7 начина как да съблазните някого
Любов и партньорство

7 начина как да съблазните някого

Някои хора по природа са изключително магнетични и могат да възбудят някого с едно движение. Да съблазните някого обаче понякога не е толкова лесно. Ако и вие сте от хората нуждаят от малко допълнителна помощ в тази област, следващите редове са за вас.

И в двата случая всичко се постига с практика. Изкуството да съблазните определено е нещо, което се учи и усвоява. С практиката всеки може да се научи да бъде по-съблазнителен – ако е готов да опита.

В случай, че имате притеснения да съблазните дори най-лесния човек на света, не се тревожете. Придобиването на тези умения ще отнеме време, за да ги научите, и още повече, преди да ви се получават по естествен начин.

 

7 начина как да съблазните някого

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Така че, ако искате да станете майстор на изкуството да съблазните някого, започнете с тези съвети.

Дълъг контакт с очите

Ако искате да знаете как да съблазните някого, контактът с очите е най-добрият ви приятел. Не искате да го превърнете в състезание по гледане и да изплашите хората, въпреки това един дълъг съблазнителен поглед с лека усмивка ще накара някого да се почувства правилно изнервен.

Поглеждайте дълго, продължително. Достатъчно дълъг зрителен контакт, за да го накарате да ви отвърне, след което можете да отвърнете поглед и да продължите разговора си. Винаги задържайте погледа си за няколко секунди, преди да отвърнете поглед.

Не забравяйте, че не трябва да се страхувате наистина да поддържате зрителен контакт.

Преместете погледа си към устните му

Няма нещо, поради което той да се замисли за устните ви така, както погледът надолу към неговите. Най-добре е да го направите, след като сте изпълнили предишния съвет – за контакта с очите. Всичко обаче трябва да става много бавно, за да има ефект. Когато изпълните целта, изчакайте няколко секунди и отвърнете поглед. За да успеете да съблазните някого по този начин обаче, необходимо е да се намирате на по-близко разстояние един до друг.

7 начина как да съблазните някого
7 начина как да съблазните някого

Прехапете устните си, докато ги гледате нагоре-надолу

Може също да съблазните, като хапете долната си устна, докато гледате някого от очите надолу. Да, това също е чест трик, използван от дамите.

Това гарантира, че той ви гледа, докато хапете устните си. Това подлудява хората и ги кара да мислят само за вас и как да ви целунат.

Покажете ключицата си

Това е визуален сигнал, с който да съблазните мъжете. Когато една жена показва шията и ключицата си, тя показва своята уязвимост.

В съзнанието на мъжа това се възприема като неин интерес към него и му дава увереност да действа, без дори да го осъзнава. Така че, дами, действайте, като просто бутнете назад косата си, но внимавате да не бъдете прекалено разголени. Не трябва да изглежда, че му се предлагате, а да правите всичко със стил.

Приближете се достатъчно, за да ви усети

И не, нямаме предвид да се залепите за него, но технически трябва да сте доста близо, за да усети парфюма ви. Знаете и за миризмата, която тялото ви отделя и която не можете да усетите съзнателно. Подсъзнанието на човека долавя това; мозъкът му го обработва химически и решава дали му харесва, или не. Дайте на мозъка им възможност да вземе решение.

да съблазните
7 начина как да съблазните някого

Докоснете се нежно до него

Докосването на някого е наистина чудесен начин да съблазните по деликатен начин. То може да бъде толкова малко, колкото просто да се промушите покрай него, да докоснете ръката му или да сложите ръка на гърба му.

Може дори да е притискане на бедрото ви до неговото, когато седите един до друг – тези малки моменти на физически контакт могат да се почувстват много вълнуващи. Инициирането на този контакт със сигурност ще накара някого да започне да ви гледа отново и отново.

Разбира се, докато използвате тези техники да съблазните, внимавайте да не се увлечете, за да не изглеждате прекалено изкуствено. Важното е да уцелите точните моменти.

Вижте още:

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

3 магически бутона, които ви позволяват да „отворите“ всеки мъж

Как се появяват жените с „железен“ характер?

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

Величието на жената е вечно

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

Tagged , , ,
на горе