Мъжка истина: кои жени предпочитат за съпруги?
Любов и партньорство

Мъжка истина: кои жени предпочитат за съпруги?

Какви качества трябва да притежава една жена, за да поиска един мъж да се ожени за нея и защо за някои мъже е толкова трудно да си намерят партньор в живота? Ще се опитаме да хвърлим светлина върху тези мистерии.

Мъжка истина: кои жени предпочитат за съпруги?

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

Величието на жената е вечно

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

За мъжа е по-трудно да си намери половинка, отколкото за жената.

Когато една жена достигне пубертета, тя вече има образ на бъдещия си съпруг в главата си. Колко извън реалността е отделен въпрос. Но този образ поне е ЯСЕН: съпругът трябва да бъде

а) образован

б) красив

в) богат…..и така нататък през всички букви от азбуката.

Какво е в главите на мъжете?

Твърде абстрактни понятия. На мъжете им е трудно да кажат каква трябва да е тяхната бъдеща жена, но повечето отлично знаят каква НЕ трябва да бъде:

бъбрива
ревнива
прекалено остроумна,

Мъжете са обречени да се гмурнат в бездната на новата си връзка, водени от неточно, неясно описание на това, което все пак търсят.

Мъжка истина: кои жени предпочитат за съпруги?

Почти невъзможно е да се направи ясен портрет с помощта на негативи. Затова мъжете са обречени да се гмурнат в бездната на нови връзки, водени от неточно, неясно описание на това, което все още търсят. По същата причина те често са разочаровани от своите избраници: именно защото първоначално не знаят какво точно искат.

От една страна е тъжно. Защото ни затруднява живота. От друга страна е удобно. По-лесно ти е! Наистина, за да те смята един мъж за идеална съпруга, е достатъчно да НЕ притежаваш някои качества.

Желание да отидеш до края на света

В главата на всеки мъж, само ако не е сиамски близнак (в случая на две глави), един ден възниква мисълта: защо не зарежеа всичко и не отида да карам трамвай. Или: да отиде на Таити, за да рисува местни жители. Понякога мъжът дори има глупостта да споделя тези мисли с приятелката си. Наивната кандидат-съпруга смята, че в отговор на това трябва да изписка радостно: „Каквото и да решиш, скъпи мой, аз съм с теб!“ Това е грешен отговор!!!

Мъжка истина: кои жени предпочитат за съпруги?

Разбира се, на мъжът му е хубаво да знае, че има момиче в света, което е готово за него да отхвърли комфорта и да потъпче здравия разум. Но обикновено мъжете не се женят за такива момичета. А за жени, които са практични и лишени от илюзии, отговаряйки: „Побъркал ли си се?! С какво ще живеем?“ По-логично е да свържеш живота с жена, която дори и да мисли светски, няма да избяга от дома си с чертожник, поддавайки се на моментен импулс.

Интимно подчинение

Мъжете не мечтаят да се оженят за кукла в реални размери, която може да прави мусака. Съгласието на жената за горещи ласки по всяко време на денонощието и при всякакви условия е тревожен знак. Ако една партньорка се гмурне в басейна на страстта само за да угоди на мъжа и в комплект с това се преструва, че й е хубаво, тя няма да остане в живота на избраника си дълго време. Ако една жена не може да каже „не“ в отговор на неудобно предложение, тогава тя не се интересува от собствените си чувства. В крайна сметка бракът е свързан с взаимно уважение.

Мъжка истина: кои жени предпочитат за съпруги?

Пълно доверие

По-лошо от всепоглъщащата ревност може да бъде само пълното й отсъствие. Ако мъжът каже, че ще се срещне с бившата си, „защото за последен път я видя преди сто години, в стриптийз клуб, когато тя работеше там“, тогава не трябва да му отговаряте „решавай сам“. Дори и докато многозначително бършете ножовете. Жената, която иска да бъде омъжена, трябва да може да защити щастието си. Тя няма да задържа злоба, да отмъщава, да търпи тихо, но най-важното е, че няма да си затвори очите за проблема. Защото пълно доверие всъщност не съществува – това е красив евфемизъм за безразличие, което е недопустимо между съпрузите.

Вечно недоволство

Ако хленченето замества всичко останало за една жена – търсене на работа, жажда за самоусъвършенстване – това е сигурен знак за един мъж, че не трябва да се жени за нея. Мъжете са готови да дадат закрила и подкрепа. Но жените трябва да изкачат „планината“ сами. И ако единственото, което правите е да се оплаквате от живота, шефа, мама, приятелките, без да правите никакви опити да промените нещо, нищо няма да излезе. Защото да си съпруг все пак е окей, но едва ли някой иска да го съвместява със задълженията на кризисен мениджър.

Не харесваш себе си

Просто не можем да намерим по-добър евфемизъм за чудовищния (граматически погледнато) израз „липса на навик за мастурбация“. Може би тази истина ще се окаже малко по-горчива от останалите, но да – мъжете не обичат да се забъркват с аноргазмни и жени, които се притесняват да изследват тялото си.

Ако ти сама не знаеш какво точно може да ти достави удоволствие, тогава как ще го научиш него на това? Тогава връзката едва ли ще продължи дълго. Понякога е хубаво да се почувстваш като Индиана Джоунс и да се впуснеш в търсене на Кристална наслада и Златен оргазъм.

Твърде много емпатия

Въпросът „Обичаш ли ме още?“ е едно от трите неща, които един мъж би искал никога да не чува от жена, ако е възможно. Особено от пазителката на огнището. Въпроси като този („не ти ли харесвам?”, „защо си толкова тъжен днес?”, „вкусно ли беше?”) те издават като случаен спътник.
Потенциалната съпруга няма нужда да задава такива въпроси. Тя знае как да разчита емоциите му. И тя ясно знае, че мълчанието на съпруга й все още не е сигнал, че нещо му се е случило. Просто понякога мъжете обичат да мълчат.

Липса на хоби

Дори и най-търпеливите от мъжете не могат да отговорят на въпроса „ще дойдеш ли скоро?“ повече от пет пъти на ден. И ако се обаждате на вашия спътник по-често, има шанс той да промени решението си да бъде ваш спътник.

Разтварянето в обекта на привързаност е, разбира се, страхотно. Но мъжете трябва да имат гаранции, че когато страстта отмине и дойде моментът да изплувате от водовъртежа, вие няма да останете на дъното и няма да им изпращате всяка минута сигнали „Липсваш ми!“, „Ела скоро!“ и „добре, къде си?“.

Просто казано, една жена трябва да може да се занимава с нещо различно от връзката. Тогава ще й е по-лесно да противопостави нещо на вакуума, който неминуемо ще замени влюбването и горещите страсти. Какъв вид хоби ще бъде – пазаруване с приятели , йога или рисуване – не е толкова важно.

И накрая. Жените, които успешно се омъжват имат няколко общи черти:
Те искрено желаят това и ако след известно време техният мъж се окаже неготов, те прекъсват тези връзки и търсят нов мъж, който е по-подходящ за брак.
Те следят за фигурата си
Бъдещите булки не се срамуват да казват на мъжете какво искат

infomax-logo-50-15-HW Мария искала 100 бона от Миро Дзвера, за да забрави пистолета и…

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе