Седмичен хороскоп 20-26 март 2023
Астрология

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

ОВЕН

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Овен: През март всичко ще се получи за Овните по възможно най-добрият начин. Това ще допринесе за вашата положителна нагласа и оптимистичен поглед върху животът ви. Сега е важно да разберете пълната стойност на собствената ви душа, да приемете позицията си и да се научите да се наслаждавате на, абсолютно, всеки ден. Пазете се от прибързани решения и евентуални измами.

ТЕЛЕЦ

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Телец: През предстоящият месец Телците трябва да се обградят с всичко полезно, което се случва в живота им. Натрупаните до сега знания скоро ще ви бъдат полезни, когато се заемете с нова работа или проект. Влюбеният Телец може да разчита на обещаващо развитие на събитията на любовния фронт. Дори и вие сами не подозирате, че всичко ще се окаже толкова красиво. Много Телци ще станат собственици на недвижими имоти през този месец.

БЛИЗНАЦИ

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Близнаци: Близнаците ще трябва да поработят върху поведението си. Ще трябва да отстъпвате много, да избягвате неприятностите и да изглаждате острите ъгли. Пригответе се за факта, че през март ще станете обект на много сериозно и настоятелно обожание. Има риск да попаднете в любовен триъгълник. В края на месеца ви очакват лесни пари, които ще ви завъртят главата, но се пазете от това.

РАК

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Рак: През март Раците трябва да се погрижат за личната си свобода и безопасност. Не рискувайте, особено с финансите си. Много представители на знака ще могат да се срещнат с влиятелни хора. Обичайното добро здраве ще се задържи на същото ниво, дори и в най-трудния момент. Погрижете се вътрешното си (духовното) състояние.

ЛЪВ

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Лъв: Лъвовете трябва да се вгледат по-отблизо в приятелите си и да бъдат по-малко лековерни към новите познати. През март рискът от недоразумения в работата се увеличава, бъдете по-внимателни. Още в самото начало на месец март ще бъдете застигнати от нови романтични приключения. В края на месеца има шанс да заминете на дългоочаквано пътешествие.

ДЕВА

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Дева: През март Девите ще се борят със собствените си капризите. Ще изпитвате странно чувство, че целият свят, може би, се надигна срещу вас. Но е лъжливо. Не забравяйте, че ако нещо не се получава, така както искате, тогава това трябва да бъде на първо място – вашата мотивация, вашата движеща сила. Романтичните отношения ще ви заредят с радост, но само, ако станете по-отворени и приятелски настроени.

ВЕЗНИ

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Везни: В живота на Везните ще нахлуят множество промени – коя от коя по-приятни. Можете да разчитате на искреността на вашата любима сродна душа. Много хора ще искат да избягат от града и да се отпуснат в добра компания. Ще имате големи перспективи във финансовите дела, не пропускайте изгодна оферта.

СКОРПИОН

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Скорпион: Скорпионите ще са леко притеснени от случващото се около тях, през този месец. Струва ви се, че има твърде много въпроси, които ви натоварват излишно. Вие сами няма да забележите как всички проблеми ще бъдат решени от само себе си и то много бързо. Научете се, да се адаптирате към всякакви обстоятелства и бъдете по-гъвкави. Много Скорпиони ги очакват разрешение на домашни проблеми.

СТРЕЛЕЦ

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Стрелец: Стрелците ги очакват много емоции и незабравими срещи. Пролетта ще ви донесе мисли за промяна на имиджа ви. Може да ви бъде поднесен приятен подарък и то съвсем неочаквано. През март очаквайте гости от далечно разстояние. Покажете вашето гостоприемство и добри обноски. Могат да възникнат малки проблеми с финансите.

КОЗИРОГ

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Козирог: Козирозите ги очаква успех в бизнеса и у дома. Това е чудесно време за приемане на гости или участие във важни срещи и събития. За да поддържате връзката на добро ниво, ще трябва да покажете щедрост и всеотдайност. През март е по-добре да не търсите финансови партньори.

ВОДОЛЕЙ

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Водолей: Водолеите ги очаква прекрасен месец във финансово отношение. Най-накрая ще си поемете дълбоко въздух. Стар проблем ще бъде решен. Възможни са конфликти в работата, бъдете внимателни в действията и изказванията си. В любовната сфера всичко ще бъде наред и спокойно, но ще трябва да направите важен избор.

РИБИ

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г.

Хороскоп за месец Март, 2022 – зодия Риби: Звездите не обещават на Рибите напълно безгрижен месец март. Сега трябва да запретнете ръкави и да свършите добра работа. Вероятни са недоразумения с роднини и приятели, които ще продължат малко по-дълго време от очакваното. Много Риби ще се окажат в плен на трудни любовни отношения. Пазете се от манипулациите от страна на противоположния пол.

Tagged , , , , , , , ,
на горе