СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 Февруари – 6 Март, 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 Февруари – 6 Март, 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 Февруари – 6 Март, 2022

ОВЕН

Седмичен хороскоп за зодия Овен, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Първата седмица от месеца на пролетта ще бъде добра за вас. Въоръжете се с оптимизъм и тогава можете да постигнете добри резултати и да преместите планини. Целият фокус на вниманието ще бъде насочен към развитието на финансовото благополучие. Важно е да се пазите от измама и внимателно да обмисляте всяко решение, което вземате. Финансовата ситуация ще ви зарадва със стабилност, а бонусите и стимулите в работата също ще бъдат обещаващи. Едно интересно и неочаквано запознанство може да прерасне в много сериозна и дълготрайна приятелска връзка, а защо не и бизнес? В семейните отношения всичко ще бъде спокойно. Избягвайте претоварване и излишният стрес.

ТЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Телец, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Началото на седмицата ще бъде успешна за всички Телци. Звездите обещават успех, както в кариерата, така и на любовния фронт. Не пропускайте допълнителни възможности и бъдете внимателни към дребните и детайли. Именно зад тях могат да се крият печеливши възможности и полезни знания. Също така, можете значително да подобрите финансовото си състояние, чакате ви нова високоплатена позиция или изгодни оферти. През първата половина на седмицата творческите личности ще могат да постигнат признание, а хората, свързани с науката, ще постигнат успех. Личният живот ще бъде изпълнен с изненади. Свободните представители на знака трябва да се отворят за нови познанства – в тях определено ще има късмет. Ако усещате симптоми на пролетна умора – подкрепете организма с витамини.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Близнаците ще трябва да изгладят острите ъгли в общуването и да направят отстъпки във взаимоотношенията с близките. Именно търсенето на компромис ще помогне да се избегнат много проблеми. В края на седмицата е важно да се пазите от лесни пари и примамливи оферти. В професионалните дейности не трябва да поемате твърде много инициатива, в противен случай ще си създадете ненужни врагове. Финансовата ситуация ще бъде стабилна, но за да не загубите пари, трябва да се въздържате от твърде рисковани дейности. В любовните отношения ви очаква романтика и начало на сериозна връзка. Очакват ви жестове на фенове и красиво ухажване. Семейната идилия може да бъде леко напрегната, заради проявена  ревност от партньора.

РАК

Седмичен хороскоп за зодия Рак, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Раците не трябва да рискуват финансовото си състояние през тази седмица. Трябва да обърнете внимание на здравето си. Освен това, професионалните дейности ще изискват вашето сериозно внимание. Необходимо е да поставите нещата в ред във всички текущи дела, за да не пропуснете важни точки и да избегнете провали. Не бива да се зацикляте на печалбите, защото колкото повече мислите за пари, толкова по-повече те ще ви „бягат“. През втората половина на седмицата ще ви зарадват неочаквани парични постъпления. Свободните Раци ги очакват приятни изненади на любовния фронт. Всички връзки, започнали през този период, могат да прераснат в щастлив и силен брак. Семейните двойки ще намерят точка на разбирателство и периодът ще премине без конфликти. Обърнете внимание на външният си вид и задължително посетете зъболекар, особено ако отлагате това посещение от дълго време.

ЛЪВ

Седмичен хороскоп за зодия Лъв, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Тази седмица ще бъде доста „цветна“ за вас. Трябва да се вгледате по-отблизо в приятелите си и да не се доверявате твърде много на новите познати. Възможни са дребни неуспехи в кариерата ви, но едно приятно пътуване в края на периода ще ги изглади. Важно е да се постигне баланс между работа и почивка, за да не губите жизненост и да не изпитвате излишен стрес. Вълнението и рискът могат да ви доведат до загуба на енергия. Опитайте се да не правите големи покупки или да сключвате сделки, тъй като вероятността от неточности е голяма. През тази седмица свободните Лъвове могат да срещнат своята сродна душа. Няма да е любов от пръв поглед, но определено ще погледнете на човека от вашето обкръжение с напълно нови очи. Семейните Лъвове трябва да бъдат внимателни в изказванията си, за да не провокират кавги и конфликти.

ДЕВА

Седмичен хороскоп за зодия Дева, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Девите ще трябва да преминат през период в професионалните си дейности. Възможни са обърквания, недоразумения и разногласия с колегите. Не се забърквайте в интриги и бъдете точни – това определено ще ви е от полза. Финансовата ситуация обещава да бъде стабилна, но е важно да управлявате бюджета си разумно. Бъдете бдителни през втората половина на седмицата, не носете със себе си ценности и големи суми пари. Свободните представители на знака могат да имат влиятелен покровител, възможни са и служебни романси. За семейните Деви е важно да смекчат подозрението си и да не измъчват партньора си с излишна ревност.

ВЕЗНИ

Седмичен хороскоп за зодия Везни, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Тази седмица Везните ги очаква сериозна промяна към по-добро. Опитайте се да не пропускате нови оферти и възможности във финансово отношение. Важно е да привлечете подкрепата на съмишленици и колеги, които ще ви помогнат да избегнете грешки и да разрешите всички трудни въпроси. Ще имате възможност за погасяване на дългове, тъй като финансовото състояние ще се подобри. Не бива да разчитате на нова връзка – това не е най-благоприятният период за нови любовни отношения. В семейният живот ви очакват истински страсти. Възможни са сцени на ревност, но не бива да се вълнувате напразно, тъй като има риск да съжалявате за казаното. Трябва да балансирате между работа и почивка, за да не се преуморите.

СКОРПИОН

Седмичен хороскоп за зодия Скорпион, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Скорпионите ще трябва да бъдат гъвкави и да се адаптират към обстоятелствата. Не споделяйте плановете си дори с близки хора, за да не изплашите късмета. Погрижете се за разходите и финансите си. Изчислете всички разходи и приходи, помислете от какво можете да спестите. В края на седмицата има голяма вероятност от напрежение, така че откажете съмнителните оферти и не се доверявайте на непознати хора. В животът на свободните Скорпиони ще се появи нов човек. Бъдете бдителни, тъй като мотивите на новия любовен интерес може да не са съвсем искрени. В семейния живот ревността и прекомерните разходи могат да се превърнат в повод за недоразумение.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Стрелец, 28 Февруари – 6 Март, 2022: През тази седмица ви очакват ярки впечатления и нови емоции. Опитайте се да демонстрирате най-добрата страна на кариерата си и да поемете отговорността, от която отдавна се страхувате. Ще бъдете сред любимците на управителите, така че е възможно да чуете клюки от колегите ви. Завистта също може да ви повлияе, но не се поддавайте на провокации. Не трябва да давате или заемате пари и да се въздържате от големи покупки. Може да се срещнете с хора от миналото, но едва ли ще бъдете настроени за сладки илюзии. Помислете защо тази връзка веднъж приключила. Освен това, ще бъдете във фокуса на вниманието на противоположния пол, за да можете да срещнете своята сродна душа. В бракът се очертава щастлива и спокойна седмица. Прогонете неприятните и тревожни мисли от себе си – те могат да причинят срив и да доведат до загуба на енергия.

КОЗИРОГ

Седмичен хороскоп за зодия Козирог, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Козирозите не трябва да се тревожат за разрешаването на финансовите си проблеми. Необходимо е да управлявате бюджета по практичен и икономичен начин, за да спестите спестявания и да се грижите за финансовата стабилност. За бизнесмените сред Козирозите звездите обещават добра възможност да се срещнат с влиятелни хора, които ще отворят много нови възможности. Преговорите ще бъдат успешни, ако се проведат през втората половина на седмицата. Свободните представители на знака трябва да излизат по-често сред хора, особено в началото на периода. Пазете се от отношения с тези, които вече са обвързани, за да избегнете неприятности.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен хороскоп за зодия Водолей, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Тази седмица ще успеете да укрепите финансовото си състояние и да разрешите парични проблеми. Важно е да планирате правилно разходите си и да стоите възможно най-далеч от рискови транзакции, за да поддържате стабилно финансово състояние. Вероятността от подвеждаща оферта в края на периода ще бъде повишена, така че не трябва да носите твърде големи суми пари със себе си. Мисленето извън кутията, решителността и постоянството ще ви помогнат в кариерата. Те ще ви помогнат да увеличите доходите си и да достигнете нови висоти в сферата ви на дейност. Ще изпитвате нужда от лек флирт и забавление. Не давайте обещания, които не можете да изпълните. Семейните представители на знака трябва да избягват конфликти на битова основа. Ако се случи, опитайте се да „угасите“ нещата в зародиш.

РИБИ

Седмичен хороскоп за зодия Риби, 28 Февруари – 6 Март, 2022: Рибите трябва да се отпуснат и да заемат наблюдателна позиция. Трябва активно да се ангажирате само в онези области на работа, в които наистина имате нужда. Отношенията с колегите могат да бъдат обтегнати, но останете спокойни и хладни във всяка ситуация. Не споделяйте плановете си с всички, пазете целите си в тайна. Финансовото състояние ще бъде стабилно, но не очаквайте допълнителни парични постъпления. Давайте заеми само на доверени хора. Свободните представители на знака трябва да бъдат внимателни с новите познанства и да бъдат предпазливи. По-добре е да опознаете човек, преди да си отворите душата за него.

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе