любовник
Интимно 18+

4 съвета, когато вашия партньор иска секс, а вие не

Всички знаем, че не е рядкост честотата на сексуалните отношения в двойката и желанието за секс да намалява с времето.Доста често срещана ситуация, която засяга двойките, е разликата в желание между двамата. Всъщност е доста обичайно да чуете думите „Моят партньор иска да го правим, но аз не го правя“. В тези случаи най-важното е не да се избягва разликата, а да се търси балансирано и справедливо решение и за двете страни.

Разглеждаме по-подробно този феномен и предлагаме серия от съвети за следващия път, когато попаднете в ситуация, в която партньорът ви иска да правите любов, а вие просто не сте в настроение.Важно е да споменем, че половия акт е добър за една връзка. Наистина здравословното количество сексуална интимност, което може да е различно за всяка двойка, укрепва връзката между вас.

4 съвета, когато вашия партньор иска секс, а вие не

9 начина да разгорещите нещата между вас

6 правила за секса под душа

5 секс пози за сигурен оргазъм

infomax-logo-50-15-HW Дъщерята на Гала: Не, не съм бременна, а…

Освен това помага и на двамата да се чувствате по-удовлетворени и свързани.В тези случаи казването на „не“ е опция, но не е единствената. Всъщност, ако партньорът ви започне да ви съблазнява, но вие не се интересувате, идеалното е да потърсите алтернативи, които не позволяват и на двама ви да се чувствате неудобно или раздразнени. Ето няколко начина да го направите:

4 съвета, когато вашия партньор иска секс, а вие не

1. Избягвайте натиска

секс
4 съвета, когато вашия партньор иска секс, а вие не снимка: pinterest

На първо място, вашият партньор не трябва да ви притиска, както и вие не трябва да притискате себе си. И двамата трябва да уважавате нуждите на другия и нито един не трябва да задължава другия да се отдаде на сексуални контакти.Ако натискът и сексуалността се комбинират, това обикновено води до нежелание, както и до чувство на принуда. При тези обстоятелства в дългосрочен план този сек ще придобие негативен нюанс, който ще породи още повече отхвърляне от ваша страна.

2. Отложете го

секс
4 съвета, когато вашия партньор иска секс, а вие не снимка: pinterest

Спонтанната сексуална активност винаги се цени. Въпреки това, понякога е добре да отложите секс, особено когато настоящите обстоятелства не са подходящи за един от вас.

Ако случаят е такъв, трябва да бъдете честни и да помолите партньора си да го отложи. В интерес на истината, този вид искане често може да добави повече вълнение към връзката, тъй като очакването има тенденция да увеличава чувството на желание.

Не предлагайте обаче нещо, с което в крайна сметка няма да се съобразите, защото това ще накара партньора ви да се почувства зле.

3.Управлявайте желанието си

секс
4 съвета, когато вашия партньор иска секс, а вие не

Ако вашият партньор иска секс, но вие не го правите, важно е и двамата да имате предвид, че вашата сексуалност е ваша лична отговорност. Това означава, че ако някой от вас двамата има по-малко желание, можете да намерите начин да го разрешите. Например, можете да свържете повече със собствената си еротика, като прочетете повече за нея.

От друга страна, тези, които имат по-високо желание, могат да търсят начини да го управляват. Всъщност понякога отговорността за задоволяване на тези нужди е изцяло на двойката, но това не е задължително да е така. Винаги има нещо, което може да се направи в този контекст, като например да си доставиш удоволствие.

4.Култивирайте емпатия

секс
4 съвета, когато вашия партньор иска секс, а вие не

Разговорът с партньора ви е от жизненоважно значение, за да разберете неговите нужди и очаквания относно вашия секс. В допълнение, това е ключът към тяхното разбиране и оценяване.Поставете се на мястото на партньора си и се опитайте да не приемате нищо лично, особено ако той изрази разочарование, че е отхвърлен. Често вътре се случва много повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Затова трябва да се запитате как може да се чувстват или как можете да им помогнете.

 

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?