Подобното привлича подобно: Как да преобърнете живота си към добро

Подобното привлича подобно: Как да преобърнете живота си към добро
Интересно

Подобното привлича подобно: Как да преобърнете живота си към добро

Подобното привлича подобно: Как да преобърнете живота си към добро?Замисляли ли сте се защо сте привлечени от определен тип хора? И защо определени видове личности са привлечени от вас? Защо някои неща ви се случват, а други не? Замисляли ли сте се защо попадате в подобни ситуации в живота? Всички тези видове житейски главоблъсканици и много други могат да бъдат обяснени с основния принцип на закона за привличането – Подобното привлича подобно .

Подобното привлича подобно: Как да преобърнете живота си към добро

Животът ще се промени за добро: астрологът посочи кои 6 зодии ще са късметлиите

9 Вселенски закона: „Ако не сте доволни от животът, винаги можете да изберете различен път“

infomax-logo-50-15-HW Градът на маите е едно от Седемте чудеса на света

Подобното привлича подобно: Как да преобърнете живота си към добро

Всичко е енергия

Всичко в тази Вселена, включително хората, животните и растенията, се състои от енергия. Дори нашите мисли и чувства са енергии. Всички живи същества имат уникален енергиен стил, наречен вибрация .

Всеки един от нас излъчва енергийни вибрации в определени честоти. Вибрационната честота на всяко живо същество зависи от това върху какво се фокусираме.

Тъй като честотата на нашите вибрации се основава на настоящия ни фокус, тя не е постоянна. Променя се с промяната на фокуса ни.

Това е тайната следа как да поемем контрола над живота си. Като въздействаме върху нашата зона на фокус, можем да поемем контрол върху честотата, на която вибрираме.

Сега стигаме до следващия въпрос. Защо трябва да контролираме енергийните си вибрации ? Отговорът се крие в „подобното привлича подобно“.

Какво означава?

„Подобното привлича подобно“ е основната предпоставка на закона за привличането. С прости думи това означава, че неща с подобни енергийни нива се привличат едно към друго.

Тоест две същности, вибриращи на едни и същи честоти, се притеглят една към друга. Това означава, че позитивното мислене може да ви помогне да привлечете добри неща в живота си. За съжаление е вярно и обратното. Негативните мисли могат да ви доближат до нежелани събития в живота.

И така, обобщавайки информацията, ние можем да контролираме нашите енергийни вибрации, като регулираме нашата зона на фокус. И ние сме привлечени от неща, излъчващи енергийни вибрации със същата честота като нашата.

Преглеждайки тези две твърдения, какво може да се заключи?

Очевидно е, че като контролираме това, върху което се фокусираме, можем да привлечем това, което искаме в живота си. Нашата околна среда играе голяма роля за влияние върху нашия фокус. Същото правят и нашите мисли, чувства, говорене и действия.

Обратното на това също е вярно. Нашата вибрационна честота има огромно влияние върху света около нас.

Как да преобърнете живота си към добро?

След като сте решили да промените живота си към по-добро, трябва да се вгледате в себе си и да определите къде се намирате сега и какво чувствате.

Помага, ако знаете какво точно искате от живота. Ако се чувствате отпаднали, депресирани, несигурни и ядосани на целия свят, причините могат да бъдат много.

Вашите ограничаващи вярвания, страхове и съмнения са виновни за емоционалното ви състояние. Това са инструментите на дявола. Ако искате да промените живота си, като първа стъпка трябва да работите, за да се отървете от тези нежелани емоции .

Утвържденията и медитацията се смятат за изключително полезни в това отношение.

Да обвинявате себе си или другите за вашето нещастие няма да помогне!

Всъщност това ще създаде повече негативизъм и ще ви събори още повече. Ревността е друга емоция, от която трябва да се пазите.

Когато видите някой щастлив и се справя добре в живота, първата естествена емоция е завистта. Отново, това е негативна емоция, която може да влоши положението ви.

Вместо това се научете да се чувствате щастливи за тях и да желаете същото щастие за себе си. Това е позитивен подход.

Законът за привличането гласи, че „подобната енергия“ привлича „подобна енергия“ .

Привлечени сте към хора и неща, с които сте във вибрационна хармония, а не към това, което желаете или заслужавате.

Вибрационната честота на всяко живо същество се определя от доминиращия умствен състав, който от своя страна се влияе от неговите вярвания, мисли и чувства. Просто казано, с положителна нагласа можете да привлечете положителни хора, преживявания и събития в живота си.

Подобрете честотата си

Както обсъдихме тук, ключът към подобряване на перспективите ви в живота е чрез усилване на вашите вибрационни честоти.

Утвърждението и творческата визуализация са две техники на закона на привличането, които могат да помогнат за повишаване на вашите вибрационни честоти.

Използвайки тези два мощни инструмента, можете ефективно да препрограмирате подсъзнанието си и да привличате хора и преживявания, които желаете.

Утвърждение: Утвържденията са положителни твърдения, които си повтаряте, за да ви послужат като вдъхновение и мотивация.

Помага за увеличаване на вярата ви в себе си и преодоляване на ограниченията и съмнението в себе си.

Когато за първи път започнете да повтаряте утвърждения, може да не ви звучи вярно. Все пак изберете тези утвърждения, които искате да бъдат верни.

С течение на времето, с постоянно повтаряне, вярата ви в тези положителни твърдения ще се вкорени бавно, но сигурно.

Да имате пълна вяра в утвържденията, които казвате всеки ден, е важно за постигане на желания резултат. Ще забележите, че постепенно вярванията ви трансформират живота към по-добро.

Утвържденията помагат да промените гледната си точка за себе си, както и за света около вас.

Според закона за привличането , вашите вярвания водят до мисли и чувства, които в крайна сметка влияят на вашия опит. Можете да имате утвърждения с различни цели като любов, богатство , здраве , кариера или самочувствие.

Ето няколко примера за утвърждения за самочувствие .

Щастлива съм и уверена.

Обичам и уважавам себе си.

Имам нужда само от моето одобрение.

Чувствам се сигурен в себе си и избора си.

Аз съм на добро място в живота си.

Творческа визуализация: Визуализацията е процес на събиране на визуални образи, свързани с желанието, което искате да проявите. Изображенията могат да бъдат компилирани на табло за показване, наречено Vision Board , или възпроизведени като видео.

Можете също така да видите тези изображения през умственото си око. Най-популярният от всички тях е vision board поради своята простота и въздействие.

Творческата визуализация е един от най-мощните инструменти в инструментариума на закона за привличането. Една визия може да изглежда много обикновена за случаен човек. Но за създателя на вижън борда, той символизира надежда, мечта и много повече.

Работи, като предизвиква емоции, свързани с вашата цел. Въпреки че все още не сте достигнали целта, многократното гледане на изображенията на таблото за зрение поражда чувства, сякаш е истина. Тези емоции и чувства действат като големи мотиватори, за да ви помогнат да реализирате мечтата си.

Заключителни мисли

Когато се чувствате несигурни и самооценката е ниска, вашата вибрационна честота ще бъде от по-ниската страна. Ще намерите хора с подобни ниски вибрационни честоти в живота си.

Ако искате да привлечете хора, които са отворени, позитивни, щастливи и грижовни, тоест хора, които имат високи вибрационни честоти, трябва да развиете подобни черти в себе си.

Не можете да останете това, което сте или където сте, ако искате да промените живота си към по-добро. Трябва първо да промените себе си, ако искате да видите промяна в обстоятелствата.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе