ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 – понеделник

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 – понеделник

Любовен хороскоп за 28.02.2022-понеделник за всички зодии: Днес е денят, в който сърцата замлъкват – вместо това говори разумът. В този ден можете да се почувствате сякаш някой ви е залял със студена вода върху главата. Връзки (както минали, така и настоящи) ще се проявяват в друга светлина, така че лесно ще откриете всичките слаби места. Хороскопът ви съветва да използвате днешната яснота на съзнанието, за да анализирате и подобрите това, което не ви подхожда. Тези, които не са споделили любовта, ще открият път, по който да се доближат до обекта на своята обич или да преосмислят емоциите си. Може би е дошло време да се отделите от тази натрапчива зависимост?

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 – понеделник 

СЪВЕТ за 28.02.2022 към всяка зодия 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 Февруари – 6 Март, 2022 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 28 Февруари – 6 Март, 2022 

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г. 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 г. 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Овен, 28 февруари: На този ден звездите ви предричат ​​неочакван прилив на нежност към човек, към когото никога не сте изпитвали подобни чувства. Още повече, че е напълно възможно до днес да сте се отнасяли към него по напълно противоположен начин. Е, понякога, от любовта до безразличието има само една крачка. Но също така, от враждебност към нежност, също.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Телец, 28 февруари: Дори и да смятате, че човекът, който харесвате, е много по-млад или много по-възрастен от вас, което в никакъв случай не означава, че нищо добро не може да излезе от вашето познанство, все-пак се опитайте да намерите начин и да кажете: „Здравей“. Първо, външният вид може да бъде измамен, и второ, биологичната възраст не винаги съответства на духовната възраст.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 28 февруари: Казват, че най-ужасната болест на съвременното общество е липсата на съчувствие към чувствата на другия, т.е. много рязко завършена. Между другото, това важи и за „Много рязкото й стартиране“. Ето защо, ако решите да преминете към нов етап във връзката си, опитайте се да го направите плавно и внимателно. Ще видите, че ще имате повече ползи.

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Рак, 28 февруари: Опитайте се в този ден, да се съгласявате малко повече с желанията на любимият ви човек. Все-още няма да можете да го убедите, но развалянето на отношенията с него става със завидна лекота. В крайна сметка, няколко малки компромиса са подходящи за вас, защото по никакъв начин няма да навредят на гордостта ви.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 28 февруари: Днес ще се палите лесно и ще се дразните от дребни неща, свързани с поведението на любимия човек, както сред обществото, така и насаме с вас. Опитайте се да бъдете по-толерантни към проявите на характера му и след това сами разберете какво ви ядосва толкова много. Така ще му бъде по-лесно да ви обясни.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Дева, 28 февруари: В този ден вие и вашият любим човек ще се сблъскате с проблеми от паричен характер. Ще има или твърде много, или твърде малко средства за постигане на някаква обща цел и ще трябва да решите тази трудна задача заедно. Необходимо е да го направите много внимателно и обмислено.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Везни, 28 февруари: Звездите от хороскопа ви съветват, да прекарате тази вечер в ресторант с чаша вино или шампанско. Магични обяснения в любов, разговори за съвместно бъдеще и подобна романтика са идеални за завършек на тази вълшебна и романтична вечер.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 28 февруари: Вие и вашият любим човек можете прекрасно, да влезете в ролите на истинските Чип и Дейл, които неизменно бързат, да се притичат на помощ, вече от дълго време. Дори, ако това е дебютното ви съвместно спасяване на нечие щастие и благополучие, първата палачинка няма да е на бучки. Всичко ще бъде точно и гладко.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 28 февруари: Днес звездите препоръчват да бъдете оптимист, поне за малко. Това ще помогне за решаването на някои проблеми в личният ви живот и ще се отрази благоприятно на настроението на любимия човек. Във всеки случай, розовите очила, носени за кратко, все-още не са притеснили никого.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 28 февруари: Днес ще ви е доста трудно да разберете любимия човек, неговите методи, желания, намерения и значението на думите, които ще чуете от него. Въпреки това, ако все пак успеете, можете да считате, че сте издържали изпита за издръжливост, като негова сродна душа.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 28 февруари: Днес няма да е лесно на любимият ви човек да повярва, че наистина имате нужда от него, че е важен и интересен. Напротив, той ще бъде измъчван от нерадостни мисли на съвсем противоположна тема. Опитайте се да направите всичко възможно, за да ги премахнете, в противен случай връзката ви може да се натовари с излишни емоции.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28.02.2022 - понеделник

Любовен хороскоп за зодия Риби, 28 февруари: Днес има голяма вероятност да се спречкате с любимия си човек, поради глупост и да спорите доста дълго време. Не позволявайте това да ви разстройва: тези клапи са създадени специално за „изпускане на парата“ и облекчаване на натрупаното напрежение. Внимателно премисляйте думите, които казвате на сродната си душа.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе