Как да съживите секса във връзката?
Интимно 18+

Как да съживите секса във връзката?

Как да съживите секса във връзката? Има различни съвети в тази насока от специалисти. Хубавото е, че мисията е възможна – уверяват те. Често се случва в дългогодишна връзка или брак отношенията в леглото да станат по-малко страстни, лишени от много емоции и желание за интимност и от двете страни.

Търсите секс или интимност? Има разлика

9 условия за перфектен секс според мъжете

Имате ден с ниско самочувствие? Опитайте някои от тези 14 секс хитрости

Ето какво се случва, когато смесите алкохол със секс

Все пак, ако искате да съживите секса във връзката ви, вижте как можете да си помогнете.

В повечето случаи жените са тези, които поемат инициативата за това „съживяване“, затова сме подготвили разумен списък с действия, които можете да предприемете сами или с партньора си. Ако той категорично отказва да се включи в подобни действия, твърдейки, че на „него всичко си му е наред“, подарете си вие някои или всички от изброените преживявания. Все пак, не бива да забравяте, че ако вашето отношение към секса се промени, ще се случи същото и с партньора ви.

И така, какво да направите:

  1. Направете списък с действия, които е уместно според вашите разбирания и вярвания да предприемете. Всичко е строго индивидуално, но все пак е добре да се предизвикате и малко да излезете от зоната си на комфорт.

9 безупречни начина да направите секс поза 69 „гореща“

8 знака, че сте по-секси, отколкото си мислите  

Кое е най-доброто време за интимност?

Набележете порно или сексуални филми, които да изгледате.

Винаги има какво да научите от тях, никой не казва, че трябва да копирате нещата, които се показват в тях. Бъдете креативни, харесайте си поне 1 или 2 неща от оралната или класическата любов и започнете да ги прилагате. Партньорът ви ще остане очарован, обикновено мъжете имат много фантазии, но се притесняват да ги споделят от страх да не обидят жената до себе си. Специално за гледането на порно е възможно и мъжът ви да прояви желание да се включи в „образователните часове“, още повече, че мъжете поначало не спират да гледат подобни филми и когато пораснат.

Отидете в магазин за секс играчки.

Тук може и партньорът ви да изяви желание да дойде с вас. Ще се изненадате колко по-напред в материята от вас са мъжете и как ги вълнуват секс играчките. Тази индустрия е толкова бързо развиваща се, че дори да сте запознати с подобни помощни средства за изпълненията в леглото, винаги има с какво да ви изненадат. Освен това, специалистите са категорични, че вибраторите са необходимост в любовната игра. И, да, много мъже нямат нищо против тях. Говорете с тях.

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

„Съпружески дълг“: защо трябва да се научите да казвате „не“, когато нямате желание за интимност

Посетете стриптийз клуб, ще ви подейства тонизиращо и събуждащо либидото ви.

Тук половинката ви също може да прояви желание да дойде с вас, че кой мъж ще се откаже от малко удоволствие! Дори само точките дотук да направите, пак ще установите, че ефектът върху интимностите помежду ви ще бъде поразителен. Изпитано е, няма да е загуба на време и пари – повярвяйте.

Ако искате да продължите с експериментите и партньорът ви е отворен към такива, може да си извикате жиголо или проститутка за тройка. Експерти твърдят, че това е като „атомна бомба“ за секса в една връзка. Ще се изненадате колко малко стимулация ви е нужна, за да си върнете искрата отпреди 15-20 години помежду ви и да се преоткриете.

Четирите зодии, които поставят физическата интимност пред любовта

Причини за липсата на интимност във връзката ви

Петте етапа на интимност – вижте къде се намирате

Купете си секси бельо, най-добре такова, каквото никога досега не сте носили.

Тук не питайте предварително мъжа до вас, а го изненадайте. Това винаги работи! Фантазията полита, еротиката запалва искрата и нещата се получават като в първата брачна нощ.

Работете с психиката си, особено, ако се уловите, че си мислите как времето ви за секс е минало, че вече сте на 50, имате 10 кг отгоре и други подобни. Мъжете често казват на партньорките си, които се притесняват от фигурата си, че не обръщат внимание на малко целулит или някое и друго килце отгоре. Просто, когато са с гола жена в стаята, те наистина не се интересуват от тези неща. Защо не искате да им повярвате? Освен това, те също не са идеални – нали така?

Така че, не бъдете толкова самокритични, когато се гледате в огледалото. Сложете си готиното секси бельо, чорапи с жартиери, обувки с висок ток – обезателно, направете си нова прическа и очарователен маникюр за разкош, и действайте. На него ще му хареса новата ви визия, а рутината в леглото ще изчезне, нищо, че го делите от години.

Подарете си завладяващата интимност, за която си мечтаете от години, това ще помогне и на здравето ви.

infomax-logo-50-15-HW Мария Игнатова се завръща на екран, пренареди тотално личния си живот

infomax-logo-50-15-HW Хвърлят Емануела и Къцамун в Кухнята на ада! Hell’s Kitchen ще се състезава за рейтинг с шоуто за оцеляващи аборигени

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?