секс
Интимно 18+

10 места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят

В една връзка няма ли секс връзката е пагубна. Това е като игра между двама души, които правят всичко възможно да удовлетворят желанията си,

Този акт е най-сближаващото и интимно изживяване. То трябва да се прави с желание и чувство. Но трябва да бъде и забавно. Той е като игра между двама души, които правят всичко възможно да удовлетворят желанията си. Естествено, когато двама души са заедно от много време, рутината навлиза и в спалнята им. Без значение дали я има, или просто обичате нестандартните неща, най-вълнуващият си остава този, който се прави на неочаквано място, в неочаквано време. Голяма част от сексуално активните хора в света имат списък с места, извън спалнята, на които мечтаят да го правят. Ето 10 такива, които гарантирано ще ви донесат сексуални удоволствия:

10 места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят

Мит или реалност? Разкриване на истината зад сексуалните убеждения

7 тайни знака, че една жена иска секс с теб

infomax-logo-50-15-HW Вижте петте тайни за добър секс

10 места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят

1. В морето

Сексът в прохладната влага е особено привлекателен през лятото. Но любовните ласки в морето са свързан с известни трудности и опасности. Важно: ако планирате предварителна игра на пясъка, погрижете се да опънете достатъчно голяма плажна кърпа. Освен това внимавайте за следните неща:

– Солената вода в морето и най-вече хлорираната вода в басейна крие риск от инфекции за жената. Докато се наслаждавате на подводния секс, във вагината може са проникнат микроби. Да правиш секс в морето е приключение.

2. В асансьор

Всички знаем за филмите, в които двама души едва дочакват да останат насаме в асансьора, за да разкъсат дрехите си. Е, тази фантазия не е само във филмите. Най-важното в случая е да намерите сграда, която не е толкова оживена, за да можете спокойно да правите секс.

3. В колата

Колата е едно от местата, където партньорите най-често се отдават на секс. Паркирайте я на възможно най отдалечено и безлюдно място, където да не бъдете обезпокоявани. Капакът на двигателя е най-подходящ за целта, защото и двамата могат да заемат удобна поза. Но за да се забавлявате и да ви е приятно, може да се настаните и на задната седалка. Само внимавайте в разгара на закачливото боричкане да не се натресете на скоростния лост, защото може да бъде доста болезнено!

4. В баня

спонтанен секс
места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят

Интимностите в банята са фантазия на голяма част от хората. Изберете чиста такава – в ресторант, клуб или по време на парти у приятел. Вашата собствена баня също е добър вариант, но задължително включете и душа в игрите. Още по-хубаво би било, ако имате вана. Така вашия секс ще е незабравим.

5.На терасата

Идеята за секс на открито ви прилича, но и малко се страхувате? Терасата на собствения апартамент е идеалното място, откъдето да започнете. Там ще се чувствате в безопасност между четирите си стени и няма да се налага да се съобразявате с времето. В тъмното дори може да изпробвате различни пози. Но преди да се развихрите, трябва да се уверите, че наоколо няма любопитни съседи, които да наблюдават спектакъла. За по-сигурно може да закриете перилата, а за по-голямо удобство застелете пода с одеяла и възглавници.

6.На сватба

Може да звучи като клише, но сватбите действат възбуждащо на много момичета. Пиене на корем, танци и възможността да се покажеш в цялата си прелест. Дори най-срамежливото момиче би разкрило мръснишката си страна и би правило незабравим секс. Запомнете, би било плюс, ако точно в този ден „забравите“ да обуете бельото си.

7. В хотелска стая

спонтанен секс
места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят

Това е идеален вариант, ако имате нужда от разнообразие. Няма да се притеснявате за почистването, имате румсервиз за вечерта, а и за закуска на другата сутрин. Фактът, че сте сами, затворени в една стая, ще ви позволи да се отпуснете и да се насладите един на друг, да изпълните фантазиите си, да правите луд секс и най-вече да забавлявате.

8. В офис

спонтанен секс
места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят

Следващият път, в който се почувствате игриви, не чакайте партньора ви да се прибере от работа, изненадайте го в офиса. Може да ви се струва, че това е фантазия от филмите, но наистина е горещо преживяване за секс в офиса. Ако нямате на разположение отделен офис, просто потърсете скрито място, където никой няма да ви притеснява за известно време.

9. Джакузи

Ако имате вкъщи джакузи, сте късметлии и можете веднага да осъществите фантазиите си в него. Ако сте като по-голямата част от хората и нямате щастието да притежавате такова, просто резервирайте хотелска стая с джакузи и се отдайте на романтика и истински секс.

10. В лимузина

Също фантазия от филмите, но напълно осъществима. Резервирайте лимузина при следващото си излизане. Така хем ще можете да се забавлявате на задната седалка, хем ще се почувствате като знаменитости. Уверете се обаче, че колата има преграда за уединение, за да не се налага шофьора да вижда неща, които не трябва. Така вашия секс ще е запомнящ се.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?