7 начина да подлудите мъжа си в леглото
Интимно 18+

6 начина да издържите по-дълго по време на секс

Нищо не може да бъде по-разочароващо от това да еякулирате по време на секс, преди партньорът ви да е готов. Това може да бъде разстройващо, разочароващо и противоречиво – особено ако все още се оказвате неспособни да контролирате желанието след няколко опита. Този акт трябва да бъде забавен повод, а не смущаващ, който завършва със „Съжалявам“.

Макар че наистина е разочароващо, може да ви е утешително да знаете, че това също е доста често срещано явление. Много хора с пениси са имали преждевременна еякулация (ПЕ) и преди, като проучвания сочат, че един на всеки трима мъже вече е имал това в даден момент от живота си. Средното време за полов акт за продължителността на секса изненадва повечето мъже и жени.Независимо от това, да кажете на партньора си, че други мъже споделят същия проблем, не решава непременно корена на проблема – особено в разгара на момента.

Въпреки че не е нужно да спирате да стимулирате партньора си, след като изпитате преждевременна еякулация, има техники, които да ви помогнат да издържите по-дълго в леглото и да забавите колко бързо ще постигнете оргазъм.Числата никога не лъжат! На повечето двойки им отнема от 5 до 10 минути, за да достигнат оргазъм. Как да удължиш удоволствието в леглото за него и за теб?

6 начина да издържите по-дълго по време на секс

6 причини да правите секс на първа среща

10 неща, които искат жените в секса

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Игнорирай негативните стимули, отнеси у дома си повече мир

6 начина да издържите по-дълго по време на секс

1.Научете метода пауза-стискане

секс
6 начина да издържите по-дълго по време на секс

Методът на пауза-стискане може да се направи, докато правите секс или мастурбирате и включва:

Правете секс, докато не почувствате, че сте на път да еякулирате.
След това издърпайте и стиснете върха на пениса си за няколко секунди или докато необходимостта от еякулация премине.
И накрая, продължаване на секса и повтаряне на техниката, ако е необходимо.
Теорията е, че спирате потока, оставяте пениса да си почине и след това се връщате към него, за да увеличите времето си.

2.Забави

секс
6 начина да издържите по-дълго по време на секс

Натискането бързо създава интензивна стимулация и може да ви направи по-вероятно да постигнете оргазъм след кратко време. Бързото напъване също може да затрудни разпознаването на по-фините усещания в тялото ви и може да не осъзнаете, че се доближавате до оргазъм.

Опитайте се да се движите с по-бавно темпо и редовно правете малки почивки, за да се движите изключително бавно.Може да се изненадате, че някои партньори биха искали по-бавни движения, особено в началото на секс.

Позиции, които ограничават движението ви, като партньорът ви да е отгоре, също могат да бъдат полезни, защото не можете да загубите контрол и да започнете да се натискате твърде бързо.

3.Променете позициите

секс
6 начина да издържите по-дълго по време на секс

Когато сменяте позициите, това изисква от вас да си вземете малко почивка и да забавите движенията си.

Не получавате толкова много стимулация по време на прехода, така че това позволява на тялото ви да се охлади и да се отдалечите от оргазма.

Позиции, в които не можете да проникнете толкова дълбоко, също могат да помогнат, като например позиция на лъжица, където вие сте „голямата лъжица“. Вашия секс с тази поза ще бъде запомнящ се.

4.Използвай езика си

Един хитър трик за удължаване на половия акт е използването на езика. Не, не става въпрос за орален секс или празни приказки. Чувстваш ли се готова да завършиш сексуалните си удоволствия? Прокарай езика си през горното небце зад зъбите. „Гъделичкането“ почти сигурно ще забави за известно време приятната развръзка, а ти можеш да се наслаждаваш на процеса още по-дълго.

5.Отделяйте повече време на любовната игра

секс
6 начина да издържите по-дълго по време на секс

Отделянето на повече време за любовна игра може да ви помогне да издържите по-дълго по време на секс. В поверително проучване, проведено в САЩ относно опита на хората с оргазъм, сексуално удоволствие и докосване на гениталиите, повече от една трета отговарят, че стимулацията е необходима за оргазъм.

6.Правете упражнения за тазовото дъно

Мускулите на тазовото дъно се намират точно под простатата и ректума и, както другите мускули, те могат да бъдат укрепени чрез упражнения. Експертите смятат, че ако мускулите на тазовото дъно са твърде слаби, може да ви е по-трудно да забавите еякулацията. Тези упражнения ще ви направят по-издръжлив по време на секс.

Tagged , , , ,
на горе

Имате ли 18 години ?