Имате ден с ниско самочувствие? Опитайте някои от тези 14 секс хитрости
Интимно 18+

Имате ден с ниско самочувствие? Опитайте някои от тези 14 секс хитрости

Имате ден с ниско самочувствие? Опитайте някои от тези 14 секс хитрости. Знаете ли, че е възможно да имате приятно сексуално изживяване, когато се чувствате с ниско самочувствие и понижено настроение? Всъщност, някои специалисти казват, че правенето на секс може да ви помогне да се измъкнете от споменатите ниски нива на вибрации. Вярваме, че удоволствието е основен аспект на безопасния и здравословен сексуален живот. Така че – опитайте някои от тези 14 секс хитрости.

За какво мечтаят мъжете в леглото

Ето какво се случва, когато смесите секс и алкохол

Бъди по-добрата и секси версия на себе си с тези прости правила

9 безупречни начина да направите секс поза 69 „гореща“

Александра Богданска и Лудия репортер са в Тайланд, нокрият, че са заедно

Защо сексът помага, когато имате ден с ниско самочувствие?

„Ниското самочувствие често е придружено от самоунищожителни мисли за нашите тела или компетенции“, казва сертифицираният секс терапевт Кейси Танер, експерт за LELO, компания за луксозни продукти за удоволствие. – Когато някой има тези мисли, той често несъзнателно предполага, че партньорът му се чувства по същия начин и следователно си представя, че той не би могъл да се наслаждава на секса. Ние изключваме идеята за секс, преди да дадем шанс на партньора си да ни докаже, че грешим“, казва тя.

Танер добавя, че правенето на секс, когато се чувствате некомфортно, също „прави силно изявление пред самите нас, че заслужаваме горещ секс“.

Общи съвети:

Поискайте каквото ви трябва

Може би сте наясно с желанията си в момента, така че ги изкажете устно. Може би имате нужда от партньора ви да потвърди колко много обича корема ви, когато сте в кофти настроение. От каквото и да имате нужда, за да се чувствате добре в тялото и леглото, поискайте го!

Използвайте лубрикант

Без значение какъв вид секс правите, лубрикантът ще добави удоволствие, защото намалява триенето и засилва усещането от акта.

Аня Пенчева: Тодор Живков много обичаше изкуството – театъра, киното и артистките

Стилът в леглото на всяка от 12-те зодии

Не спете с „вампир“

Моля, не спете с никого, който допринася за ниското ви самочувствие. Няма причина да оставате с някой, който ви кара да се чувствате по-малко уверени в себе си. Така че, не си го причинявайте.

Отворете се за мастурбацията

Мастурбацията е основата на добрия сексуален живот. Не можете да очаквате някой магически да знае как да ви накара да постигнете оргазъм, ако вие не знаете как да го направите и да си доставите удоволствие. Мастурбирането не само ви помага да разберете какво ви е необходимо, за да пътувате екстаза, но също така ви дава увереност да поискате тези неща по време на игра с партньора.

Огледалце на стената

Огледалото, което използвате, за да проверите дали обувките ви съвпадат с ризата ви, може да се използва и за „запознаване“ с вашето йони. Много хора дори не са поглеждали собствените си гениталии. Наистина да видите себе си може да ви помогне да се почувствате по-комфортно с начина, по който изглежда тялото ви.

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Четири зодии, които са съвместими в леглото с Дева

Добавете вибратор

Има голямо разнообразие от причини, поради които може да не искате да докосвате директно гениталиите си. Ако имате такъв проблем, обмислете използването на вибратор, който ви позволява да се самозабавлявате, без да докосвате частите си. Някои опции за добро настроение включват: външен вибратор или душ самопрелъстител.

Трудно ли ви е да отделите време или място за самоудоволствие? Опитайте да го направите в пространство, където вече сте оставали насаме: под душа. Само внимавайте да не попадне сапун или шампоан в интимните ви части. Ароматът може да бъде дразнещ за деликатните вагинални и анални стени. Ако имате нужда от допълнително приплъзване, изберете лубрикант на основата на силикон.

Заложете на ръчен секс

Сексът с ръце е чудесен начин да започнете, когато стимулирате някой друг или сте стимулирани от партньора ви, ако се чувствате неуверени. За повечето хора сексът с ръце се чувства по-малко близък и личен, в сравнение с оралния.

Взаимното мастурбиране включва докосване на себе си пред партньора ви, докато той се докосва пред вас. Ако не сте наясно с уменията си в спалнята, това е добър вариант. Защо? Тъй като можете да гледате как партньорът ви изпитва удоволствие, докато на практика получавате индивидуален урок.

Мисионерски секс

Някои хора откриват, че способността да поддържат зрителен контакт с партньора по време на секс може да им помогне да се чувстват по-удобно и по-уверени. А сексът в мисионерски стил ви позволява да правите точно това. Просто накарайте приемащия да легне по гръб, а даващия да постави тялото си върху него.

Четирите зодии, които са най-съвместими в леглото с Овен

Какво очакват от вас в леглото мъжете според възрастта си

За оралния секс

Красотата на оралния секс е, че не изисква пълна голота. Ето защо това е чудесен вариант за хора, които искат да станат интимни, но не са готови за пълно разкриване.

Комуникативен секс

Когато получават, някои хора търсят знаци, че партньорът им не се забавлява. Може да кажете:

„Обичам усещането, когато ме вкусиш. Но понякога нервите ми пречат да постигна оргазъм. Мога ли да те помоля да ми кажеш, че имам добър вкус веднъж или два пъти, докато си там?“

Или: „Ще ми е по-удобно да приема, ако мога първо да се изкъпя. Искаш ли да се присъединиш към мен под душа за малко предварителна игра?“

За проникващ секс

Не избирайте позиция въз основа на това, която най-добре скрива частите от вас самите, които не обичате. Изберете такава, която ви позволява да покажете частите от себе си, които искате вашият партньор да види.

Например основната поза: мисионерска. Тя не е просто чудесен избор за секс с ръце, а също така разтърсва за проникваща игра! Опитайте да промените тази класическа позиция, като подпрете секс възглавница под бедрата на приемника. Това може да помогне да се стимулира различна част от вагината или ануса на приемника.

Обратен ездач

Някои търсачи на удоволствия откриват, че заемането на позиция „ездач“ при обратна позиция, обърнати с гръб към партньора си, им помага да останат присъстващи с удоволствието си. Така че, вместо да си мислят как изглеждат, повечето хора са в състояние да останат фокусирани върху момента, в който правят секс.

Седнал обратен ездач

Предимството на седналия обратен ездач е, че приемащият може да усети корема и краката на проникващия, притиснати към собствения си гръб и крака. Повишеният контакт кожа до кожа може да насърчи освобождаването на окситоцин, който е хормон на удоволствието, и помоага в борбата срещу чувството за малоценност.

Секс в поза „лъжица“

Ако сте човек, който е склонен да се съсредоточи върху представянето си или върху удоволствието на партньора си, а не върху вашето собствено, позиция, в която сте обърнати с гръб към партньора, може да ви даде пространство да бъдете по-внимателни към това, което тялото ви изпитва. Тук ще приемете позицията на гушкане в поза „лъжица“, когато проникващият партньор е разположен зад приемника.

Цветята в градината, които можете да отглеждате и на балкона

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?