Без повече тайни в една връзка – има ли тайни, има и проблеми

Без повече тайни в една връзка – има ли тайни, има и проблеми
Любов и партньорство

Без повече тайни в една връзка – има ли тайни, има и проблеми

Връзката понякога не се оказва такава, каквато сме си я представяли. Тя често бива толкова по-различна и за съжаление, изпълнена със спорове и конфликти между мъжа и жената. В съвремието, в което живеем става все по-трудно да опазим отношенията си с нашия партньор. И колкото и да се обичаме, понякога нещата просто не се получават. Прекалено много неразбирателство, тайни и странични хора, които не спират да се месят във вашия живот.

Технологиите също оказват своето влияние. И колкото и да са полезни, всъщност повече вредят на любовните отношения. Предполагаме, че всяка жена е искала да разгледа мобилния телефон на своя партньор. И всеки път, когато той е реагирал остро на това, през главата са ѝ минавали какви ли не мисли и въпроса „Какво крие той от мен?“. Е, скъпа, може да разбереш. Но въпросът е дали може да понесеш истината?

Ето какво може да означава, когато той крие телефона си от теб

 

 

Изневерява ти

Мислила си го, нали? Най-големият ти страх, който винаги е изправял косите ти, дори само при мисълта му. Е, изневярата не е толкова страшна, колкото съмненията за нея. Преживява се, дори и да боли. И да! Със сигурност боли много, но пък тя идва, за да ни покаже, че този човек не е правилният и няма смисъл да си губим времето с него.

Ако той крие телефона си от теб и всеки път, когато погледнеш към малкия екран, той бърза да го заключи и постави настрани, със сигурност може да има неща вътре, които не иска да видиш. И да най-често това може да бъде час с друга жена. За което много съжаляваме, но често се случва.

Има сексуални отношения с друга

Тук ситуацията доста се усложнява и разбира се загрубява. Но това също може да бъде една от причините, поради която така добре пази телефона си от теб. Може би вътре ще откриеш неприлични снимки, които е получавал от други жени или пък още по-неприятно е изпращал на други жени. И в двата случая няма да останеш доволна, когато разбереш причината. Все пак няма никаква логика да пази телефона си от теб ако не крие нищо, нали?

Разбира се това не означава непременно, че той планира да има сексуален контакт с нея или че вече е имал. Обаче според някои хора, съобщенията на сексуална тематика и виртуалните сексуални действия са еквивалентни на изневяра.

Иска да ревнуваш

Едно от по-малко известните неща, които може да означава, когато гаджето ти не ти позволява да погледнеш телефона му е, че той иска да те накара да ревнуваш. Да, признаваме, че е подло, но е по-добре за разлика от истинската изневяра.Той всъщност иска да си мислиш, че може да ти изневерява или говори с други момичета, за да предизвика ревността ти. И със сигурност му се получава, но това е напълно нормално, когато си влюбена в него и се страхуваш да не го загубиш.

Ако гаджето ти играе тези видове манипулативни игри, тогава връзката ви е изправена пред голям проблем, който вероятно започва от него.

Не иска да те разочарова

Още една рядко срещана, но все пак обяснима причина е, че той крие телефона си от теб, защото общува с приятели, които ти нито харесваш, нито път одобряваш за него. Може би това е човек, който му влияе по лош начин и знае, че ако ти разбереш за това, ще се ядосаш много, а той не иска това.

Или пък е стар приятел, с когото е имал проблеми в миналото и с когото говори отново. И разбира се ти отново няма да харесаш това. Именно и заради това не ти позволява да имаш достъп до телефона му. Това е неговият начин да избегне спор с теб. Знае, че му мислиш доброто, но също и не може да се раздели напълно със своите приятели, дори и те понякога да постъпват грешно.

Tagged , , , , , , ,
на горе