Огромен КЪСМЕТ на 21.06.2023 за три зодии
Астрология

Огромен КЪСМЕТ на 13.06.2023 за три зодии

Три зодиакални знака имат огромен късмет на 13.06.2023 г. Преди да стигнем до тях, ето посланието на деня за всички:

Вижте кои зодии ще имат огромен късмет на 13.06.2023

Днес 13.06.2023 е чудесен ден за свързване със семейството и любимите хора, Телец. Това включва вашата половинка. Така че дори и да е вторник, трябва им кажете колко много ги обичате. Някои от вас ще имат невероятно продуктивен ден пълен с Огромен късмет но 13.06.2023. Вашите идеи сега се приемат добре и са ви поверени много повече отговорности от обикновено. Доверете се на себе си (вероятно вече го правите) и ще се справите.

Уран и Юпитер бавно се приближават един към друг. Те са в тежка връзка с Плутон и Марс. Не позволявайте на агресивни хора да ви убедят, че посоката или мечтите ви са грешни. Има много начини да постигнете вашите мечти. Облегнете се на енергията си на индивидуализиране сега, дори ако това не е очевидно за никой друг освен за вас.

Чаша чай от джинджифил ще ви се отрази чудесно точно сега. Можете дори да сварите щипка семена от кимион във вода и след това да ги използвате за приготвяне на лимонада. Душата ви жадува за нещо освежаващо с нотка на магия, влята в него.

Лъв, не се насилвайте да се съгласявате с нещо, което инстинктивно ви се струва странно или неприятно. Може да чувствате, че не можете да оставите това, но можете. Вашето самочувствие не е обвързано с това. Свързано е със себе си. Защо да продължавате да налагате промяна, когато е очевидно, че няма да се случи? Плутон в Козирог е в твърд аспект с Венера в Лъв по това време. Така че това може да е свързано с любовния ви живот. Не се насилвайте да се придържате към някой, който се е отписал сам. Не се опитвайте да предизвикате промяна, на която другата страна очевидно се противопоставя.

Вие сте в списъка с най-добрите хороскопи и имате огромен късмет на 13.06.2023, защото трябваше да чуете това. Вие пропилявате целия си късмет, преследвайки безполезното в този момент. Вместо това поемете контрола над енергийния Марс в Лъв и го използвайте, за да постигнете нещо изключително за себе си. Може дори да получите преднина в кариерата. Освен това денят ви 13.06.2023 ще бъде доста спокоен и изпълнен с положителна енергия. Лягайте си рано, ако така смятате за добре. Имате нужда от почивка и подмладяване.

Козирог, днешният ден ще бъде наистина добър за кариерата ви, особено ако сте в юридическата или развлекателната индустрия. Луната в Овен днес може да бъде в квадратура с Козирог, но енергията няма да наруши плановете ви и ще имате Огромен късмет на 13.06.2023. Вместо това ще разкрие уязвимостите, които трябва да бъдат изтрити.

Използвайте интуицията си заедно с интелигентността си днес. Някои от вашите логически скокове първоначално ще се почувстват нелогични, докато не предприемете действие и осъзнаете, че това е пропуск в знанията. Това ще се отрази и на любовния ви живот и връзки. Ако се чувствате вдъхновени да направите нещо различно, направете го. Вие познавате себе си. Има много малък шанс да направите нещо безотговорно.

Само не забравяйте, че Плутон в момента е в последния градус на Козирог. Така че натискът от познати ще ви засегне пряко, независимо дали го знаете или не. Внимаването ще ви попречи да следвате тълпата от скала. Това е тънка линия, по която вървите в момента. Трябва да вярвате в способностите си, за да усетите вълшебство да преминете от другата страна.

infomax-logo-50-15-HW В кукленския манастир „Св.Св. Козма и Дамян” стават чудеса

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе