ДНЕВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)

дневен хороскоп за 28 август 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)

Дневен хороскоп за 23 август 2022: Днес мечтателното настроение доминира в света: дори в суматохата можете да намерите минута да пътувате до света на сладките и безгранични мечти. Хороскопът призовава: поканете близките си да мечтаят с вас, защото така най-добре ще усетите близостта си! Още по-добре, превърнете мечтите си в съвместни планове! Днес е чудесен ден за това.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Визуален тест: Какъв тип жена сте

„Съдба! Нищо не мога да направя!“ Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

СЕДМИЧЕН хороскоп 22 август – 28 август 2022

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

ЗАКОНЪТ НА БУМЕРАНГА

Никога повече страх от бременност и раждане!

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 23 август 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 23 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Всеки ваш ангажимент ще върви като часовник, ако се подготвите правилно за него. Доброто настроение днес успешно компенсира умората и раздразнителността на Овните. Може да ви помогне, като практикувате кратки медитации или редовни утвърждения за положителните неща, свързани с вашите дейности. Денят е подходящ за домакинска работа, за активна безкористна помощ на близки. Посетете родителите си: възможно е те да се притесняват да ви помолят за услуга и да чакат сами да се досетите за нуждите им.

Дневен хороскоп за 23 август 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Днес Телецът трябва да бъде в очакване на страхотна комбинация от обстоятелства. Ако неочаквано се окажете в капан или пропуснете краен срок, не се страхувайте да поискате спешна помощ. Приятели и роднини с радост ще откликнат на молбата ви. Възможна е доброволна подкрепа от непознати случайни хора, съседи, както и представители на неформална организация (например доброволци). Вниманието трябва да се насочи към завършването на следващия етап от работата, особено ако става дума за приключване на остра семейна или бизнес ситуация.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

За да консолидирате успеха, днес, 23 август, ви е необходим искрен емоционален подем, както и силен интерес към извършената работа. Дръжте главната цел в полезрението си. Целенасочеността ще ви помогне да не зависите от моментните промени в настроението, които ви дебнат тези дни. Не пропускайте възможността да докажете на практика своята твърдост за заеманата позиция, независимо, дали в работата или в обществото. Енергичните действия, съчетани с проницателност и ефективност, значително ще ускорят израстването ви в кариерата.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 23 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Колкото по-важни са за вас плановете и желанията, толкова по-настоятелно звездите ви съветват да не отлагате изпълнението им за по-късно. Сега сте в добра физическа и емоционална форма и обстоятелствата сами ще ви приветстват. Бъдете малко предприемчиви и ефективни, тогава ще можете да направите още една крачка напред. Неразделен елемент от личния успех на Раците днес ще бъде пламенната убеденост в собствената правота, приятното чувство на сигурност, както и духовното израстване.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес общото състояние и настроение ще бъде двусмислено. Това е подходящият момент за довършване на поетите ангажименти, но новите начала не са препоръчителни. Избягвайте прекалената откровеност в чувствата и откритостта в бизнеса. Вашите семейни и бизнес планове е добре да се пазят в тайна за момента. Не отлагайте посещението при брокер, адвокат, семеен терапевт. Ако тайните недоброжелатели са се активизирали, не се намесвайте в техните прояви, защото всъщност те самите представляват компрометиращо доказателство за себе си.

Дневен хороскоп за 23 август 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 23 август 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Днес Девите няма да станат лидери в работата и отношенията. В бизнес тандемът се очаква повишена активност на партньор, вероятно с тайни цели, известни само на него. Не се намесвайте в енергичните действия на другите, нечия чужда инициатива не ви пречи в момента. Направете ваш приоритет плавният преход към нова роля, дейност или начин на живот. Осигурете си постоянен контакт с тези, които искрено и без въпроси са ви подкрепяли в трудни моменти. Тези хора могат да станат истински приятели за вас.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 23 август, ежедневните дейности ще изискват от вас да сте бързи, гъвкави, проницателни и способни да се адаптирате психологически към постоянно променящата се околна среда. С тези ценни качества бързо ще се присъедините към екипа, ще намерите помощници и ще установите отношения с началниците. Леките временни неразположения на Везните днес са напълно лечими с труд. Ако не се чувствате добре, но можете да станете от леглото, съберете се, седнете на компютъра, отидете до офиса или на кратка командировка.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Вашите желания и възможности са идеално съгласувани. Благодарение на това обстоятелство няма да изпитвате затруднения в планираните дела, ще можете да укрепите и консолидирате спечеления авторитет. Ще бъдете оценени, уважавани, помолени за помощ. За много Скорпиони заслуженият им успех в любовта, творчеството и бизнеса ще се превърне в естествен енергиен ресурс, който ще ги мотивира за допълнителни подвизи. Това е подходящото време за реклама на бизнес или творчески проект, развиване на връзки в чужбина или спортуване.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес, 23 август, ситуацията е благоприятна за лични дейности, уреждане на семейни проблеми, изясняване и премахване на разногласия в екипа, изобщо изчистване от всичко негативно натрупало се през последните дни. Бизнес решенията, включително рисковите, могат да се вземат интуитивно. Имате шанс да се отървете от стария проблем: например изплатете дълга. Възможно е да се наложи да се занимавате с домакински задължения, финансови активи и пасиви. За влюбените Стрелци звездите обещават много вълнуващи преживявания в интимния живот.

Дневен хороскоп за 23 август 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Контактите ви с партньора се отличават с приятна последователност на чувства и действия. Времето е подходящо за съвместни инициативи и взаимно демонстриране на възможности. За добра сделка не може да става и дума. Ситуацията може да се изясни, но след няколко дни. Ако сте в спор, то ответната страна може да направи нов опит да спаси личните ви взаимоотношения, особено когато е под влияние на интригуващи обстоятелства или емоционална възбуда. Успехът на тази мисия обаче е съмнителен, ако сте разделени от фундаментални различия.

Дневен хороскоп за 23 август 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 23 август 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес въпросите за спечелване на допълнителни доходи могат да станат актуални. Ако наистина имате нужда, не се отказвайте. Има шанс да намерите печеливша странична работа, но най-вероятно еднократна. Много Водолеи ги очакват дребни разходи. Част от джобните пари могат да бъдат изразходвани за подарък, помощ на нуждаещи се, семейни нужди. Ще бъде добра идея да закупите малки предмети и други малки неща, които са полезни в обичайните ви дейности. Това се отнася не само за устройства от техническо естество, но и за продукти и предмети от бита.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 23 август 2022 (вторник)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Денят повишава физическата ви енергия и повишава умствената ви възприемчивост. Благоприятства активната почивка, близкия контакт с обект на сетивата ви, пламенния интерес към текущите дела и бързото изпълнение на желанията. Във всяка дейност ще бъдете допълнително вдъхновени от възможността за творчество. Рибите-бизнесмени трябва да обърнат специално внимание на рекламните кампании. Не пречи на креативните хора да покажат малко инициатива и да се запишат (като за целта трябва да си изготвят портфолио), на кастинг или конкурс.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе