Първи приятелки: Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавката след „Ергенът“

Първи приятелки Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавката след Ергенът
Интересно

Първи приятелки: Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавката след „Ергенът“

Любовта е силна, но интересът е силен. Доказателство са три от най-ярките момичета в този сезон на романтичното риалити на Би Ти Ви „Ергенът“ – Айлин, Валерия и Елена. За последната пред камерата се говори, че е скарана с другите две участнички заради  битката, която водятза сърцето с пианиста Евгени Генчев. Оказва се обаче, че трие стават приятелки след края на снимките за шоуто. Ако сте любопитни да прочетете коя е победителката-вижте подробно тук!

Първи приятелки: Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавката след "Ергенът"

Ирина Карабаджак напуска „Ергенът“ само на крачка от финала!

На крилете на любовта: Джия откри своя ерген след „Ергенът“

Боряна след напускането на Ергенът: Сигурна съм, че най-доброто тепърва предстои!

 

Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавката още на излизане от романтичното шоу „Ергенът“.

Трите жени  имат страхотни отношения сега, което кара мнозина да се чудят дали враждата им в шоуто е истинска или е създадена, за да повиши рейтингите на предаването. Например миналогодишните големи сблъсъци в риалити шоуто бяха между психолога Александра и други дами – предимно Дениз Хайрула и Виктория Капитонова. До ден днешен нито Дениз, нито Вики са се свързали с Алекс. Това далеч не е така при Елена, Айлин и Валерия. Момичетата се следват в социалните мрежи, споделят мисли и дори има слухове, че са планирали съвместен проект, но той все още не е обявен публично.

Елена успя ли да завърти главата на Ергенът достатъчно

В шоуто се намекна, че въпреки видимата война между Елена и Валерия, между тях няма никаква неприязън.

В един епизод, излъчен по Би Ти Ви „Ергенът“ , двете остават сами в имението, докато Евгени отива на групова среща с други момичета. Моделката и интелектуалката сядат и говорят помежду си като приятелки за първи път. Те стигат до извода, че имат много общи неща помежду си и че ако можеха да бъдат едно цяло, биха били идеалната жена на Ергенът. Очевидно приятелството им е разцъфтяло тайно под зоркия поглед на камерите и се е пренесло дори и в реалния живот.

Защо Евгени остана твърд, като скала и посочи вратата на Айлин

Наскоро в медиите излезе скандален чат на Айлин, който можете да видите тук.,Тя е най-близка с Валерия в риалити формата „Ергенът“, също харесва  Елена. В момента тя е най-успешната мацка във 2 сезон на шоуто. Каратистката има най-много фенове и последователи в социалните мрежи – в Instagram я следват близо 74 000 души. Тя вече трупа рекламни договори и бизнес,като модел, генерирайки солидни приходи в банковата си сметка. Напоследък тя започна да се опитва и с актьорство, като се очаква тези опити да продължат. Елена и Валерия имат двойно по-малко последователи — съответно 34 и 37 000. Те също обаче се радват на интерес от страна на фенове на романтичното шоу Ергенът.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе