Как да покажем благодарността си
Интересно

Как да покажем благодарността си

Може би сте чували за ползите от благодарността за повишаване на енергийните ви вибрации, когато осъществявате мечтите си.

Благодарността, когато стане част от ежедневния ви навик и поведение, също може да ви помогне да водите щастлив и продуктивен живот. Неговото присъствие променя играта в ежедневието.

Чувството на благодарност е нещо, което всички можем да разберем. Просто трябва да се отворите за възможността и да позволите на чувството на благодарност да изпълни ума ви.

Как да покажем благодарността си

 

Твоята чувствителност е СИЛА!

Отървете се от ограничаващите вярвания: Отключете истинската си вътрешна сила!

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Ползи от благодарността в ежедневието

Благодарността е онази емоция, която изпитвате, когато ви се случи нещо хубаво. Искате да покажете своята признателност и да признаете усилията на другия човек. Искате да споделите своето щастие и задоволство. Искате да върнете проявената доброта, за да направите другия човек щастлив, като изразите своята благодарност.

Благодарността е едно от онези редки неща в живота, които облагодетелстват еднакво и даряващия, и получателя, макар и по различни начини. Накратко, това е печеливша ситуация.

Законът за привличането разглежда благодарността като един от най-мощните инструменти в процеса на нейното проявление. Това може да повиши вашите положителни енергийни вибрации до небето за миг.

Нека да видим как практикуването на благодарност може да ви бъде от полза в ежедневието.

Кара ви да се чувствате по-щастливи и намалява нивата на стрес.

Намалява тревожността и депресията

Помага ви да почувствате удовлетворение и хармония

Насърчава по-здравословно поведение към другите

Насърчава психичното здраве и ви прави по-издръжливи

Подобрява вашия имунитет и допринася значително за цялостното благосъстояние

Засилва връзките, като помага за изграждането на нови и укрепването на съществуващите

Дава ви оптимистична перспектива и умствена сила да се справите с всяка възможност

5 начина, по които можем да покажем своята благодарност

Ако изразявате благодарност като средство за достъп до това, което искате, както в процес на проявление, това може да не ви донесе желаните ползи или резултати.

Благодарността трябва да бъде усетена дълбоко във вас и след това изразена, за да извлечете ползите от нея, независимо дали в ежедневна обстановка или по време на проявление.

1. Обичайте себе си

И покажете доброта и състрадание към себе си. Може би си мислите, че това е най-странното нещо, което сте чували. Как любовта към себе си може да се счита за израз на благодарност към Вселената? Ето го и обяснението.

Ти си красиво творение на Вселената. Когато мразите или отхвърляте част или цялото от себе си, вие казвате на Вселената, че е свършила лоша работа, когато ви е създала.

Прегръщайки себе си и приемайки вашите добри, както и не толкова добри качества, вие давате на Вселената да разбере, че сте доволни от нейното създаване. Вие давате обещание на Вселената, че ще се грижите добре за себе си.

Това е нещо, което често забравяме или смятаме за несъществено. Но да обичаш себе си с брадавици и всичко останало е отправната точка на едно красиво пътуване, наречено живот.

Отново хората около вас са творения на Вселената. Можете да изразите своята признателност и благодарност към Вселената, като бъдете мили и състрадателни към другите хора.

Някои може да имат проблеми с разбирането на тази концепция. Те може да сметнат за необходимо да вземат предвид поведението на хората и да го претеглят, преди да решат отношението си към тях. Те може да смятат, че е глупаво да бъдат мили с някой, който е бил лош с тях.

„Око за око ще направи целия свят сляп.“ – Ганди

Ето какво се случва, когато отвърнете по същия начин. Имате силата да промените разказа. Защо не поемете инициативата и не направите промяната?

3. Спрете да се оплаквате

Животът е пълен с възходи и падения. Това е животът и не може да се помогне. Радвайте се, когато ви се случи нещо хубаво, но се въздържайте от оплаквания, когато нещата не са във ваша полза.

„Като цяло няма лоши преживявания. Защото всички преживявания имат стойност в търсенето на мъдрост. -Теофил

В крайна сметка преживяванията са просто преживявания. Ако искате да видите, всички те ви учат на нещо ценно.

Друг начин да гледаме на трудностите е да ги приемем като предизвикателства. Всяко предизвикателство е възможност за вас да изследвате нови граници и да начертаете нови пътища. Неразумно е да вярвате, че Вселената ви е изоставила, когато нещата не работят във ваша полза.

4. Фокусирайте се върху креативността си

Вашето творчество е дар от Вселената, за да изразявате себе си свободно. Използването на този дар, за да донесете радост и спокойствие на себе си, както и на другите, е един от най- добрите начини да практикувате благодарност към Вселената.

Ако имате проблеми с това, проучете причините за същото. Понякога, когато вашите енергийни центрове или чакри са блокирани или дисбалансирани, вашата креативност може да бъде възпрепятствана. Вземете мерки да поправите това.

5. Грижете се добре за себе си

Отново същата логика като за любовта към себе си. Когато инвестирате в грижата за себе си, вие подсъзнателно благодарите на Вселената, че ви е създала и се грижи толкова добре за вас.

Грижата за себе си също включва пълноценен живот. Вселената ви е дала този дар живот, за да му се насладите, а не да го пропилявате в негативни навици и емоции. Използвайте тази възможност по най-добрия начин.

Вашите следващи стъпки към живот на благодарност

Благодарността е мощен инструмент, който държите в ръцете си и от вас зависи да решите как да го използвате. Когато останете позитивни и се възползвате максимално от всяка минута от всеки ден, вие благодарите на Вселената.

Заключителни мисли: Когато сме благодарни за това, което вече имаме, се случва нещо невероятно – животът ни става още по-добър! Вселената възнаграждава онези, които оценяват своите благословии, с още благословии.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged
на горе