ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 г.
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 г.

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г. 

ОВЕН

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: В романтичните отношения Овенът трябва да си позволява, колкото е възможно повече. Доверете се на чувствата си и на партньора, потопете се в света на страстта. През първата половина на месеца ще привличате по-често противоположния пол. Необвързаните трябва да се възползват от това. През март ще има много успешни и интересни запознанства, които ще прераснат в нещо повече. Трябва да останете такива, каквито сте, без маска и преструвки, тогава всяка връзка ще придобие положителна тенденция.

Семейните представители на знака ще могат да намерят баланс между работното и личното пространство. Ще успеете да постигнете хармония в отношенията със съпруга/та. Някои, често срещани проблеми, забележимо ще ви обединят с домакинството. Бъдете готови за неочаквани новини от далечни роднини. В края на март планирайте почивка и поканете всички, които ви интересуват.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: Любящият Телец е напълно разгърнат към партньор си. Потопили сте се в басейна на любовта и чувствата и сте готови на много. Ако вашата връзка, вече е изпитана от времето, тогава не бива да отказвате предложението да се ожените или да живеете заедно. Март е чудесно време за начало, преместване в нов дом.

Семейните двойки трябва да се подготвят за домакинска работа. Предстои ви трудна работа в ролята на родители, подобряване на дома и ремонти. Опитайте се да подхождате към въпросите съзнателно. Обсъждайте всяко малко нещо с половинката си. По това време е по-добре да се въздържате от дълги пътувания и срещи с приятели, особено на разстояние.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: През първата половина на март ще се потопите в романтика. Ухажването ще бъде толкова красиво и галантно, че бързо ще решите да преминете границите на позволеното. Трябва да се пазите от надмощие от ваша страна, в противен случай много бързо ще потиснете партньора си. Що се отнася до дългосрочните връзки, тук са възможни изненади. Възможно е някой друг да се намеси във вашите любовни отношения.

Семейните Близнаци също ще се къпят във внимание. Единственото нещо, което може да наруши идилията, е ревността. Не давайте причина и не оказвайте натиск върху партньора си. Не правете скандали, изберете друга тактика и тогава и двамата ще се почувствате по-добре. В края на март ви очакват вълнуващи пътувания с приятели.

РАК

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: Раците няма да имат сериозни притеснения. Семейните хора най-накрая ще могат да започнат ремонт или да се преместят. Консултирайте се във всичко с втората си половина, за да избегнете неприятностите. През март ще трябва да посещавате по-често роднини, някой близък наистина има нужда от вашата помощ. Бъдете готови за изненади от деца, чието възпитание ще отнеме много сили и нерви. Някои неща ще трябва да бъдат взети под личен контрол.

За необвързаните Раци съдбата подготвя специална среща. Имате всички шансове да намерите любовта си. Връзката, която ще започне през март, е обречена на успех. Любовта може да не се случи от пръв поглед, но бързо ще разберете какво е. Освен това, избраният ще бъде влиятелен човек, но вие ще бъдете загрижени преди всичко за личността, а не за финансовите интереси.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: Семейните Лъвове трябва да работят върху собственото си самочувствие. Оказвате голям натиск върху партньора си, небрежни сте в изказванията си. Ако искате да изградите взаимоотношения, изберете друга тактика. Опитайте се да оставите другата половина да стане по-важна от вас във връзката. Звездите съветват да не се страхувате, а  да експериментирате. Обърнете специално внимание на интимната страна на връзката.

Свободните Лъвове имат голям шанс да срещнат любовта си през март. Между другото, най-вероятно любовта няма да бъде от пръв поглед. Огледайте се, вероятно вече сте срещнали човек, който отдавна изпитва топли чувства към вас. Приятелството може да прерасне и в романтика. Излизайте по-често на партита с приятели. Просто бъдете максимално честни и открити, както със себе си, така и със събеседниците си.

ДЕВА

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: Девите се справят отлично с живота и възпитанието на децата. Партньорът уважава вашите решения и е готов да работи с вас в екип. Само вие ще бъдете отговорни за недоразуменията, поставяйки всякакви действия на подозрение. Опитайте се да не предизвиквате конфликт изневиделица, запазете спокойствие, ако нещо не върви според вашия сценарий. В средата на март ще дойдат неочаквани новини, които ще ви принудят да посетите роднини.

Свободните Деви ще могат да се срещнат с интересен и влиятелен човек. Възможен е и служебен роман, който може да се превърне в траен съюз. Не бива да се обърквате от вероятните слухове и клюки. Доверявайте се само на чувствата си и наблюдавайте поведението на партньора. Не бързайте да ускорявате нещата, нека всичко върви гладко и от само себе си. През март ви очакват много задушевни вечери, които ще се помнят дълго време.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: Март ще добави пикантност към отношенията на Везните. На този етап са вероятни евентуални сцени на ревност, дребни недоразумения, но и помирение с огромна енергия. Дори ще се възползвате от проявата на някои обстоятелства, защото след това ще започнете да вярвате повече на партньора си. Звездите съветват да не взимате решения за раздяла, а да си починете, за да помислите, какво е важно за вас в момента.

Необвързаните Везни импулсивно ще търсят връзки, особено след като на хоризонта има много нови запознанства. Сега съдбата ще ви даде шанс да се срещнете с втората ви половина. Приемете с благодарност всички дарове на съдбата, които звездите подготвят за вас.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: В любовната сфера всичко ще бъде добре, ако изключим прекалената подозрителност и безпочвената ревност. Възможно е да има недоразумение, но от финансово естество. Решете този въпрос спокойно, ненужните скандали са безполезни. Децата ще изискват повече внимание от обикновено, ще трябва да отделите време за тяхното възпитание.

Свободните Скорпиони ще имат възможност да се влюбят съвсем неочаквано. Чувствата ще бъдат толкова силни, че ще засенчат всички и всичко, което се случва наоколо. Гледайте противоположният пол да не се възползва от вашата лековерност и откритост. Вероятно чувствата в началото ще бъдат вълнуващи и загадъчни. Края на март е идеален за дълги пътувания със семейство и приятели. Можете да отидете в друг град или дори държава и да се забавлявате. Ако сте планирали парти, тогава можете да сте сигурни, че то ще мине с гръм и трясък.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: Стрелците жадуват за развитие на взаимоотношенията. Готови сте да направите предложение на избраника, но се страхувате от несигурността в чувствата към вас. Действайте спонтанно, доверете се на емоциите си. За ваша изненада, втората ви половинка подготвя изненада, която ще ви зарадва много. Бракът, който ще бъде сключен през март, ще бъде дългосрочен.

Необвързаните представители на знака ще бъдат обгърнати с внимание, но това не е това, което търсите. Ще получите много различни оферти, но те изобщо няма да ви интересуват. Търсете красивото и не се отклонявайте от принципите си. Ще се появи човек от миналото, който ще ви напомня за минали чувства. Можете да сте сигурни, че това ще бъде само еднократно забавление, не се надявайте, че ще стъпите на същото гребло втори път.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: За тези, които търсят любовта си, звездите дават съвети да излизат по-често от къщи. Очаква ви интересно запознанство, което най-накрая ще добави колорит в животът ви. Не отказвайте срещи, дори ако човекът ви изглежда скучен. Във всеки случай ще получите нещо от общуването с противоположния пол. Пазете се от отношенията с женени хора, сега има риск да се влюбите в неподходящ човек, причинявайки си много неудобства.

Семейните Козирози трябва да правят по-често компромиси. Дръжте се галантно и възпитано, проявете щедрост и просто зарадвайте любимите си хора с подаръци. Можете да организирате парти изненада. Повярвайте си, че това ще ви сближи много.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: Някои Водолеи ще бъдат ангажирани със семейството. В крайна сметка, ще трябва да решавате, дали да ремонтирате или искате да промените местоживеенето си. Звездите ви предупреждават за възможен конфликт на битова основа. Ако има неприятности, тогава станете инициатор на помирение.

Свободните представители на знака няма да са на романтична вълна. Имате ухажори, но те изобщо не се вписват в плановете ви. Разчитате само на лек флирт и забавление, за разлика от партньорите. Ако не сте съгласни със задълженията, тогава не давайте фалшиви надежди. През първата половина на месеца отделете време и за приятелите ви. Приятелството е много важно за вас, особено след като имате добри и лоялни кандидати, които няма да ви изоставят в трудни моменти.

РИБИ

Любовен хороскоп за месец Март, 2022: Свободните Риби рискуват да попаднат във връзка с различен и несигурен човек. Не бива да отваряте душата си още на първата среща, опознайте по-добре събеседника. През месец март е по-добре да не започвате романтични отношения. Тези, които вече са във връзка, ще имат труден период. Трябва да направите труден избор за нещо. Не позволявайте да ви притискат и манипулират. Ако става дума за промяна в отношенията, тогава си направете почивка, за да обмислите нещата.

Семейните представители на знака ще трябва да се справят с някои домашни събития. Отглеждането на децата ще изисква много усилия и внимание. Обърнете внимание на по-възрастните роднини, защото някой ще има нужда от вашата помощ.

Tagged , , , , , ,
на горе