Законът на привличането: Как положителните мисли оказват влияние върху живота

Законът на привличането Как положителните мисли оказват влияние върху живота ви.
Интересно

Законът на привличането: Как положителните мисли оказват влияние върху живота

Законът на привличането: Защо има хора, които успяват да привличат повече положителни неща?

Независимо дали търсим финансово изобилие или искаме да подобрим взаимоотношенията си, ние създаваме това метафорично привличане чрез растеж и действие, а не чрез самозалъгване. Трябва да влагаме цялото си аз във всичко, което правим, както професионално, така и лично.

Вие сте вашите мисли.

Отнасяйте се с другите така, както искате да се отнасят с вас.

Независимо дали мислите, че можете или мислите, че не можете, вие сте прави.

И трите фрази имат едно общо нещо: начинът, по който мислим и се държим, влияе върху резултата от живота ни.

Законът на привличането: Как положителните мисли оказват влияние върху живота

По всички правила на фън шуй: маникюр за привличане на любов

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

infomax-logo-50-15-HW Градът на маите е едно от Седемте чудеса на света

Защо има хора които успяват да привлекат положителни неща в живота ?

Сега постигането на целите ни изисква повече от дори най-искрената решителност . Все пак оптимистичното мислене е от значение и трябва да приемем силата на позитивното мислене сериозно.

Вашите мисли оказват влияние върху живота ви. Вашето мислене оформя вашите мисли, поведение и действия. Поведенията са склонни да влияят на това кой влиза в живота ни и кой остава.

Вашите мисли и поведение също оформят чувствата ви за себе си и света.

Подхранването на ума ви със самокритика не помага за вашето благополучие, нито насърчава процъфтяващи, щастливи връзки. И със сигурност не ви помага да проявите нещо по-добро.

В някои дни е трудно да се погледне от добрата страна. Никой не трябва да очаква винаги да се чувства или да бъде позитивен, но позитивното отношение помага.

Както и мисленето за растеж . Промяната на начина, по който се чувствате за себе си и света, може да промени начина, по който хората мислят за вас и се отнасят към вас. Това може да има осезаеми резултати.

Използването на закона за привличането е това, което може да ви помогне да повлияете на положителните промени днес и да подобрите качеството си на живот.

Какъв е законът на привличането?

Законът за привличането твърди, че положителните мисли и действия жънат положителни награди и обратното за отрицателните.

Това е един от 12-те универсални закона на херметичната философия и стана известен в книгата на Ронда Бърн „Тайната“.

В основата на тази философия е позитивността. Положителното мислене е свързано с по-добро физическо здраве, по-дълъг живот и дори по-нисък риск от сърдечни заболявания .

Изследванията показват, че развиването на мислене за растеж също има ползи за психичното здраве. Това е мощен инструмент, който може да намали безпокойството и депресията, като същевременно помага за справяне със стреса .

Можем да използваме положително саморазказване , техники за визуализация и корекции на пристрастия, за да се почувстваме по-оптимистично настроени към настоящата си ситуация и да прегърнем промяната за по-добро бъдеще.

Подобреното емоционално състояние ни държи на път да изградим повече умения , което в крайна сметка води до по-голям успех. И дори ще видим повишено внимание, благодарност и състрадание към себе си .

Позитивното отношение не означава насърчаване на токсична позитивност . Възприемането на нереалистично оптимистична нагласа може да бъде толкова вредно, колкото и непоколебимата негативна перспектива. Има място да признаете своята реалност и да признаете, че реалният свят не винаги работи във ваша полза.

Случват се лоши неща и ще претърпите неуспехи. Но ще се издигнете над тези препятствия по-лесно, когато прегърнете положителна перспектива – и законът на привличането ви насърчава да правите точно това.

Как действа законът за привличането?

Как действа законът на привличането може да се различава в зависимост от това с кого разговаряте, но има няколко основни поведения.

Първото е начин на мислене, а второто е действие. Някои теории твърдят, че вие ​​създавате привличане между вас и това, което желаете в живота, когато се фокусирате внимателно.

Независимо дали търсим финансово изобилие или искаме да подобрим взаимоотношенията си, ние създаваме това метафорично привличане чрез растеж и действие, а не самозалъгване. Трябва да влагаме цялото си аз във всичко, което правим, както професионално, така и лично.

Психическата ни годност изисква от нас да си поставим цели, да създадем рутина и да тръгнем на пътешествие на себеоткриване . Ето къде идва мисленето за растеж.

Вашият възглед за света оформя много аспекти от живота ви.

Активното търсене на положителната страна на даден проблем ви помага да развиете самочувствието и увереността си , за да станете по-добър лидер. Можете да изхвърлите токсичните черти и ограничаващите вярвания, за да бъдете смели и отворени към нови възможности.

Тази положителна енергия също е заразна. Непредубедеността и фокусирането върху положителните емоции привличат други, които се чувстват по същия начин .

Какви са 7-те закона на привличането?

В закона за привличането има седем подзакона .

1. Магнетизъм

Този подзакон обяснява, че подобното привлича подобно. Негативните мисли се привличат една друга, но позитивното мислене прави същото.Ако единственото, което правим, е да останем песимисти, негативните преживявания ще продължат да идват по пътя ни. Но ако търсим положителните аспекти на живота, нашата перспектива ще се съсредоточи повече върху намирането на вдъхновяващи възможности и преживявания, което води до подобряване на нашето благосъстояние .

2. Проявление

Този подзакон ни съветва да съсредоточим вниманието и енергията си върху настоящето, за да го променим. Притесненията за миналото или тревогите за бъдещето не предизвикват промяна. Но ако положим работа сега, ще създадем по-добро бъдеще и ще сбъднем мечтите си.

3. Правилно действие

Някои негативни аспекти от нашия живот могат да бъдат премахнати или променени. Токсичните работни места , нездравословните взаимоотношения или неудовлетворителните кариери могат да ни попречат да живеем смислен живот.

Като премахнем тези негативи, можем да запълним празното пространство с неща, които ни помагат да бъдем по-целенасочени в живота си. Наличието на ясна представа за вашата цел и лични ценности ще ви помогне да намерите заместителите, които най-вероятно ще подобрят и обогатят живота ви.

4. Деликатен баланс

Някои дни са страхотни, но не могат всички да бъдат. Може да се провалите или да изпитате неуспех от време на време. Това е част от живота. Хубаво е да признаем провалите си, защото те са възможност да се учим. Точно както празнуваме победите си, трябва да признаем загубите си.

5. Непоколебими желания

Този подзакон цели да останем фокусирани върху целите и желанията, които ще подобрят живота ни. Ясните, целенасочени цели ни помагат да придобием по-добро здраве, да успеем в кариерата си и да имаме здрави взаимоотношения.

През етапите от нашия живот можем да изпитаме много промени. Но трябва да знаем как се чувстваме относно нашите ценности и желания, за да останем здраво стъпили на земята. И докато нашите ценности или желания може да се развиват в живота ни, ясното самочувствие ще ни помогне да останем непоколебими в постигането на най-важните си цели.

6. Хармония

Хармонията, която имаме около нас, може да повлияе на нашата енергия. Използването на енергията около нас ни помага да поддържаме положителна перспектива, докато работим за постигане на целите си.

Когато имаме хора около нас, които споделят същия манталитет за постигане на цели, това само ни е от полза. Те са източник на насърчение, подкрепа и вдъхновение.

7. Универсално влияние

Това е неразделна част от закона за привличането. Това, което предлагаме на света, го връщаме. Начинът, по който се отнасяме към другите, оказва пряко влияние върху живота ни. Ако не уважавате някого, вие го захранвате с причини да направи същото.

И ако сте позитивен и трудолюбив, хората ще искат да живеят и работят заедно с вас и ще се радвате на по-добро изграждане на общността и по-приятно, приятелско работно място.

Запомнете: предлагането на ръка за помощ води дълъг път към генерирането на положителни печалби, дори и да не мислите, че това е пряко от полза за живота ви. Помислете да пуснете в света това, което се надявате да получите от него, като помагате на другите .

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе