученици в шести клас. Тогава се появяват и първите любовни трепети между тях и двамата се влюбиха. Стават и гаджета, макар и деца, ако може така да се нарече.

Вижте първата голяма любов на Евгени Генчев

Адриана обаче признава, че Евгений е бил и си остава най-силната й любов, тъй като все още не е срещнала мъж, който да го изтрие от сърцето й.

Двамата сега са приятели, а Адриана и още две момичета придружават Евгени на концертите му, за да свирят, съответно на цигулка, виола и виолончело.

Вижте първата голяма любов на Евгени Генчев

„Евгени е прекрасен, страшно добър човек. Да е в живота ти е благословия, без значение дали ти е гадже, или приятел“, казва за него Адриана.

Вижте още интересни теми при нас:

Валерия от „Ергенът“ хвърли тежки клетви към бременните жени

Майката и бащата на „Ергенът“: Валерия е страхотна! Харесваме я!

Поли след „Ергенът“: Гордея се с постигнатото, но все още търся любовта

Първи приятелки: Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавката след „Ергенът“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе