Зодиите, които не обичат да си лягат без партньора
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които не обичат да си лягат без партньора

Когато хората са във връзка, любимото нещо вечер е да си лягат до партньора. Всички ние харесваме да се гушкаме с любимите си хора от време на време. Има някои хора, които биха могли да имат всичкия лукс на света и най-удобното легло, но въпреки това не биха могли да спят без половинката си до себе си. Дори половинката им да им открадне одеялото, да ги рита в съня им или да ги бутне от леглото, те пак не биха искали да спят без този човек.

Когато става въпрос за добър нощен сън, не всеки от нас иска любимия. Естествено има такива, които предпочитат да се събудят в празно легло, отколкото с партньора си. Но тези от нас, които не искат това, ценят повече от всичко своите партньори и държат да усещат физическата им близост през нощта. Това е част от тяхната личност и отговаря на въпроса кои са те.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето кои зодии не обичат да си лягат без партньора:

Телец

Хората от тази зодия ценят физическото докосване и винаги желаят сигурност. Макар да изглеждат силни и упорити, те са с нежно сърце и обичат да се гушкат с партньора си. Няма нищо по-хубаво от това сутрин да се събуждат с него. За тези хора вечерта добива смисъл, ако има на кого да кажат „Лека нощ“ и кого да прегърнат преди да заспят. Връзката им е пълноценна, ако това се случва всеки ден.

Рак

Известно е, че Раците са емоционални и чувствителни. Те винаги жадуват да прекарват време с партньора си, дори когато спят. Това им дава усещане за безопасност и сигурност да се свият с половинката си в леглото. Може да изглеждат прекалено привързани, но ценят любимия си достатъчно, за да искат да прекарват цялото си време заедно. Това ги кара да се чувстват спокойни. Ако говорим за дамите от тази зодия, сигурността, която получават от това да заспиват до мъжа си, е незаменима. Те спят спокойно, само ако са в неговите прегръдки.

Лъв

Те обичат, когато партньорът им ги кара да се чувстват обичани и ценени с няколко откраднати целувки. Хората от тази зодия харесват да бъдат обсипвани с внимание и обич, било то публично или насаме. Те може да не го приемат, но намират чувство на комфорт, когато спят в ръцете на партньора си. Всичко това има общо и с живота на лъва в неговия прайд. Царят на животните е много отдаден на своето семейство и винаги спи сред него. Същото се отнася за хората от тази зодия. Тяхната зона на комфорт е до тяхната половинка.

Везни

Известно е, че родените под този знак са много романтични. Макар да избягват публичната проява на обич, те много харесват да са близо до партньора си, когато са сами. Те обичат да са в ръцете на половинката си, когато си лягат вечер. Това ги кара да се чувстват обичани и няма нищо по-хубаво от това да се сгушат с любимия си вечер. Според тези хора мястото за проява на обич е именно леглото. Преди лягане те прекарват доста време в прегръдките на любимия си и си говорят за това как е минал денят им. За тях определено е проблем да си лягат без партньора си.

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четирите зодии, които не стават за лидери

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Tagged , , , , , , ,
на горе