зодии
Интимно 18+

10 неща, които искат жените в секса

Когато става въпрос за секса, желанията на мъжете и жените определено се различават. За по-голямата част от силния пол това е чисто и просто физически акт и няма чак такава емоция – при жените главната е тя – емоцията. Романтика, свещи, цветя са само част от дългия списък, които предразполагат нежния пол.
Ако вашият партньор би направил едно нещо различно, когато става дума за секс, какво бихте пожелали?

Повече разнообразие? Поемане на отговорност? По-добро бельо?

Най-лесното решение на този копнеж би било да кажем на партньорите си за какво жадуваме.

Но ние обичаме да усложняваме нещата, така че вместо просто да излезем и да кажем, че бихме искали другата ни половина да прекара малко повече време в града или да спре да прави това нещо с езика си, ние тихо се надяваме, че ще прочетат нашите умове.Мъжете често се чудят какво искат жените, особено що се отнася до секса. Вижте най-искрените отговори на нежния пол за това какво наистина мечтаят в спалнята, какво им носи най-голямо удоволствие и какво всъщност очакват от партньора си в леглото.

10 неща, които искат жените в секса

11 най-добри секс пози за жени, когато искате да поемете контрола

12 топ сексуални игри извън спалнята

10 неща, които искат жените в секса Луксозна спалня – изкушение за сетивата

10 неща, които искат жените в секса

1. Искат да бъдат обсипани с целувки

жените и секса
10 неща, които искат жените в секса

Нищо не отключва женската страст по-добре от целувки, бавни и чувствени. Особено когато тези целувки са спонтанни и неочаквани. Една целувка може да накара жената да се почувства така, сякаш целият свят е неин и секса да е уникален.

2. Прелюдия, която започва извън спалнята

Една жена може да се възбуди от външния вид на мъжа, от начина, по който говори, от остроумието му и дори от желанието му да изслушва без осъждане. Съблазняването е форма на изкуство и изисква усилия. Чрез съблазняването секса е една идея по-близо към нас.

3. Те искат той да е начело

жените и секса
10 неща, които искат жените в секса

19 % от анкетираните жени ясно казват: искаме мъжът да управлява случващото си в леглото. Тази нужда е свързана с изконния стремеж на нежния пол силният пол да се грижи за тях. Тя иска да му се отдаде, а в замяна търси способен мъж, който да я защитава, да е отдаден в секса и да се грижи за нея.

4. Орален секс – сега и винаги

Оралният секс е особено интимен. Това е секса, който е един от любимите на мъжете.Освен това жените изпитват оргазъм много по-често и лесно при орален секс, отколкото при проникване.

5. Тя да е най-важната

жените и секса
10 неща, които искат жените в секса

Всяка жена иска да се чувства специална, желана, а понякога ѝ харесва да бъде поглезена и да се почувства единствената жена на света. Жена, чийто партньор си го позволява, ще се отплати по същия начин на любимия си. Когато една жена се чувства специална и секса ще бъде такъв.

6. Разнообразие от движение и скорост

жените и секса
10 неща, които искат жените в секса

Жените искат в секса да усещат различни видове движения, различна интензивност, скорост. Ръцете, езикът, устните на мъжа – те искат да бъдат усетени и да се чувстват сякаш телата им са съкровища, които трябва да бъдат изследвани.

7. Секси роли

Влизането в друга личност по време на секса може да бъде освобождаващо и да ни позволи да освободим всички спирачки и да изпитаме удоволствия, които може да не можем да изпитаме в собствената си кожа.

8. Искат да поемат контрола

жените и секса
10 неща, които искат жените в секса

Силата е мощен афродизиак за много жени и мъже. Поемайки контрол в леглото, жените искат да покажат силата си и да бъдат в позиция, в която мъжът им е подчинен. За някои жени е сбъдната мечта да завържат партньора си и да имат достъп до всяка част от тялото му. Други искат да имат същата сила като мъжете и да са на върха, докато правят любов, не им е достатъчно. Така секса ще е удивителен и запомнящ се.

9. Секс на обществени места

Дори когато жената не иска да излиза докрай на публично място, много представителки на нежния пол се вълнуват от мисълта някой да ги наблюдава, докато се натискат с половинката си. Секса на обществени места е запомнящ се.

10. Искат партньорът им да ги съблазнява бавно

В много случаи, когато сте завладени от сурова страст, е страхотно да се заемете веднага с работата, но има и случаи, когато една жена копнее да бъде съблазнена бавно. Тя иска партньорът ѝ бавно да открива тялото ѝ, леко да я докосва и гали. По този начин секса се превръща в истинско удоволствие и за двата пола.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?