ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)

любовен хороскоп за 25 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)

Любовен хороскоп за 23 август 2022: Днес е денят, в който всичко в любовта и отношенията обещава да се развие изключително успешно. С едно малко условие: за това трябва да преодолеете мързела си. Звездите от хороскопа вещаят спокойствие и релаксация, но повярвайте – това ще стане, ако изберете романтична среща или излизане с любимия пред вечер на дивана пред телевизора! Освен това, днес е чудесен ден за задушевни разговори, работа върху отношенията и тяхното подобряване. Обградете своя избраник с грижа и обич!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Визуален тест: Какъв тип жена сте

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Зодиите, които ще намерят своята сродна душа до края на 2022 г. и ще сключат брак

СЕДМИЧЕН хороскоп 22 август – 28 август 2022

Какво „казва“ името ИВАН, според зодията?

Защо котките обожават да спят върху хората?

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 23 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 23 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Ако Овенът е в търсене на своята сродна душа и вече е отчаян да срещне „своя“ човек, днес е денят, в който ще има възможност да се сбогува със самотата или поне да направи голяма крачка напред към любовта! В този ден необвързаните представители на знака ще имат шанс да влязат в нов кръг от връзки, като отново ще се влюбите в своята сродна душа. С други думи, независимо в какво любовно състояние е Овенът, днес е чудесен ден за него да реализира романтичните си планове.

Любовен хороскоп за 23 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 23 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес любовните отношения на Телеца могат да бъдат засенчени от неразрешени проблеми с неговия любим/любима. Звездите от хороскопа предупреждават Телците да не реагират агресивно на коментарите на любимия човек. Най-доброто, което Телецът може да направи днес, е спокойно да обсъди ситуацията, като се въздържа от язвителни забележки и взаимни обвинения. Само взаимното уважение и желанието да се разбират ще помогнат на него и неговия избраник този ден да предотвратят началото на конфликт.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, на 23 август, Близнаците ще бъдат по-мечтателни от обикновено, фокусирани върху мисли за любов, романтика и личен живот. Но работните процеси и ежедневните дела могат да пострадат от такова отношение. От време на време Близнаците могат да се реят в розовите облаци на мечтите си, като същевременно пренебрегват реалните задачи, които стоят пред тях. От друга страна, защо да не се пуснат по течението този ден? Според хороскопа Близнаците днес трябва да се примирят с това душевно състояние. Да, Близнаците няма да счупят рекордите за производителност, но леко мечтателно плъзгане в очите им ще бъде толкова привлекателно за хората от противоположния пол!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 23 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес Ракът ще има труден разговор с човек, който играе важна роля в личния му живот. Може би това е неговият бивш или настоящ избраник, а може би негови (нейни) роднини или приятели, семеен психолог или някой друг. Хороскопът предупреждава: всеки сериозен разговор в този ден е изпитание за психиката, но още по-лошо изпитание е премълчаването на проблемите. Днес, ако се води разговор за любов и отношения, Ракът трябва да се опита да говори просто, ясно и лесно, без да обвинява, а да намира общ език. Подобна позиция ще помогне отношенията между Рака и любимия човек да достигнат нови висоти.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес Лъвът го очаква приятна изненада от любимия човек! Най-вероятно ще бъде нещо малко или дори нематериално, но партньорът е в състояние да вложи много любов в него. Задачата на Лъва е да забележи този жест на нежност и да не го обезценява. Хороскопът отбелязва, че днес е страхотен ден за Лъва да „следи“ своята любима душа и да си отбелязва колко пъти през деня прави нещо в името на връзката. Лео няма да съжалява и със сигурност ще бъде изненадан от резултата от такова романтично наблюдение.

Любовен хороскоп за 23 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Ако Девата е била разочарована от връзката си или дори напълно е спряла да вярва в любовта, тогава днес е денят, в който е време да премахнете недостатъците и да поработите върху грешките. Днес звездите на хороскопа са особено благосклонни към Девата, така че спрете да се обезсърчавате – време е за установяване на любовни отношения! В този ден Девата трябва да излезе с достойна цел и уверено да започне да се движи към своето щастие.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 23 август, влюбените Везни може да загубят сън от любов, да се движат много и разсеяно! За всичко са виновни чувствата, които ги вдъхновяват. Любовта в този ден е в състояние да даде толкова много енергия, че е достатъчна да преобърне целия свят. Хороскопът вещае: Везни днес всичко е възможно! Каквато и да е сложността на задачата пред вас, силите, дарени от любовта, ще помогнат да я изпълните с лекота. Звездите съветват Везните спокойно да разчитат на този ден като много успешен и да подредят личния си живот максимално!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес Скорпионът ще се събуди отпочинал и вдъхновен! Причината са ярки емоции и чувства към любимия човек или, ако все още сте свободни, значи ще ви се случи нещо хубаво. Заедно с любовта днес, енергията и желанието за покоряване на нови върхове обещават да дойдат в душата ви. Усещането за подем и всемогъщество ще ви накара да се почувствате, най-важното е да се възползвате от вдъхновеното състояние навреме. Хороскопът съветва Скорпиона: днес е моментът да си поставите няколко глобални цели и на вълната от ентусиазъм да започнете решителни действия за спечелване на сърца!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Дори Стрелецът да иска да се скрие в тихо любовно гнездо днес, приятели и роднини вероятно ще изискват неговото внимание, така че вечерята на четири очи със сродна душа едва ли е възможна. Има само един изход – опитайте се да обедините всички в голяма компания. Това ще помогне да се сближите с хора, които са ви скъпи. Днес едва доловимо ще усетите настроението на другите и ще можете перфектно да насочите комуникацията в правилната посока. Стрелец, който е в романтично търсене, хороскопът ви съветва да бъдете отшелник, за да не пропуснете съдбовната си среща!

Любовен хороскоп за 23 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес Козирогът ще прилича на бодлив таралеж: натрупаната умора може да го накара да бъде остър към околните. Дори близките да се опитват да погалят Козирога, той вероятно упорито ще се съпротивлява. Хороскопът показва нуждата му от почивка – не само от работа, но и от активно общуване и дори от прекомерни емоции. Не е нужно да се заключвате в кулата; можете просто да се усамотите с любимия човек на дивана пред телевизора, като изключите телефоните. Спокойната вечер днес е необходима на Козирозите, за да възстановят силите си – физически и емоционални.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес, 23 август, Водолеят има възможност да се почувства като рок звезда на концерт! Любовта буквално ще се разлее около него във въздуха. Изглежда, че всички наоколо искат да грабнат парче от дрехите на Водолея – ентусиазмът на другите може да бъде толкова ярък и предложенията да се опознаят няма да имат край, достатъчно е Водолеят да премине отвъд прага. Ако засега Водолеите са необвързани, денят е чудесен за романтична среща. Може би дори две или три.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 23 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Ако Рибите са в търсене на партньор за връзка и вече са отчаяни да срещнат „своя“ човек – точно днес е денят, в който ще имат възможност да се сбогуват със самотата или поне да направят голяма крачка в тази посока! Хороскопът вещае за голяма вероятност от нова любовна линия в живота им. Сериозно обвързаните Риби в този ден имат шанс да влязат в нов кръг на отношенията, като се влюбят отново в своята сродна душа. С други думи, без значение в какъв любовен статус се намират те, ще имат страхотен ден за реализиране на романтичните си планове.

Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе