оргазъм
Интимно 18+

5 секс пози за сигурен оргазъм

Понякога жените казват на партньорите си, че не е проблем, дори и да не успеят да стигнат самите те до оргазъм. Е, казват го за успокоение, но си е чиста лъжа. Няма жена, която да не иска да изпита оргазъм заедно с партньора си. И както добре знаем, при жените кулминационният миг идва по-трудно и по-рядко в сравнение с господата.

За сметка на това пък дамите са привилегировани и могат да изпитват множествени оргазми, стига да успеят да стигнат до кулминация. За да сте сигурни, че удоволствието ще е взаимно и двамата ще сте удовлетворени от секса, добре е да го правите в пози, които почти сигурно гарантират оргазма.Сексът е свързан с разпалването на огъня и страстта между чаршафите.

5 секс пози за сигурен оргазъм

8 причини сексуалният ви живот да страда

10 места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят

infomax-logo-50-15-HW Вижте петте тайни за добър секс

Някои смятат мекия и чувствен секс за по-добър, докато други живеят с груб секс. Но знаете ли, че романтичните пози за секс, съчетани с известна грубост, могат да бъдат абсолютно приятни и удовлетворяващи? Секс позициите могат да увеличат шансовете за достигане на оргазъм, ако се правят правилно. Най-добрата част? Не е нужно да сте в романтична връзка, за да опитате това. Нека да разгледаме някои от романтичните сексуални пози, които ще подобрят сексуалния ви живот.

5 пози за сигурен оргазъм

1.Модифицирана мисионерска поза

оргазъм
5 секс пози за сигурен оргазъм

Лека промяна на тази класическа секс поза може да ви доведе лесно до така желаната чувствена кулминация. Как да стане? При модифицираната мисионерска поза е необходимо да се разкрачи над вас, а вашите крака да са свити между неговите. Това ще стегне влагалището около пениса като по този начин се стимулира клиторът и има по-голяма възможност за достигане до оргазъм и от двамата партньори.

2.Лъжички

оргазъм
5 секс пози за сигурен оргазъм

В тази поза за секс вашият партньор лежи отзад. Проникването е възможно в тази позиция, но това е повече за романтика. Вашият партньор може да протегне ръка и да ви стимулира отзад и вие дори можете да правите същото с партньора си. Това позволява лесен достъп до точките за удоволствие на другите. Тази сексуална позиция също дава много безопасна, утешителна и сигурна енергия на тези, които се занимават с нея и с нея достигате силен оргазъм.

3.Краката на раменете

Точно колкото това се харесва на теб, толкова се харесва и на нея. Тази поза възбужда и двамата, а и може да се приложи в абсолютно всеки случай (орален и стандартен). Ако краката са леко присвити, стимулацията е толкова силна, че можете да бъдете буквално изгонен от рая, секунди преди големия взрив.

Другият голям плюс е, че милото ще може да се любува на мускулите (при положение, че си се пОтил тази зима) и дори може да упражни още по-голям контрол стискайки те здраво за дупето. Поради сериозното триене, шансовете да изригнеш като Везувий, са огромни и лесно можеш да достигнеш оргазъм!

4.Поза „Наковалня“

оргазъм
5 секс пози за сигурен оргазъм

За тази дълбоко проникваща поза трябва да легнете по гръб с вдигнати крака във въздуха, докато той влиза с лице към вас. Сложете стъпалата си върху раменете му. Но ако не сте много гъвкави, тогава това положение ще нарани малко краката ви. Помнете обаче, че дълбокото проникване по време на полов акт не е за всеки, тъй като всички сме изградени по различен начин.

Някои жени могат да имат много малко или неотзивчиво „дълбоко място”. Други просто предпочитат стимулация на G-точката, която не изисква дълъг пенис. А трети са фенове на клиторалната стимулация. Повечето обаче предпочитат комбинация и от трите. Ключът е да разберете на какво се радвате най-много вие и вашият партньор и да достигнете до оргазъм.

5. Поза 69

оргазъм
5 секс пози за сигурен оргазъм

Въпреки че позицията 69 не винаги получава доверието, което заслужава, включва клиторна стимулация и определено предлага възможност на жените да постигнат разтърсващ оргазъм. Като се има предвид това, 9% от жените посочват 69 като позиция, която им дава най-добрите оргазми.

Но, както при всичко, няма една позиция, която да работи за всички. Въпреки това, ако все още не сте изпитали оргазъм по време на секс, тези пози може да си струва да се обмислят.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?