Най-веселият знак на зодиака – който развеселява всички наоколо

късмет на 17.08.2022
Астрология

Най-веселият знак на зодиака – който развеселява всички наоколо

Астролозите назоваха знаците на зодиака с отлично чувство за хумор. Ако е най-веселият знак?

Усмивката е заразна. Дори е доказано от научни изследвания. Ето защо не е изненадващо, че гравитираме към хора, които са естествено щастливи и приятелски настроени.
Ако смятате, че имате нужда от повече от тази вторична позитивност в живота си, можете да прекарате време с родените в определени периоди от годината. Защото според астролозите някои зодии са по-забавни от други.

 

Прочетете, за да научите кой знак е най-веселият зодиакални знака, вариращи от леко нахални до вечно слънчеви.

 

Овен

Тези родени лидери имат целенасочено отношение към случващото се и това е много вдъхновяващо.
„Въпреки факта, че Овенът не е безгрижен тип, той има доста успокояващо и вдъхновяващо отношение към всичко и може да посрещне проблемите очи в очи с усмивка“, казват астролозите.

Това е хубава черта, но имайте предвид, че с това амбициозно мислене идва голямо его.
„Когато си мислиш, че си номер едно във всичко, защо не се порадваш?“, шегува се астрологът, ясновидец и духовен учител Тара Бенет. „Докато Овенът е на първо място, всички те ще бъдат слънчеви лъчи и рози.“

Но тъй като този силно емоционален знак се управлява от Луната, настроението им може лесно да се промени.

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Везни

Според астролозите Везните са добре балансирани и се смятат за „миротворците на зодиака“. „Те полагат големи усилия, за да поддържат живота гладък.“ Този стабилен темперамент означава, че те рядко се обезсърчават и могат да видят и двете страни на ситуации, които иначе биха ги разстроили.

Известни като най-веселите хора от зодиака, Везните не са конфронтационни в усилията си за поддържане на мира. Но не ги бъркайте с по-пасивно-агресивен знак като Рака. Те просто обсъждат ситуациите, когато възникнат, и след това ги пускат, което води до добро настроение и ги нарежда на 5 място, като най-веселият знак от зодиака.

Близнаци

Близнаците живеят за комуникация. Този приказлив знак е толкова игрив и открит, че може да превърне партито на дивана в шумно събитие. Тъй като са управлявани от находчивия и общителен Меркурий, те „винаги имат за какво да мислят и имат какво да кажат“, отбелязва Гарбис. Това прави радостта им особено заразна, когато срещат нови хора, които иначе биха били нервни или неудобни.

Но имайте предвид, че свръхекстровертният статус на Близнаците ги е накарал да бъдат център на внимание. Когато не е, тази усмивка може бързо да се превърне в намръщено лице.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Лъв

Подобно на Близнаците, Лъвът обича да бъде център на внимание (все пак те се управляват от Слънцето). Толкова много, че често стават комедианти или певци. Извън сцената тези купонджии не искат нищо повече от това да забавляват приятелите и семейството си с весели истории и да започнат забавни дейности като караоке.
Астролозите обясняват, че „Лъвовете се обграждат с весели хора, които просто ги обожават“, така че за тях е лесно да останат оптимисти. Ако Лъвът е в наистина лошо настроение, това няма да продължи дълго. Веднага щом се върнат при любим човек или тръгнат на ново приключение, веселото им поведение ще се върне.

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Най-забавната зодия – 1 място – Стрелец

Астролозите отбелязват, че Стрелците са „управлявани от непринудения Юпитер и са склонни да имат най-доброто отношение от всички зодиакални знаци“. За разлика от много други знаци, те не анализират прекалено нещата, което означава, че могат да останат в момента и да запазят слънчевия си нрав.
„Те са страхотни приятели, за да ви помогнат да откъснете ума си от трудни моменти“, казва Гарбис. „Този ​​знак е не само най-веселият, но и най-добрият от онези, които ще ви помогнат да се ободрите.“

Бенет добавя, че „жаждата за приключения и чувството за независимост“ на Стрелеца го прави толкова щастлив.

„Те винаги имат с какво да се забавляват, независимо дали планират следващата си ваканция или се отправят към един изпълнен с адреналин уикенд.“

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

 

 

 

Tagged , ,
на горе