7 съвета как да привлечете любовта, започвайки от себе си
Любов и партньорство

7 съвета как да привлечете любовта, започвайки от себе си

Всички сме слушали как да накараме някой да ни харесва, но за да привлечете любовта, трябва първо да започнете да обичате себе си. Когато сте в хармония с вътрешното си аз, тогава ще излъчвате позитивна енергия и тя ще бъде забелязана и от мъжете.

7 съвета как да привлечете любовта, започвайки от себе си

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Надявам се да се влюбиш

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

Затова сега ви предлагаме някои идеи за това как да намерите любовта, като първо започнете от грижата за себе си:

Приемете това, което сте

Ако искате да знаете как да бъдете по-уверена и привлекателна, знайте, че няма да изглеждате по този начин на хората, когато се опитвате да бъдете някой друг. Бъдете себе си. В края на краищата вие сте само един и ако не искате да бъдете себе си, никой друг няма да го направи.

Проблемът с опитите да бъдете някой друг, което е възможно, е, че това е емоционално изтощително и в крайна сметка ще се откажете. Така че просто не си губете времето.

Не следвайте тенденциите, следвайте това, което изглежда добре на вас

Толкова много хора затъват в този тунел на следване на последните тенденции и избират само това, което е на мода, а не това, което изглежда добре на тях.

Но външният ви вид, а и целият ви живот, ще се подобри десетократно, ако намерите стил, в който се чувствате комфортно и който ви кара да се чувствате уверени в себе си.

себе си
7 съвета как да привлечете любовта, започвайки от себе си

Определете какво е привлекателно за вас

Трябва да знаете какво според вас е хубаво. Как иначе ще можете да работите върху себе си, ако не сте сигурни какво е да си привлекателен? Може би за вас да сте магнит за мъжете е синоним на дълга коса и широки дънки. А може би е да отделяте време и пари за задълбочена грижа за себе си. Дълбоко в себе си вие знаете какво е правилното решение за вас.

Откажете се от тези, които не ви подкрепят

Ако сте около хора, които не ви вдъхновяват, а по-скоро ви карат да се чувствате още по-несигурни, добре, изхвърлете ги. Да, знаем, те са ваши приятели, но всъщност нямате нужда от тях. Ще си намерите нови, повярвайте ни.

Приятелите ви са хората, които трябва да бъдат до вас и да продължат да ви подкрепят. Ако не го правят, те не са приятели и само натоварвате себе си с присъствието им.

Направете първата крачка

Ако искате да се чувствате по-уверени и по-силни, то бъдете тези, които правят първата крачка. Виждате даден човек, той е симпатичен и сте установили контакт с очи. Сега се приближете до него и започнете разговор. Вземете властта в свои ръце.

Ще се почувствате освежаващо да не чакате някой да се приближи към вас, а вместо това вие да направите първата крачка и вярата ви в себе си ще се върне.

Забавете темпото

Често се задъхваме да правим всичко бързо, без да отделяме време за себе си. Имате време, повярвайте ни. Ако искаш да знаеш как да бъдеш по-привлекателна, просто забави темпото – не е нужно да бързаш постоянно. Колкото по-бързо вървите или говорите, толкова по-трудно е за хората да ви настигнат.

себе си
7 съвета как да привлечете любовта, започвайки от себе си

Осмелете се да опитате нещо, което винаги сте искали да направите

Ако искате да се чувствате по-уверена и да намерите нова любов, опитвайте нови неща. Започнете курс по танци, отидете на мини ваканция и опознайте себе си и света около вас – просто опитайте каквото винаги сте искали да направите. Ще откриете неща за себе си, които никога не сте знаели, а това е доста привлекателно.

Не се сравнявайте с други хора

Това, което обикновено се случва, е, че се сравняваме с другите. Не го правете, това е безсмислено. Вместо това трябва да вземете това, което правят готините хора, и да го приложите към себе си. По принцип те ви казват какво трябва да правите, но вместо да си водите бележки, вие се сравнявате.

Вижте още:

5 признака, че сте пристрастени към интимността в леглото

Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

Интимност по график? Защо не!

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Как да се отървем от колит: 5 магически точки

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Tagged , ,
на горе