6 секс пози, които да пробвате още тази вечер
Интимно 18+

6 секс пози, които да пробвате още тази вечер

Омръзна ли ви да опитвате едни и същи секс пози? Ако сте женени повече от няколко години, вероятно трябва да промените нещата малко или много.

Не е нужно да сте супер гъвкави или луди приключенски настроени, за да опитате позициите, които сме изброили по-долу, просто се нуждаете от отворен ум и желаещ съпруг. Можете също така да опитате да промените позициите, когато правите секс, което ще направи нещата по-дълготрайни и ще изгради още по-голям оргазъм.

6 секс пози, които да пробвате още тази вечер

6 трика, които ще ви направят по-секси

4 съвета, когато вашия партньор иска секс, а вие не

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

6 секс пози, които да пробвате още тази вечер

1.Лице в лице

секс пози
6 секс пози, които да пробвате още тази вечер снимка: pinterest

Двойката сяда една срещу друга и след това жените се плъзгат в скута на мъжа и сядат върху него. Тогава жената съединява краката си зад него и той събира краката си заедно, за да осигури нещо като люлка за жената. Тогава жената се люлее върху него. Това е чудесно за двойки, които искат да осъществят зрителен контакт по време на секс. Опитайте това и във ваната. Това е от тези секс пози, които ще искате още и още от тях.

2.Жена отгоре

секс пози
6 секс пози, които да пробвате още тази вечер снимка: pinterest

Една от любимите секс пози на мъжете и жените. Накарайте мъжа да легне на леглото с изпънати крака пред себе си. Накарайте жената да се качи отгоре като каубойка и го оставете да проникне в жената. Накарайте жената да се облегне назад и да се хване за глезените или коленете му, докато той ги повдига. Мъжете обичат това, защото са визуални и могат да видят всичко. Жените се наслаждават на това, защото това е страхотна стимулация на клитора, която може да доведе до по-бърз оргазъм.

3.Обратна каубойка

секс пози
6 секс пози, които да пробвате още тази вечер снимка: pinterest

Това е нещо като кръстоска между кучешки стил и класическата позиция на жената отгоре. Накарайте мъжа да легне на леглото с крака, увиснали от ръба. Жената се качва върху мъжа си, но с лице встрани от него и я накарайте да се наведе напред с ръце, опряни на коленете или бедрата му. Наклонете пениса му леко надолу и го оставете да влезе в жената. След това се люлеете напред-назад за невероятно усещане за удряне в G-точката. Това е от тези секс пози, които са фаворити.

4. Вариантът на моста

секс пози
6 секс пози, които да пробвате още тази вечер

Стойката на раменете изисква както гърбът, така и краката ви да се повдигнат докрай във въздуха. Мостът обаче позволява краката ви да останат стъпили на пода, докато повдигате гърба през бедрата си.

Това е по-лесен начин да бъдете в секси поза, но въпреки това да се насладите на дълбоко проникване.

Как да го направим:

Приемащият партньор лежи по гръб със свити колене, стъпала на ширината на бедрата, бавно повдигайки дупето си от леглото, докато коленете им застанат на една линия с бедрата.

Приемащият партньор приближава лопатките си и държи предмишниците си здраво на леглото, за да поддържа тежестта си и да държи бедрата си повдигнати.

Проникващият партньор коленичи между бедрата на партньора си, за да проникне. Като бонус, те могат да държат бедрата на партньора си нагоре, за да намалят натиска върху ръцете на партньора си, докато натискат. Тя е от тези секс пози, които се помнят дълго,

5.Вариантът на щастливото бебе

секс пози
6 секс пози, които да пробвате още тази вечер

Тази позиция позволява много подобен тип проникване като бъркалката за масло, с изключение на това, че гърбът ви е напълно плосък на пода или леглото, а краката ви са свързани в бедрата и са свити под ъгъл от 90 градуса над вас, вместо във въздуха.

Как да го направим:

1. Получаващият партньор лежи по гръб, придърпвайки коленете си към гърдите си.

2. Партньорът, който приема, сгъва краката си така, че да гледат към тавана, след което протяга ръце, за да хване вътрешната или външната страна на краката си, като леко издърпва коленете си отстрани на тялото и към пода.

3. Проникващият партньор влиза между своите партньори с разтворени крака и влиза.

Тази поза е от тези секс пози, които ще ви доставят голямо удоволствие.

6.Вариантът с крака върху раменете

Това е от тези секс пози, които може да бъдат достъпни за хора с определени физически ограничения, тъй като изисква само приемникът да лежи по гръб, докато техният партньор може да помогне с повдигането и задържането на краката им на място.

Да не говорим, че все още предлага дълбоко проникване и тъй като краката са по-близо един до друг, може да получите дори повече стимулация на G-точката.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?