сексуални игри извън спалнята
Интимно 18+

12 топ сексуални игри извън спалнята

12 топ сексуални игри извън спалнята може да разнообразят и разчупят преживяванията ви в леглото. Актьорството не е само за телевизионния екран. Има място и във вашата спалня – особено когато става въпрос за ролеви игри! Секс играта е чудесен начин да разиграете сексуалните си фантазии и да се включите в секси динамиката на партньора си, независимо как изглежда животът ви.

12 топ сексуални игри извън спалнята

Търсите секс или интимност? Има разлика

9 условия за перфектен секс според мъжете

Сексуални игри извън спалнята

Въпреки това, ролевата игра може да бъде смущаваща за хора, които не са се занимавали с нея преди. Някои хора смятат, че ролевата игра е просто афера с костюми, перуки и дори сценарий. Каквото виждат в порнографията. Но може да бъде и много по-просто от това, обяснява д-р Джени Скайлър, сертифициран терапевт по секс и взаимоотношения.

сексуални игри извън спалнята
сексуални игри извън спалнята

Типът ролева игра, която правите, може да попадне в спектъра от лек, среден и силен интензитет, вариращ от „мръсни приказки, до костюмирана ролева игра със сцена и декор“, казва Скайлър. Какво ще изберете да разиграете с партньора си зависи изцяло от вас и може да има забавление и интимност при всяка интензивност от спектъра.

Защо трябва да опитате ролеви игри?

Мислете за това по следния начин: „Много възрастни са загубили изкуството на играта в ежедневния си живот. Взимаме се твърде на сериозно и работим много упорито“, обяснява Скайлър. – Ролевата игра дава възможност на партньорите да бъдат свободни и креативни заедно, с допълнителната полза от това, че са сексуално изпълнени. Много хора няма да играят роли, защото се чувстват несигурни“, казва Скайлър. Но в действителност това е начин да се внесе усещане за новост в една връзка, което може да бъде много полезно за двойките. Това е особено вярно, ако чувствате, че вие и вашият партньор сте в сексуален коловоз и искате да подправите нещата.

За някои ролевата игра може дори да бъде начин за преодоляване на травма и лични нарушения. „Това е начин за тях да придобият чувство за контрол върху опита си“, казва Скайлър.

Как да играете ролите?

сексуални игри извън спалнята
сексуални игри извън спалнята

Като за начало ще трябва да представите идеята за ролевата игра на вашия партньор в играта. Уведомете партньора си, че искате да проведете разговор с него относно опита на нещо ново в спалнята, обяснява д-р Джанет Брито, клиничен психолог и сертифициран секс терапевт. Извън спалнята и преди да започне каквато и да е сексуална активност, можете да кажете нещо като: „Мислех си да опитам ролева игра с теб. Това как е за теб?“

Запомнете: Във всеки сценарий съгласието е ключово. Ако вашият партньор каже „не“ на изпробването на ролевата игра, уважавайте неговите граници и оставете дискусията. Ако каже „да“, вие сте наясно да продължите напред със следните стъпки.

Започнете с разговор. Попитайте се един друг какъв сценарий искате да изиграете и каква интензивност звучи най-добре и за двама ви. По-конкретно, вижте какво вашият партньор би искал да добави към микса!

Поставете си граници. Има ли сценарии, които са забранени за вас или вашия партньор? Не искате неволно да повдигате тема или да предизвиквате вреден спомен, който го кара да се чувства неудобно по време на това особено уязвимо сексуално упражнение, така че не забравяйте да обсъдите кои сценарии и двамата намирате за секси и кои са забранени.

Имайте план за бягство. Това по същество означава, че вие и вашият партньор трябва да имате дума, когато искате да излезете от изживяването, защото играта излиза извън контрол или е непосилна. Можете също така да изберете предупредителна дума, когато трябва да намалите скоростта, но все пак искате да продължите.

Ролевата игра между вас и вашия партньор може да включва почти всичко, което искате, стига да е по взаимно съгласие. Всъщност много хора се радват да направят ролевата игра суперспецифична и лична за връзката им. Въпреки това, ако имате нужда от малко вдъхновение, можете да изпробвате тези 12 популярни идеи, както са предложени в статията ни:

Професор и студент

Тази ситуация определено е популярна, когато става въпрос за ролева игра. Можете да се преструвате, че единият от вас е авторитетен инструктор, а другият е палав или непретенциозен ученик, който трябва да бъде напляскан или наказан за пропуснати домашни.

