най-добри секс пози за жени
Интимно 18+

11 най-добри секс пози за жени, когато искате да поемете контрола

11 най-добри секс пози за жени, когато искате да поемете контрола, предлагат сексолози. Понякога искате да правите секс прави. Друг път искате да се излегнете и да оставите партньора да направи магията си. В определени случаи жадувате за извратена позиция или такава, която позволява на партньора ви да влезе наистина (наистина) дълбоко. След това има моменти, в които просто искате да имате пълен контрол в леглото. Така че, вижте 11 най-добри секс пози за жени, когато искате да поемете контрола.

11 най-добри секс пози за жени, когато искате да поемете контрола

9 условия за перфектен секс според мъжете

Имате ден с ниско самочувствие? Опитайте някои от тези 14 секс хитрости

infomax-logo-50-15-HW Секс семинарите на Мони от „Ергенът“ и Наталия Кобилкина веселят ИИ Чочко

„Така се наслаждавате и на много гъвкавост, докато сте отгоре“, казва д-р Джес О’Райли, сексолог, автор на The New Sex Bible. –  Можете да си играете с тези фантазии, докато тялото ви е в пълен изглед и също да се насладите на многото предимства на зрителния контакт с партньора си. Можете също така да използвате зрителния контакт, за да подобрите интимността, да изразите желание и удоволствие, или да експериментирате с доминиране и подчинение на мъжа“, допълва тя.

най-добри секс пози за жени
най-добри секс пози за жени

„Накратко, изкачването на върха може да бъде вдъхновяващо, забавно и интензивно. Аз вярвам, че винаги можем да увеличим залога за удоволствието“, казва Дона Ориово, сертифициран секс терапевт.

Има различни позиции на жената отгоре, с които да проявите творчество, докато яздите пениса на партньора си и много от тях позволяват допълнителна стимулация, като игра със зърната на гърдите със свободните ви ръце или включване на вибратор.

Не сте сигурни откъде да започнете? Прочетете за одобрени от експерти съвети за по-добро изживяване, когато сте отгоре. На първо място, много от позициите, когато жената е отгоре, могат да се поддадат на по-директна стимулация на клитора, а той има около 8000 нервни окончания. Освен това, качването на върха ви помага да контролирате дълбочината и скоростта на проникване.

най-добри секс пози за жени
най-добри секс пози за жени

„Можете да контролирате движението и удоволствието си“, казва д-р Шонтрес А. Паркс, лицензиран брачен и семеен терапевт. – Може да е забавно да експериментирате с това да сте отгоре, дори и да е съвсем ново за вас, тъй като контролирате движенията, ритъма, натиска, дълбочината, ъглите и скоростта на проникването на пениса. Ще гледате и лицето на любовника си и може да се насладите на реакциите му.“

Има три основни проблема, които могат да допринесат за това жените да се чувстват неудобно отгоре, казва Паркс. „Единият е самочувствието“, казва тя. – На всичкото отгоре, вашият партньор има доста безпрепятствен изглед към тялото ви и за жени, които страдат от проблеми с образа на тялото или не се чувстват уверени, това може да ги накара да се почувстват неудобно.“

най-добри секс пози за жени
най-добри секс пози за жени

Другата спънка е липсата на опит. „Жените невинаги знаят какво да правят, когато са отгоре или как да се движат, за да създадат приятно изживяване за себе си и/или за партньора си“, казва Паркс.

Освен това, жената може да не се физически удобно във всички пози, когато е отгоре. За да направите изживяването си по-удобно физически, поставете допълнителни възглавници под коленете си или се наведете напред, за да се подпрете, като използвате таблата на леглото, стола или фотьойла, ако ги използвате. Можете също така да промените ъглите на проникване, за да намалите натиска върху шийката на матката, като например да се наведете напред или да се обърнете към краката на партньора си. Дори промяната на местоположението, като преместване на диван, където има повече стабилност и неща, за които да се хванете, може да помогне.

най-добри секс пози за жени
най-добри секс пози за жени

Ето няколко съвета и трикове, когато жената е отгоре: Съобщете желанието си да сте в тази позиция. Бъдете „директни и игриви“ тук, може да шепнете фрази, като: „Искам да те яздя сега“, „Нека да яздя това [попълнете празното място]“ или „Моля, позволи ми да се кача отгоре“, изразяват желание и са директни изрази. Що се отнася до действителното влизане в позиция, О’Райли казва, че „няма правилен начин“, но има няколко неща, които можете да направите, за да го направите по-секси. „Може да държите ръцете на партньора си над главата му, докато го възкачвате, или да го преобърнете и да се „качите на борда“, казва тя.

Ако обичате да използвате играчки, можете да направите място в любовната игра за вибратор, за да стимулирате още повече клитора си. Всички тези играчки работят чудесно по време на партньорски секс.

Когато става въпрос за силата на движението, наистина зависи от вас. Можете да поставите ръцете си върху гърдите на партньора си (или коленете, ако сте обърнати с лице към него) за стабилност. В крайна сметка, казва О’Райли, най-добре е да правите това, което ви харесва. „Не подражавайте на това, което виждате в порното например, движете тялото си по начин, който създава удоволствие за вас. Вместо да се фокусирате върху това как изглеждате, настройте се на това как се чувствате“, споделя тя.

най-добри секс пози за жени
най-добри секс пози за жени

Друг трик е да използвате лубрикант. Вагината може да се намокри сама, което е чудесно. Но това не означава, че трябва да избягвате лубриканта. Той може да направи проникването (във всяка позиция) по-удобно.

Искате да се чувствате уверени, когато сте отгоре, така че, ако една позиция не ви харесва, сменете я. Експертите препоръчват да се наведете близо и да бъдете гърди до гърди с партньора си. Оттам движете бедрата си, докато партньорът ви използва ръцете си, за да добави повече усещане, като ги движи нагоре и надолу по гърба ви. И ако имате нужда от още идеи… е, продължете да четете.

Най-добрите секс позиции за жени, когато искат да поемат контрола:

  1. Седяща количка

Направете тази по-нестандартна поза, като същевременно давате на партньора си хубава гледка към вашето дупе. Можете да се движите напред и назад, от една страна до друга, което ви дава различна гама от усещания. Можете също така да контролирате темпото и дълбочината на проникване на пениса.

Как да го направите: Накарайте партньора си да седне на ръба на леглото или стола. След това седнете в скута му и опрете ръцете си на пода. Протегнете краката си зад кръста му и се наслаждавайте.

Изящен гражданин

Тази позиция може да създаде допълнително триене и стягане на вашите срамни устни и клитор, което е идеално за разтърсващ оргазъм. Паркс посочва, че тук няма да имате толкова много контрол, като се има предвид, че вашият партньор ще държи тялото ви, но „и двамата партньори могат да се движат в тандем и да си прекарват страхотно“.

Как да го направите: Партньорът ви стои изправен, като ви държи във въздуха и обвиете краката си около тялото му. Той ви държи в ръцете си, докато се движите.

Мързелив мъж

Вие имате пълен контрол с тази позиция. „Това е добър начин да експериментирате отвъд основната позиция на жена отгоре“, казва Паркс. Вашият партньор също така ще „получи страхотна гледка на вашите гърди и лице.

Как да го направите: Накарайте партньора си да седне на леглото, с опора на гърба с възглавници и изпънати крака. Краката му са по-широко отворени, а вие седнете в скута му. След това свийте коленете си, за да се спуснете по-близо до пениса му, като използвате едната си ръка, за да го насочите към входа на влагалището си.

Увит лотос

Ще се опознаете отблизо в тази изключително интимна позиция. Това е почти като удължена прегръдка, има хибрид на емоционална и физическа интимност. Можете също така да контролирате действието, като използвате партньора си за лост, за да се движите нагоре и надолу или се навеждате назад.

Как да го направите: Накарайте партньора си да седне със сгънати в коленете крака и се качете в скута му, с лице към него. Увийте краката си около гърба му. След това накарайте партньора си да влезе във вас и да се притисне към вас.

 

Еротично сядане

От тази позиция вие напълно контролирате ъгъла и дълбочината на проникване на пениса. Не само това, но и ръцете ви са 100% свободни да правят каквото си поискат – независимо дали показват любов към клитора ви или се забавляват с ерогенните зони на партньора ви. Свийте и избутайте бедрата напред, за да има достъп пениса до G-точката ви и едновременно с това да докосва клитора.

Как да го направите: Вашият партньор сяда на стол или на ръба на леглото; застанали сте с лице към него, седнали в скута му, със сгънати в коленете крака.

Каубойка

Тази класическа позиция на жена отгоре ви дава пълен контрол и можете да опитате да добавите малко пикантност, като включите вибратор за двойки или като си поиграете с това колко широко ще разтворите краката си. Ако искате да повишите нивото на действието, опитайте да държите ръцете на партньора си над главата му или да го вържете. Можете дори да експериментирате със завързани очи и игра със зърната на гърдите.

Как да го направите: Мъжът лежи с изпънати крака, а вие сядате отгоре му, със сгънати в коленете крака. Можете да облекчите част от тежестта си от таза ви, като се облегнете назад и се подпрете на бедрата му.

Обратна каубойка

Това е страхотна вариация на класическата поза. Отново ви позволява да контролирате темпото и ъгъла на тласъците, и насърчава по-дълбоко проникване на пениса. Нещо повече, неговите бедра ще създадат перфектната повърхност, в която да търкате клитора си по време на секс.

Как да го направите: Вашият партньор лежи по гръб; вие сядате отгоре му, с гръб към лицето му.

Паякът

От тази седнала позиция можете да наблюдавате цялото секси действие. Освен това можете да опитате да направите крачка напред, като поставите краката на партньора си на раменете ви, което ще ви улесни да изтласквате и движите бедрата си в кръгове.

Как да го направите: Седнете на леглото с крака един към друг, ръцете са назад, за да се подпрете на тях. Сега се приближете, така че гениталиите ви да се докосват. Вашите бедра ще бъдат между неговите разтворени крака, вашите колене са свити, а стъпалата извън бедрата му и стъпили на леглото. Вие сте полулегнали назад, а той се движи напред-назад с пениса си.

Вълшебната планина

Тази поза е подобна на предишната. Тук предимството е, че вие решавате колко да търкате клитора си в таза на партньора си. Освен това, тъй като сте един срещу друг, тази позиция ви помага да се почувствате наистина свързани не само физически, но и емоционално.

Как да го направите: Вашият партньор седи, със свити крака, облегнат назад на ръцете и предмишниците си. Правите същото и след това се приближавате към него, докато не осъществите контакт с гениталиите си.

 

Председателят

Тази сексуална позиция е чудесна за стимулиране на G-точката. Освен това ръцете ви са свободни за малко секси поглаждане по клитора ви.

Как да го направите: Партньорът ви сяда на ръба на леглото, а вие седнете в него, но с гръб към лицето му. Краката и на двамата са стъпили на пода, а удоволствието е още по-голямо за вас, тъй като той може да ви целува по врата и раменете.

Е, това са 11 най-добри секс пози за жени, когато искате да поемете контрола в леглото, които сексолози съветват да практикувате. С тях удоволствието в леглото и за двамата ще бъде голямо.

 

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?