9 начина да разгорещите нещата между вас
Любов и партньорство

9 начина да разгорещите нещата между вас

Между вас и човека, когото харесвате, може да има привличане, но все още да не сте направили следващата крачка в отношенията си. Ако искате да го съблазните наистина, тук сме, за да ви помогнем.

9 начина да разгорещите нещата между вас

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Ето и някои начина за това как да разгорещите нещата между вас:

Позволете му да ви преследват

Казано по друг начин – позволете на вниманието ви да се отклони от него и да се насочи към някой друг. Нищо не дразни мъжете повече от това. Това ще подтикне конкурентната му природа да заработи на пълни обороти и той ще иска да си върне вниманието ви. По този начин ще го накарате той да дойде при вас, а не вие да тичате по него. Харесва ви, нали…

Усмихвайте се бавно с контакт с очите

Когато най-накрая осъществите контакт с някого, задръжте го и бавно оставете усмивката да се разнесе по лицето ви. Това веднага показва на някого, че достъпни за комуникация, но в същото време загадъчни – сякаш имате тайна, която те умират да узнаят. Това е чудесен съвет за това как да разпалите пламъка между вас…

между вас
9 начина да разгорещите нещата между вас

Използвайте името му, но не го казвайте силно

Използването на нечие име привлича вниманието им към вас и само към вас. Не сте ли забелязвали колко много ви харесва, когато някой ви казва името си? Това показва персонално отношение.

Когато съблазнявате някого, понижете гласа си, когато произнасяте името му. Това ще е нещо като тайна, само между вас двамата.

Дръжте тона си нисък

Гласът ви трябва да е много нисък и много бавен. Това е ключът към това да бъдете съблазнителни. Не правете обаче така, че да звучи, сякаш е нарочно, защото това ще звучи странно и ще отблъсне хората и между вас няма да се получи това, което искате.

Правете комплименти

Не забравяйте да му правите много комплименти, за да знае колко привлекателен е за вас.

Не правете комплиментите твърде очевидни. Да казвате простички неща като изглеждаш много привлекателен няма да действат.

Правете комплименти за наистина дребни неща, които в началото дори няма да разберат, че са комплименти. Достатъчно е да направите нещо фино като „наистина си интересен“, за да може между вас да има все по-голямо сближаване.

9 начина да разгорещите нещата между вас
9 начина да разгорещите нещата между вас

Имитиране на езика на тялото

Друго начин, за да разгорещите нещата между вас, е да използвате ефективно езика на тялото си, имитирайки неговите движения.

Например това е нещо, което хората правят подсъзнателно. На подсъзнателно ниво това ще го накара да ви чувства още по-близки и да разпали искрата между вас още повече. Само се уверете, че е фино, за да не изглеждате нелепо, опитвайки да сте негово копирате. Това умение допълва рутината ви за съблазняване.

Имайте увереност

Увереността е ключът към успеха за всяко нещо, което искате да постигнете на любовния фронт, а и не само. Трябва да се държите така, сякаш знаете какво правите и струвате милион долара.

Самото влизане в стаята с тази нагласа може би ще съблазни няколко души, дори без никакви други усилия. За да можете да съблазните някого и да разгорещите нещата между вас е свързано с това да имаш увереността да го направиш. Затова повярвайте в себе си и ще видите колко по-близо сте до желаната цел.

Бъдете мистериозни

Да бъдеш мистериозен е сериозно средство да разпалите искрата между вас. Независимо дали се изявявате като силна жена или просто като дама с потайно излъчване, това кара човекът отсреща много да иска да узнае всичките ви скрити тайни.

Винаги го оставяйте да иска още

Бъдете първият, който ще си тръгне или ще прекрати разговора или срещата. Да го оставите да иска още, винаги е добър начин да си гарантирате, че ще продължи да се връща. Разбира се, не го правете по средата на важен разговор, тъй като може да помисли, че му показвате незаинтересованост.

Винаги изглеждайте по най-добрия начин

Да, знаем, че е трудно, но един човек, който иска да разпали искрата с някого, винаги изглежда добре. Няма да се чувствате или да изглеждате съблазнително със стари анцузи и измачкана тениска, нали? Така че погрижете се за външния си вид, без да прекалявате. Облечете това, което ви прави да се усещате най-привлекателни.

Вижте още:

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

3 магически бутона, които ви позволяват да „отворите“ всеки мъж

Как се появяват жените с „железен“ характер?

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

Величието на жената е вечно

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

Tagged , ,
на горе