Как работи проявлението: Ръководство как да манифестирате вашите мечти

Как работи проявлението Ръководство как да манифестирате вашите мечти
Интересно

Как работи проявлението: Ръководство как да манифестирате вашите мечти

Как работи проявлението и как да го използвате? Всичко е в „тайната“. Ето ръководство за проявления и създаване на живота, който желаете.

Както пише Паулу Коелю: „ Когато искаш нещо, цялата вселена се заговорничи да ти помогне да го постигнеш. “ И това е силата на проявлението.

Как работи проявлението: Ръководство как да манифестирате вашите мечти

И така, как работи проявлението? И как можете да го приложите на практика, за да можете да проявите целите и мечтите си?

Какво е проявление?

Думата „проявление“ произлиза от латинската дума manifestare , което означава „да открия“ или „да разкрия“.

Просто казано, определението за проявление прави нещо очевидно чрез вашите мисли, привличания и вярвания.

Помислете за това по следния начин: мислили ли сте някога за нещо толкова трудно или толкова често, че то накрая се сбъдва?

Може би сте си помислили колко хубаво би било да изпиете една чаша кафе и без да кажете дума, някой ви е донесъл. Или с „късмет“ винаги намирате страхотни места за паркиране в мола.

Всичко това са примери за проявление на вашите мечти – вашето съзнателно усилие е да се доверите, че Вселената ще ви осигури точно това, от което се нуждаете в момента, в който имате нужда.

„ Всеки път, когато човек има мисъл или продължителен, хроничен начин на мислене, той е в процес на създаване”

Много прилича на Йода, Оби-Уан Кеноби, Люк Скайуокър и всички легендарни майстори, използващи Силата, за да усъвършенстват намеренията си. Така че да, с практиката на проявление, вие също имате джедайски сили.

Как проявлението работи със Закона за привличането?

Когато говорим за проявление, най-често се сещаме за Закона за привличането . Това е един от 12-те универсални закона, който потвърждава, че мислите, чувствата, хората и предметите са склонни да мигрират към други неща, които са същите.

Това е универсалният принцип „подобното привлича подобно“. Казано по-просто, всяка мисъл, която излагате там – независимо дали е положителна или отрицателна – отговаря по същия начин. Така че вашите положителни мисли привличат и проявяват положителни преживявания в живота ви, а вашите отрицателни мисли носят отрицателни преживявания.

Но ето една малка тайна, с която малцина са запознати: има друг закон, който е по-важен от Закона за привличането. Нарича се Закон за резонанса .

Какво общо има Законът за резонанса с проявлението?

Всичко във Вселената – тела, мисли, неодушевени обекти и така нататък – е в постоянно състояние на движение или това, което често се нарича вибрации . И всички тези неща вибрират на различни честоти, както Йода и Дарт Вейдър са на много различни нива на вибрация.

Със закона за резонанса, когато се проектира вибрацията на нещо, то привлича енергиите на същия резонанс. Така че, когато става въпрос за вас, вие ставате като камертон, излъчващ честота, която активира същата енергия в другите

Сега Законът за резонанса работи синергично със Закона за привличането.

Ако се опитвате да проявите нещо – да кажем изобилие – но подсъзнателно сте свързани със страх или недостиг, тогава законите ще ви донесат точно тези неща.

Как да изявите това, което искате

Проявяването на вашите мечти е доста лесен процес. Тайната (ако изобщо е една!) е да започнете.

„ Твърде много хора никога не получават това, което желаят в живота си, защото всъщност никога не претендират за това, което искат “

или

„ Те всъщност никога не разбират какво искат, така че в някои отношения трябва да се научим да мечтаем отново. ”

И можете да започнете с тези осем принципа:

Вярвай в себе си

Създайте план за действие

Поемам инициатива

Фокусирайте се върху положителното

Визуализирайте

Останете смирени и благодарни

Надградете своите вярвания

Станете съзнателен творец

И така, да отговоря на „ Как работи проявлението? ”, нека разгледаме по-отблизо всеки принцип.

8 принципа на проявление

Докато тази практика се изгражда и вашата система от вярвания укрепва, състоянието на живота ви, величината на вашата радост и всичко, което сърцето ви желае, ще се покаже. Изборът за по-добър живот е ваш.

1. Вярвайте в себе си

По-лесно да се каже, отколкото да се направи, със сигурност. И използването на силата на визуализацията е чудесен начин да инициирате това ставане.

Визуализирайте, че вярвате в себе си. Демонстрирайте желанието си. Признайте, че сте способни. И чрез това признание позволете на желанието за по-добър живот да се изгради във вас.

2. Създайте план за действие

Не забравяйте обаче, че само визуализацията ще ви отведе само дотук. За да продължи пътуването, трябва да направите първата стъпка.

 Имайте с вярата, че това, което искате, вече ви очаква.

И след като имате план, действайте.

Тук трябва да се съсредоточите само върху първата стъпка. Завършете го и след това преминете към следващия.

Бавно, контролна точка след контролна точка, всичко ще започне да се разгръща красиво.

Ето пет неща, които можете да започнете в ежедневието си, за да превърнете въображението си в нещо проявено.

Запишете вашите цели, както дългосрочни, така и краткосрочни.

Практикувайте дишане и медитация. Това ще ви помогне да идентифицирате вашите блокове на изобилието и ще отвори каналите, които да ви свържат с вашето виждане.

Движете тялото си с някаква форма на дейност, като йога или интуитивен танц. Може да освободи ендорфини, за да подобри настроението ви, да освободи енергийни блокове и да обезсили вярванията.

Кажете на хората, които познавате, на непознатите и дори на себе си какво възнамерявате да постигнете.

Създайте табло за проявление или водете дневник на проявите, който пишете ежедневно.

Използвайте тези стъпки, за да наберете инерция, за да постигнете целта си. Носете новата си база от знания и сила със себе си, докато се втурвате напред към всичко, което животът може да ви предложи.

4. Фокусирайте се върху положителното

Безпокойството, страхът, безпокойството, съмнението или съпротивата под формата на ограничаващи вярвания замърсяват и разреждат вашата вибрация. Признайте ги за това, което са, но изберете да се тласнете в посока на позитивно мислене.

Когато преминем от негативно оплакване към позитивно утвърждаване, условията се променят. Тогава оплакването вече не е действащият закон в нашата житейска свобода.

Не забравяйте, че положителните вибрации привличат положителните вибрации. Така че си представете себе си като способни и могъщи, с бъдеще, което пряко съответства на вашите желания.

Изпълнете всяка клетка с любов, щастие, радост и мир. И оставете тази светлина, ярка енергия да се излъчва навън, за да привлече и прояви това, което искате.

Можете да използвате утвържденията на Закона за привличането, за да усилите положителните емоции. Колкото повече го правите, толкова по-високо и по-мощно ще бъде вашето проявление.

5. Визуализирайте

Физическата реалност не изостава много от прекрасните идеи, които засаждате във въображението си. Това е, ако ги напоявате с любов, ентусиазъм, непоклатима вяра и много щастие.

Така че използвайте представянето като мощен усилвател на вибрациите, за да видите кой възнамерявате да станете.

Не забравяйте, че вие ​​сте единственият със силата да промените живота си. Затова направете избора, който ще ви отведе до живота, който искате.

6. Останете смирени и благодарни

Не забравяйте да останете смирени, защото никой не обича голямото его . Хубавото е, че „ егото не може да бъде унищожено, но може да бъде опитомено “

И така, ето няколко предложения за добавяне на малко скромност към вашия списък с добродетели:

Впрегнете силата на благодарността и си напомняйте за благословиите, които имате ежедневно. Водете дневник или ако сте човек, който е на визуалната страна, направете буркан за благодарност .

Благодарете на себе си за цялата упорита работа, която сте положили, като същевременно благодарите на Вселената, че почете тази работа и ви осигури резултати.

Благодарете на себе си, че инициирахте процеса и намирайте благодарност във всеки успех и неуспех по пътя. Но не позволявайте на новооткрития си успех да ви обърка главата.

Винаги признавайте кой сте били някога и откъде идвате.

Направете каквото можете, за да помогнете на другите да се осъзнаят като вас.

Има толкова много неща, за които да сте благодарни и можете да изпратите тази благодарност напред в бъдещето за това, което сте на път да получите.

7. Надградете своите вярвания

Много хора също имат пречка за положителна енергия, когато става дума за пари – обикновено вкоренени във вярвания за недостиг и недостойност.

Но тъй като парите не са нищо друго освен число и средство за размяна, вярвате ли в недостига на нещата, които бихте купили с тези пари? Вярвате ли, че не сте достойни да имате храна, подслон или хубави неща?

Ако е така, време е да поговорите – дълъг, дълбок разговор – със себе си. Запитайте се откъде идват тези парични рани . След това вижте дали можете да оспорите авторитета на тези вярвания.

8. Станете съзнателен творец

Вие вече сте професионалист в манифестирането. В по-голямата си част несъзнателно сте създали съществуване по подразбиране въз основа на вашите вярвания.

Няма причина да не можете да създадете страхотен живот, използвайки правилните техники за проявление. Всичко, което трябва да направите, е да поемете съзнателен контрол върху процеса, вместо да се подчинявате според старите си вярвания.

Създайте нови вярвания и насочете вашите мисли, емоции и визуализация. Предприемете действия спрямо този потенциал, останете смирени и се съсредоточете върху благодарността си за всички възможности, които животът ви предлага.

Почувствайте насладата да гледате как вашето въображение се превръща в реалност.

Повишете вибрациите си, като бъдете щастливи и обичащи, и влезте в своето духовно пробуждане .

Колко време отнема манифестацията да подейства?

Има много хора, които искат да видят незабавни резултати. Въпреки че бързото проявяване на нещо е възможно, трябва да запомните, че времето на Вселената се случва, когато имате нужда от него, а не когато го искате.

Като се има предвид това, въпреки че не можете да контролирате „кога“, ето три неща, които можете да направите, за да ускорите процеса на проявление:

Докато определяте намерението си, изяснете защо е спешно .

Спрете да сте обсебени от резултата и покажете желанието си да предадете плана си на Вселената.

Поискайте знак , който може да ви помогне да се освободите от нуждата да контролирате и вместо това да ви позволи да държите очите си върху наградата.

И не забравяйте, че най-важният аспект е да вярвате, или както казва Йода, „ Ще намерите само това, което внесете “ .

И така, как работи проявлението? По същество, когато мислите, чувствате и имате вяра в това, нещата, които проявявате, ще дойдат.

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе