Валерия от „Ергенът“ хвърли тежки клетви към бременните жени

Валерия направи тежки клетви към бременните жени
Интересно

Валерия от „Ергенът“ хвърли тежки клетви към бременните жени

Валерия направи тежки клетви към бременните жени. Валерия, която спечели сърцето на ергена Евгени, все повече се забърква в скандални ситуации. Преди няколко дни феновете бяха шокирани от сцените, които се видяхя в последния клип на Джия. Валерия се целува с Джия и Айлин, а това трябва да е истински шок за Ергена, който я избра за булка.

След това излезе и скандалния клип от рождения ден на Валерия, където тя арогантно го изгоонва от снимките. Вижте подробности тук.

Валерия от "Ергенът" хвърли тежки клетви към бременните жени

Валерия  много често прави скандални забележки и изказвания за бездомните животни, за които тя обича да се грижи. Според феновете на шоуто  Ергенът в последното си интервю веганката е преминала всички морални и  допустими граници.

Моделката Валерия хвърли тежки клетви към бременните жени и майки, които са  решили махнат домашните си любимци от домовете си в името на децата си.

Ето какво сподели Валерия:

„Едно живо създание дали лае, или говори е едно и също. Много ме дразнят някакви майки, които пишат: „Искам да си дам кучето, защото съм бременна“. Когато си бременна и заради детето си искаш да изоставиш кучето, Господ ще те накаже! Ти смяташ, че детето ти ще бъде здраво? Господ гледа и наказва! Когато направиш лошо на някой, това ти се връща на най-милото. И ако в този момент най-милото ти е детето, няма как да не му се върне“

Вижте още интересни теми при нас:

Шокиращо! Само за 6 месеца Мони Зенгиннер успява да свали 30 кг

Майката и бащата на „Ергенът“: Валерия е страхотна! Харесваме я!

Валерия и Ергенът организират сватба в Бургас

Поли след „Ергенът“: Гордея се с постигнатото, но все още търся любовта

Първи приятелки: Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавката след „Ергенът“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе