6 вида женски оргазъм и как да достигнем до тях
Интимно 18+

6 вида женски оргазъм и как да достигнем до тях

Всеки мъж се стреми да предизвика женски оргазъм.Жените са повече от късметлийки да имат предимството да изпитат множество оргазми по време на полов акт. Но доста често има жени, които бягат от удоволствието или просто не знаят за различните видове оргазми, които могат да изпитат. Във времена, когато живеете толкова забързан живот, като работите през по-голямата част от деня и пътувате през останалата част, добрата приятна нощ с оргазми, които дори не сте предполагали, че можете да изпитате, става наложителна. Това е нещо, което заслужавате!

6 вида женски оргазъм и как да достигнем до тях

6 трика, които ще ви направят по-секси

6 секс пози, които да пробвате още тази вечер

infomax-logo-50-15-HW В кукленския манастир „Св.Св. Козма и Дамян” стават чудеса

 

И така, викайки на всички заети, трудолюбиви жени там, ето оргазмите, които не сте подозирали, че можете да имате:

6 вида женски оргазъм и как да достигнем до тях

1.Оргазъм на G точката, или вагинален оргазъм

женски оргазъм
6 вида женски оргазъм и как да достигнем до тях снимка: pinterest

G точката се намира на предната стена на вагината, по средата между вагиналния отвор и и шийката на матката. Тъй като не е нещо, което може да се види, е хубаво, че поне може да се усети. Поне при повечето жени. Пъхнете пръст във вагината си и го преместете навътре. Трябва да усетите леко неравна или изпъкнала повърхност.

Как: Натискайте тази точка нежно и я галете леко – това е начинът да стимулирате тази област и да достигнете до т.нар. вагинален оргазъм. Още един бонус съвет – когато сте възбудена (например от ласките на партньора ви), G точката се подува леко от нахлуващата кръв. Това допълнително ще насочи вас или партньорът ви къде да съсредоточи усилията си за достигане на връхната точка – с пръсти, пенис или вибратор. Този женски оргазъм е много лесно постижим.

2.Оргазъм на зърната

женски оргазъм
6 вида женски оргазъм и как да достигнем до тях снимка: pinterest

Всеизвестен факт е, че женските зърна са изключителна ерогенна зона и реагират лесно и бързо на докосване. Това е така, защото кожата там е чувствителна и пълна с нервни окончания. Не всички жени, но все пак има такива, които могат да достигнат до оргазъм, само чрез стимулиране на зърната на гърдите. Да, дори без какъвто и да е друг контакт…
Как: Всичко, което трябва да направите, е да се отпуснете и да насочите партньора си към вашите зърна – пипане, щипане, хапане, близане, потупване, търкане са ключовите глаголи, върху които да наблегнете. Този женски оргазъм е не толкова популярен, но някои жени го обожават.

3.Маточен оргазъм

Този женски оргазъм се получава в случаите, когато членът достигне до матката и преди всичко зависи от дължината на мъжкия полов орган. Хубавото на този вид оргазъм е, че той продължава дори няколко минути, след като пенисът е вече извън вагината. Кулминационната точка се крие в уцелването на правилния момент на проникване. Някои жени могат да достигнат до него без дори да е необходимо такова. Нужно е само лека стимулация с пръст или език. Този вид оргазъм може лесно да получите при анален секс.

4.Дълбок вагинален оргазъм

женски оргазъм
6 вида женски оргазъм и как да достигнем до тях снимка: pinterest

Клиторът и G точката не са единствените бутони на удоволствието, намиращи се под кръста. Реални жени и изследователи твърдят, че навътре в женската вагина съществуват ерогенни зони, които, ако бъдат докоснати, водят до т.нар. дълбок вагинален оргазъм.

Как: Дълбокият вагинален оргазъм при повечето жени може да бъде достигнат чрез стимулация на А точката (има и такава), която се намира на предната стена на вагината, точно под шийката на матката. Към А точката добавяме и О точката, която пък е разположена на задната стена на вагината, почти до шийката на матката. И тези две точки, за съжаление, не могат да бъдат видени, но местата са изключително чувствителни. Ако пръст, секс играчка или пенис изпълват цялата вагина до самия й край, това може да доведе до дълбок вагинален оргазъм и да бъде разтърсващо изживяване за всяка жена. Този женски оргазъм е много популярен.

5.Множествен оргазъм

Това са оргазми, които следват един след друг. Те могат да бъдат постигнати най- лесно чрез орална или стимулация чрез ръцете на клитора, след което стимулация на G-точката. Чрез стимулацията на няколко ерогенни зони ще имате възможността да изпитате множествен женски оргазъм.

6.Дълбок оргазъм

женски оргазъм
6 вида женски оргазъм и как да достигнем до тях снимка: pinterest

При него е нужно да се достигне най-дълбоко разположената част на вагината точно преди шийката на матката. Жените рядко експериментират, за да достигнат този женски оргазъм, но тези които са го изпитали споделят, че той се усеща много интензивно.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?