4 идеи за декор на стените в спалня за двойки

4 идеи за декор на стените в спалня за двойки
Идеи за дома

4 идеи за декор на стените в спалня за двойки

Повечето от хората, които се нанасят в ново жилище или освежават старото си, правят ремонт, без да обръщат внимание на стените в помещенията. Да, може да ги боядисват с латекс в избран цвят или да слагат красиви тапети, но не във всички случаи това са подходящите варианти, защото стаята отново може да изглежда празна. Понякога са необходими и по-смели решения за декор на стените, особено в спалнята ви.

Представете си, че най-накрая сте завършили обзавеждането на къщата на мечтите си с всички безценни предмети, които правят дните ви по-светли. Остава ви само огромната стена, която ви гледа безизразно в основната ви спалня, където си представяте как спокойно се отпускате или заспивате с партньора си като стимул, докато се мъчите през тежкия работен ден.

Ние обаче сме се погрижили за вас! Върху празната стена може да започне нещо ново. Тъй като основната ви спалня служи за ваше убежище, може би прекарвате по-голямата част от времето си там, като я разкрасявате и полирате.

4 идеи за декор на стените в спалня за двойки

5 въпроса, които да зададете, преди да наемете интериорен дизайнер 5 грешки на интериорните дизайнери през последните години

5 въпроса, които да зададете, преди да наемете интериорен дизайнер Любимите разпродажби – какво да пазарувате за интериорен дизайн

Тук ви предлагаме 4 идеи за декорация на стените в спалнята, които да внесат Х-фактора, който е липсвал на стаята.

В следващите редове ще намерите предложения, които макар и прости, могат да направят разликата на стените в това помещение.

Изявление на изкуството

Едно произведение на изкуството добавя цветни пръски към бялата, празна стена. То е отличен вариант за двойки, които искат да направят драматично изявление, като същевременно запазят декора и аксесоарите си по-семпли. По този начин се добавя интрига и променя атмосферата на стаята, без да задръства пространството с твърде много различни предмети.

Все пак в стремежа си да направите декор на стените на спалнята, за да не са толкова скучни, не трябва да преминавате в другата крайност и да превръщате помещението в кич. Заложете на семплия вид, но с акцент към детайлите.

на стените
идеи за декор на стените в спалня за двойки

Стена с галерия

Кой не би искал да живее сред ценните си спомени? Снимката замразява времето, за да можете многократно да изживеете своя уникален момент, независимо дали става дума за първите стъпки на детето ви или за първата ви целувка с по-добрата ви половинка.

Създайте изложба в галерия на стените в спалнята си, за да постигнете същия ефект. Ще видите, че цялостната ви декоративна схема се обединява в хармония, ако добавите в спалнята си нотка от личността ви и тази на партньора ви. Ако предпочитате, може да го направите и само на една стена по причините, които вече изброихме малко по-горе.

Изберете половин стенопис

Възможни са и специално проектирани или изрисувани стенописи на стените. Ако цял стенопис зад леглото ви се струва прекалено голям, помислете за половин стенопис. Той може да започне от горната част на релсата за картини, така че в основата да има зона с плътен цвят. Възползвайте се от сегашната тенденция за големи, раздвижени дизайни, като изберете такъв, който ще освети пространството в помещението ви.

на стените
идеи за декор на стените в спалня за двойки

Осветете го с табели

Търсите ли начин да придадете на стените в спалнята си различна и артистична нотка? Това също е напълно възможно. Затова неоновите светлини може да са нещо, за което да помислите. Това също е доста прост подход, за да придадете на спалнята си свеж вид. Този вид идеи за осветление на спалнята ще направи помещението уникално и ще се чувствате специално в него.

И накрая още нещо, но най-важното. Ключовото в определянето на декора на стените в спалнята с вашия любим, а изобщо в дизайна на всяка стая в дома ви, трябва да са личните ви предпочитания. Колкото и модерна да е някаква тенденция, ако вие и партньорът ви не се чувствате комфортно, то значи тя не е за вас. Изберете това, което пасва най-много на предпочитанията ви, като го обсъдите предварително и стигнете до съгласие, за да създадете спалнята на мечтите си.

Вижте още:

Страхотни идеи за декор на входа на жилището, с които да направите запомнящо се първо впечатление

Четири съвета как да скриете кабелите във вашия дом

Прости съвети как да премахнете скуката от бяла стая

Четири прости фън шуй правила за щастлив дом

Три неща, които трябва да изхвърлите от дома си

Три неща, които носят позитивна енергия в дома ви

Три причини защо трябва да имате много огледала в дома си

Как да организирате пространството за обувки в дома ви

Tagged , ,
на горе