7 тайни знака, че една жена иска секс с теб
Интимно 18+

7 тайни знака, че една жена иска секс с теб

Има много признаци, които издават, че една жена иска да прави секс с мъжа срещу нея. Втренченият поглед, играта с косата, безспирният смях дори на най-нелепите мъжки шеги, докосванията – всички тези показатели сочат, че дадената дама е готова да скочи в леглото на човека срещу нея.

Но има и други обстоятелства, които допринасят за високото женско либидо и превръщат дамите в сексуални тигрици.
Няма значение от колко време ходите. Няма значение и дали изобщо ходите или просто между вас има някаква тръпка. Ако се питаш дали момичето срещу теб ти дава сигнали, че е готова за секс, или просто на теб така ти се иска, ето 7 знака, които трябва да търсиш.

7 тайни знака, че една жена иска секс с теб

6 начина да издържите по-дълго по време на секс

10 неща, които искат жените в секса

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

Ето, че от известно време излизате с момиче. Вие я харесвате много, но не сте сигурни какво изпитва тя към вас. Момичетата рядко биха ви казали директно, че искат да спят с вас, но някои неща в поведението им ги издават.

Вижте кои са най-важните знаци, които жените несъзнателно (или не дотам несъзнателно) оставят, чрез които да разберете, че тя ви желае и иска да прави секс с вас. Ако се научите да ги разпознавате, вие можете значително да подобрите успехите си с жените.

7 тайни знака, че една жена иска секс с теб

1. Тя „се пооправя“ около вас

секс
7 тайни знака, че една жена иска секс с теб

Това е нещо, което правят и мъжете, и жените, когато харесват някого.

Секс експерт казва: „Тя може да прави фини неща, за да поддържа външния си вид под контрол, като да оправя косата си, дрехите или стойката си. Ако пък тя не се интересува от вас, няма да полага много усилия“.

2. Тя смята, че сте забавен

Бъдете внимателни с този знак, защото ако някой е забавен, понякога може да изглежда, че човекът е прекалено дружелюбен.

Като цяло, ако някой е привлечен от вас, той ще се усмихва и ще се смее повече от обикновено. Ако жената е усмихната и се кикоти, това е добър знак за теб и явно иска секс от теб.

3. Тя ви праща специален „поглед“

секс
7 тайни знака, че една жена иска секс с теб

Ако се опитвате да разберете дали една жена се интересува от вас на обществено място, внимавайте колко пъти ви поглежда. Ще ви гледа по-често от обикновено, ако проявя интерес. Мъжете могат да бъдат по-очевидни спрямо погледите, когато те оглеждат, но жените са по-фини и пращат кратки погледи. Явно тя иска да прави секс с вас.

4. Тя се извинява, за да ви докосне

секс
7 тайни знака, че една жена иска секс с теб

Това е един от най-очевидните признаци. Като цяло жените ще правят това по доста фин начин, така че трябва да сте отворени и наясно.

Ако тя ви пипне по ръката или част от облеклото или дори се извинява, за да ви докосне, ще намери причини да осъществи секс с вас.

5. Тя ви търси

Друга очевидна улика, че тя иска секс с вас е дали тя се присъединява към вас.

Жените, които ви харесват, ще създадат възможности да говорят с вас. Така че, ако например говорим за сервитьорка в кафене например, тя ще се погрижи да ви обслужва и ще ви обърне повече внимание отколкото на друг клиент.

6. Тя ви прави много комплименти

секс
7 тайни знака, че една жена иска секс с теб

Като цяло, ако една жена ви харесва и иска секс от вас, тя ще ви прави комплименти доста често. Обърнете внимание на това, което тя ви казва, а също така обърнете внимание на това как ви го казва – тоест, говорим за зрителния контакт.

7. Тя ви изпраща текстове редовно

И накрая, ако една жена ви изпраща повече съобщения, тогава това означава, че тя вероятно се интересува от вас и иска секс. Но не се фиксирайте върху всички тези признаци твърде много, те наистина значат нещо само когато са повече от един.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?