6 причини да правите секс на първа среща
Интимно 18+

6 причини да правите секс на първа среща

Всеки има свои собствени идеи за това как трябва да завърши една първа среща. Има хора, които смятат, че трябва да изчакате да спите с някой нов, докато не минат повече от няколко часа, откакто го познавате, но наистина, да правите секс на първата среща е невероятна идея. За какво изобщо излизате, ако не за да намерите нов човек, с когото да спите? Разбира се, може да искате партньор и всички тези неща за връзката, но сексът е доста голяма работа. И наистина ли искате да се срещате с някого, с когото не се чувствате сексуално? Нека отговорим вместо вас: Не, не го правите.

Много от тези неща с „изчакайте до третата среща“ са доста старомодни. Това е, което раздразнителните стари хора казваха на жените, така че хората да не ги мислят за „лесни“. Истината е следната: да спиш с някого на първата среща не е лошо нещо.
Въпреки това няма натиск да правите секс с някого на първата среща. Но ако го чувствате, никой не трябва да ви съди, че сте получили своето след няколко напитки. Защо да се лишавате от удоволствието?

Ако една среща завърши със секс, трябва да се смятате за късметлия. Ето защо трябва да скочите в леглото (или където и да е другаде) с новата си среща.

6 причини да правите секс на първа среща

6 места, на които не си струва да правим секс

10 неща, които искат жените в секса

infomax-logo-50-15-HW Йога пози подобряват сексуалното благополучие_ВИДЕО

6 причини да правите секс на първа среща

1. Защото искате

секс на първа среща
6 причини да правите секс на първа среща

Ако все пак планирате да правите секс с тях, какъв е смисълът да чакате?Докато и двамата правите секс според вашите условия и двамата знаете какво означава сексът и какво не означава, мисля, че няма нищо лошо в това да правите секс на първа среща. Вие сте възрастен, който дава съгласие, така че не не се чувствам притиснат от неясни социални правила, които ти казват кога да търсиш удоволствието.

2. За да тествате сексуалната си химия и съвместимост

секс на първа среща
6 причини да правите секс на първа среща

Всеки може да изиграе добра игра, когато става въпрос за секс на първа среща, но наистина няма по-добър начин да разберете дали ще си паснете добре с някого в спалнята, отколкото всъщност да правите секс с него. Защо да чакате две, три, четири или повече срещи, за да разберете дали и двамата си подхождате сексуално?

3. Да разберете намеренията им

Всеки може да каже, че ще остане след секс, но ще го направи ли?Лично аз съм голям фен на това да се изправяш пред потенциално негативно нещо по-рано, отколкото по-късно, и няма по-добър начин бързо да определиш дали някой е в него само за секс, отколкото да правиш секс с него. Сексът на първа среща е добро средство да разберете намеренията на другия.

4. Извежда неудобния първи път от пътя

секс на първа среща
6 причини да правите секс на първа среща

За повечето хора първият път, когато правят секс, е може би най-неудобният момент, в който ще правят секс.Може да имате бегла представа какви са техните предпочитания, но няма да имате практическия опит, за да ги удивите наистина от първия кръг. Ако планирате да превърнете секса с тях в обичайно нещо, може и да се отървете от първия път, за да можете наистина да започнете да се забавлявате.

Така че нека се отървем от правилото „без секс на първа среща“. Ако си готов да правиш секс, мисля, че трябва да го направиш.

5.Ще го накарате да иска още

секс на първа среща
6 причини да правите секс на първа среща

Кой казва, че сексът на първа среща ще отблъсне мъжете? Та те обожават да правят секс и ако попаднат на уверена и палава партньорка ще искат още и още.

Противно на очакванията в този случай шансовете ви за втора среща скачат многократно.

6.Наистина ще ги опознаете

секс на първа среща
6 причини да правите секс на първа среща

Всеки може да гарантира, че секса на първа среща е невероятно неудобен, но когато най-накрая напуснете бара или ресторанта и започнете да ставате физически, и двамата ще можете да се отпуснете. И двамата ще бъдете много повече себе си и това ще ви даде добра представа кой всъщност е човекът.

Tagged , , ,
на горе

Имате ли 18 години ?