10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано - Щастливите жени - HappyWoman.bg

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

10 закона на вселената
Езотерика Интересно

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

Тези 10 духовни закона на Вселената ще ви научат на нещо уникално за благополучието, щастието и успеха. Когато имате осъзнато разбиране на 10-те закона на Вселената, виждате по-ясна картина на собственото ви място в този свят. Това ще доведе до положителна промяна.

Вселената има свои точни и справедливи закони и правила. Човек няма да може да живее в хармония, ако постоянно нарушава тези закони.

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Знаци на Вселената. Какво означава ако често виждате 10:10

ВСЕЛЕНАТА НЕ ПРОЩАВА НАРУШАВАНЕТО НА ТЕЗИ ПРАВИЛА: 7 ОСНОВНИ ЗАКОНА НА ЖИВОТА

КУНДАЛИНИ ЕНЕРГИЯ и нейната огромна сила (Част 2)

10 закона на Вселената – запомнете ги!

# Първият закон от 10 закона на Вселената, е за божественото единство!

10 закона на вселената

Всички сме едно и осъзнаването на това ни прави по-силни, както и по-съпричастни.

Законът за божественото единство е основният закон, според който абсолютно всичко в нашата вселена е взаимосвързано. С други думи, всеки избор, дума, желание и вяра, които имате, оказват влияние върху света и върху хората в живота ви.

Понякога това въздействие ще бъде незабавно и очевидно. В други случаи може да отнеме известно време, за да се прояви, или може никога да не разберете, че се е случило. Опитайте да мислите за себе си като за част от всичко около вас, за да живеете в съответствие с този закон.

# Законът за вибрациите

Според законът за вибрациите всяка частица във Вселената е в постоянно движение (трептене) и постоянно генерира/излъчва енергия. Това се отнася и за планетите, и за звездите. Това обаче важи и за стола, на който седите, за компютъра, на който работите, както и за цялата околно среда.

Ако целта ви е да живеете по-продуктивен и пълноценен живот, помислете какво трябва да направите, за да повишите енергийната си честота.

10 закона на вселената

# Законът за противоположностите

Всичко на този свят има своята противоположност.

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Знаци от Вселената, че ЛЮБОВТА на животът ви е все по-близо

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

# Законът за привличането

Чували сте фразата: „Подобното привлича подобно“. Това, което е вътре във вас, е привлечено от самите вас. Така че, за да получите това, което желаете в живота, трябва да разберете как да вибрирате на същата честота с него. Идеята е, че ако сте позитивни, активни и любящи, това е, което ви привлича най-много. Междувременно песимизмът, страхът и летаргията ще ви накарат да създадете повече негативни преживявания във всички аспекти на живота.

Положителната енергия привлича енергия с положителни вибрации и обратното. Много хора се опитват да контролират този закон, но когато се опитват да го овладеят, не трябва да забравят за съществуването на всички други закони на Вселената.

# Законът за преобразуване на енергията

Законът на Вселената за вечната промяна на енергията гласи, че всичко около нас е в постоянно движение. Не можете да видите всички тези промени, защото много от тях съществуват на клетъчно или атомно ниво, но продължават да се извършват.

Причината, поради която е толкова важно да знаете този закон, е, че ви помага да разберете как можете да постигнете положителна промяна. По-специално имайте предвид, че високите вибрации могат да повишат ниските вибрации. Например, ако вибрирате на ниска честота, излагайки се на високата честота на щастието, това естествено ще предизвика енергийна промяна вътре във вас.

# Законът за причината и следствието

Един от най-простите закони на Вселената е, че от всяко действие произхожда реакция. Вие вече знаете това, когато става въпрос за физическите аспекти на света. Възможно е, обаче да не сте обмисляли как този закон може да се приложи към духовните аспекти на нашата вселена.

Вашият духовен живот може да повлияе на света около вас, предизвиквайки положителни или отрицателни реакции. По същият начин вашата физическа среда може да повлияе на вашата духовност.

Всичко, което се случва в животът ви, е с точна причина. За всичко си има първопричина. Може да се крие под вашите действия, мисли и дела. Винаги търсете причината в себе си.

# Законът на относителността

От това следва, че всеки от нас трябва да премине през определени изпитания в животът си. Целта на тези преживявания, е да станем духом по-силни и издръжливи.

Трябва да се отнасяте към такива проблеми като към трудности, които могат да бъдат преодолени. Законът на относителността помага на хората да запазят чувството, че имат бъдеще.

Нищо не може да се нарече добро или лошо, ако първо не се сравни с нещо.

# Законът на действието

Според този закон на Вселената, ако човек иска да покаже нещо на света, трябва да предприеме конкретни действия. Тоест, за да реализирате вашите мисли и цели, трябва да предприемете определени стъпки.

Именно този закон понякога не позволява на хората да разберат защо законът на привличането не работи в живота им. Те формират намерение, визуализират постигането на целта, но след това нищо не се случва. Факт е, че в името на това, което искат, те просто не правят нищо.

# Законът на бумеранга

Както знаете нашите мисли се материализират. Законът на бумеранга „стъпва“ точно на този принцип. Човек ще получи от живота това, което сам е дал. Ако това е гняв, агресия, очаквайте същото в замяна. В случай на добро, то ще ви се върне обратно, но в увеличен размер.

# Законът на истината

Според последният от 10-те закона на Вселената, всеки човек има своя собствена представа за света, всички сме различни и всеки вижда себе си по свой си начин.

Научете се как да защитавате вашата истина. Научете се как да приемате критиките по ваш адрес. Останете спокойни и уверени, не вдигайте скандали, не влизайте в конфликти.

Защитавайте вашата невинност и правота, но никога не обиждайте и не унижавайте човек.

Придържайки се към тези закони, вие ще промените собствените ви разбирания за живота, а впоследствие и самият начин на живот.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица