СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 28 Февруари – 6 Март, 2022

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 28 Февруари – 6 Март, 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 28 Февруари – 6 Март, 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 Февруари – 6 Март, 2022 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Началото на седмицата отношенията в любовната сфера ще започнат с факта, че неволно може да обидите сродна душа. Въпреки че, това или нещо друго ще ви позволи, да погледне по различен начин на текущите отношения, по добър и осъзнат начин. Този факт ще събуди във вас голям източник на енергия – положителен и привлекателен. Това отношение ще подобри всяка връзка. Ако имате желание да влезете във връзка, тогава този въпрос трябва да бъде решен в края на седмицата. Енергията ви ще бъде особено привлекателна и определено няма да останете без внимание.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Идната седмица е добра не само за създаване на приятели, но и за укрепване на отношенията със сродната ви душа. Това може да стане чрез искрени разговори, в резултат на което вие ще затвърдите доверието си към партньора. Взаимната подкрепа е важен компонент за една хармонична връзка. За тези от вас, които все-още са необвързани няма да е трудно да реализират ново запознанство. Въпросът е колко много го искате и готови ли сте да отделите достатъчно време за нови романтични приключения.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 28 Февруари – 6 Март, 2022:  Най-накрая настъпи период на мир в отношенията, без претенции, съмнения и пропуски. Звездите ви насърчават, за да се насладите напълно на такава ситуация, да отложите всякакви искания и сериозни разговори. По възможност, е желателно да прекарвате повече време със сродната си душа, без други роднини, приятели, домашни любимци и т.н. Неангажираните от вас, може би не трябва да се измъчвате в такъв спокоен период, а напротив, да се наслаждавате на свободата, тишината и липсата на задължения към дадена личност. Оставете настрана любовните приключения за по-енергично време.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 28 Февруари – 6 Март, 2022: В началото на новата седмица вашата половинка ще ви изненада страхотно! Би било погрешно да се мисли, че любимият ви човек, е невъзможно да научи нещо ново. Всеки от нас има море от мистерии и е невъзможно да ги разберем всички. Хороскопът ви успокоява, че не е задължително информацията да е неприятна за вас, а по-скоро просто неочаквана. Въпреки вероятното объркване, тази новина може да бъде полезна за вас при изграждането на по-нататъшни взаимоотношения с партньора. Можем да се каже, че ще имате голям шанс, да получите някои коригиращи данни, полезни за взаимоотношенията.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 28 Февруари – 6 Март, 2022: През тази седмица ще се справите перфектно с ролята на вдъхновяваща муза за любимия си човек, но е по-добре да не очаквате реален принос от него. Той или тя не е в същото състояние на духа, както вас. Това не е грешно, разбира се, просто нещо минимално може да го отклони от обичайното ви ежедневие, когато сте заедно. Ако за тази седмица планирате романтична среща-вечеря, има вероятност нещата да не се развият по предварителния ви план. Ситуацията може да подсили искреността ви и вашето лирико-романтично настроение.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 28 Февруари – 6 Март, 2022:  Романтичната сфера в живота през следващата седмица ще бъде равна на не особено приятни съмнения, стъпили на претенции, дребни недоразумения и предразположението ви да превърнете мухата в слон. Това ще продължи няколко дни, но след това ще стане ясна причината за това необичайно напрежение у вас. Може да е трудно да я приемете, но си струва да вложите усилия за тази връзка. В бъдеще ситуацията ще се подобри, освен ако, разбира се, не усложните още-повече нещата. Звездите насърчават свободните от вас в края на седмицата, да се покажат на вън, сред  компания. Съдбата обещава да ви „напасне” с много интересна личност, запознанството което ще ви завърти главата.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Очакват ви много вълнуващи събития, които ще касаят и любовните отношения. Вие сте енергични, романтични, така че можете спокойно да разчитате на забележим напредък в личния си живот. Тази седмица може да ви се случи нещо щастливо. И тази възможност не бива да се пропуска. Ще бъдете уверени в себе си, ще бъдете привлекателни, така че обожанието ще кръжи около вас. Ако сте необвързани, тогава тази седмица ви предлага страхотни възможности да срещнете достойна личност. Можете да разчитате не само на комуникация с нея, има перспективи за по-сериозна връзка. За семейните седмицата обещава положителни моменти в семейството.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 28 Февруари – 6 Март, 2022:  На любовният фронт за вас, Скорпиони, всичко ще е стабилно и под контрол. Семейните отношения ще се развиват хармонично, с необходимото внимание и без мимолетни спречквания. В съюз първоначално се основава на романтика и търсене на общи интереси. През тази седмица няма да давате поводи за ревност и няма да довеждате ситуацията до абсурди. Необвързаните представители на знака ще получат предложение да се срещнат с „приятели на техни приятели“. Има голяма вероятност от това да излезе нещо неочаквано в добрия смисъл на думата. Силно препоръчително е да не пропускате този шанс.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Ще се чувствате уверени в семейните отношения. Очаква ви една оптимистична седмица. Ако вашите надежди и очаквания в любовта са реални, тогава те ще се сбъднат. В отношенията няма да има бурна страст и външен блясък, тъй като зрелостта и мъдростта ще бъдат на първо място. Може да искате да опитате нови методи за подобряване на семейните отношения. Тази седмица ще искате да укрепите любовния си съюз повече от всякога. И звездите определено ще ви подкрепят. Продължавайте да градите бъдещето си заедно и се обичайте безрезервно.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Семейната атмосфера ще се развива от само себе си, практически без никаква намеса от вас. Това не е съвсем полезно за взаимното ви доверие, помощ и разбирателство. Освен това, рискувате вашата сродна половинка, да започне да изпитва подозрителни мисли към вас. Опитите на партньора ви да говори с вас едва ли ще успеят, но ако намерите сили в себе си, опитайте се да говорите от сърце. Свободните представители на знака се съветват да отложат любовните приключения за предстоящия уикенд. Тогава настроението ви ще се стабилизира и ще впечатлите потенциалния партньор.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Седмицата ще бъде ключова. Темата за любовта и отношенията ще има значение за вас. Очаквайте големи промени в личния си живот. Дори и да има някои препятствия по пътя ви, не им обръщайте внимание. Седмицата обещава да бъде хармонична, което означава, че всички дребни неуспехи в крайна сметка ще завършат с голям успех. Ще има взаимно разбирателство между партньорите, и двамата ще израствате във връзката. Ще откриете нови и страхотни перспективи за развитие.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Тази седмица ви очакват спокойни лични отношения. И, ако преди време сте изпитвали разочарование, сега ще имате възможност, да получите приятни моменти от живота. Можете да въздъхнете с облекчение, всички трудности са зад гърба ви. Заедно с любимия човек ще израснете, както финансово, така и лично. Някой очевидно ще получи повишение и двамата ще бъдете невероятно щастливи от това. Ще пътувате много. Звездите ви съветват да не се отказвате от това тази седмица. Ще укрепите още-повече съюзът между вас.

Tagged , , , , , ,
на горе