Шеф и служител

сексуални игри извън спалнята
сексуални игри извън спалнята

Отново, това е много неподходящо в реалния живот, но хората се наслаждават на динамиката на мощността в този сценарий. Всичко, при което хората не трябва да правят секс един с друг, е вълнуващо. Например, можете да се преструвате, че един от вас е мениджър, който обещава на свой служител повишение за сексуални услуги. Чувствайте се свободни да извадите най-добрите си бизнес костюми и поли тип молив за този сценарий.

  1. Непознати

Виждали сте версии на тази сцена, разигравани много пъти преди. Опитайте се да се срещнете в един и същи бар или ресторант, пристигайки поотделно, след което се дръжте така, сякаш се срещате за първи път. Можете да флиртувате и да играете сякаш сте непознати, а след това да спите заедно със страстта на първолаците.

Вашият първи път

Да, това е точно както звучи – преструвайте се, че вие двамата правите секс за първи път в живота си. Можете да се преструвате, че това е само един от първите ви пъти или да го накарате да се отнася и за двама ви. Ако го чувствате, можете дори да се преструвате, че сте по-млади, отколкото сте, за да добавите реалност на сцената.

Доставка на пица

Поръчайте пица (или използвайте празна кутия) и накарайте един от вас да позвъни на вратата, сякаш правите действителна доставка. Другият човек може да отвори вратата, облечен в нещо секси и оттам да се съблазните един друг, сякаш го правите с „горещия“ доставчик.

Масажист и клиент

Вземете вашите масажни масла, запалете свещ и поканете партньора си на „масаж“. Използвайте този сценарий като извинение, за да си правите секси масажи, което води до нещо по-палаво и неочаквано.

Лекар и пациент

Имате ли резервни ексфолианти или болнични престилки? (Бонус точки за включване на термометър и стетоскоп.) Нека единият от вас действа като лекар, а другият като пациент, след което решете кой ще направи първия ход. Може би лекарят трябва да направи супер близък и личен преглед? (Отново, това определено няма да е готино в пространство без съгласие, така че не забравяйте да го обсъдите първо.)

Съседи

Ако някога сте си мечтали да правите секс със сладкия съсед отсреща, това е за вас. Направете така, че вие и вашия партньор да се срещнете на улицата или в коридора на сградата и да се държите като съседи. Може би някой от вас дори е „женен“ или има особена странност, което засилва табуто още повече.

Майстор и собственик на жилище

Независимо дали играете като водопроводчик, механик или просто типичен сръчен човек от квартала, някои хора намират ситуацията някой да дойде да ремонтира дома им за особено секси. Може би механикът е облечен в секси тоалет или родителят, който си остава вкъщи, се опитва да го съблазни, като се разхожда по бельо – каквото ви върши работа!

Наемодател и наемател

Отново закъсняхте с наема? Вашият наемодател може да го опрости – срещу определена цена. В тази пикантна ситуация на власт, нека единият от вас да бъде наемателят, който се нуждае от още време за плащането си, а другият да бъде наемодателят, който ще му позволи да плаща наема си по… други начини.

Цар и слуга

сексуални игри извън спалнята
сексуални игри извън спалнята

Може да ви хареса да играете кралица или крал в спалнята. Можете да накарате слугата си да следва всяка ваша команда или, ако е бил непослушен, можете да му покажете какво се случва, когато не изпълни желанията ви.

Служител в магазин за бельо и клиент

Това е вашето извинение да изберете нов секси подходящ комплект и да го „пробвате“ за партньора си, който ще играе собственик или служител на магазин за бельо. Той може да ви даде съвет какво ви отива, да се възхити на тялото ви и дори да ви каже, че ще изглеждате още по-добре без него…

Като цяло, най-добрият начин за издигане на ролевата игра е чрез използването на реквизити, като костюми, секс играчки, въжета, геги и превръзки за очи. Не всеки ще има достъп до всички тези неща, но играта е вълнуващо изживяване, така че просто направете всичко възможно!

Колкото и вълнуваща да е ролевата игра, важно е да разберете следното: Може да бъде и страшно. Не искате да причинявате на себе си или на партньора си емоционален стрес, така че се уверете, че играта ще бъде вълнуваща и за двамата.

По-конкретно, можете да го попитате какво му е харесало, какво не е и какво може да работи по-добре следващия път. Хората, които обичат тежките ролеви игри, буквално се нуждаят от последваща грижа след играта. Гушкането, обличането на всяка наранена част от тялото и просто общуването са полезни.

Сега, когато сте добре запознати с динамиката на ролевата игра и имате малко вдъхновение за следващия си секс, опитайте. Не забравяйте да бъдете в безопасност и, разбира се, да се забавлявате!

infomax-logo-50-15-HW Секс семинарите на Мони от „Ергенът“ и Наталия Кобилкина веселят ИИ Чочко

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?