Искате го, а той се дърпа: Най-великите тайни и съвети за съблазняване, на които никой мъж не може да устои

съвети за съблазняване
Любов и партньорство

Искате го, а той се дърпа: Най-великите тайни и съвети за съблазняване, на които никой мъж не може да устои

Оказва се, че основните женски тайни на съблазняването на мъжете са нищо повече от малко познания за човешката психология и доза находчивост.

Какво точно е съблазняване?

Съблазняването е специална форма на убеждаване, която използва слабостите на мъжете (например гордост, интимно желание, податливост на ласкателства), за да ги убеди да направят нещо, което иначе не биха направили.

Например, ако една жена се е влюбила в мъж, а той е увлечен от нещо /да речем, не се интересува от нищо друго освен от футбол/, единственият изход да се насочи вниманието на този човек в правилната посока е да се използват умело методите на съблазняването. Въпросната жена ще трябва да заложи на много женски чар и да покаже максимално умение като изкусна съблазнителка, за да привлече вниманието на обекта, който я интересува.

Овладяването тайните на съблазняването изисква немалко усилия. Ще трябва да се изправите пред необходимостта да го убедите някого да направи нещо, което дори може да противоречи на неговите принципи. Как може да се направи това?

Как да съблазниш мъж

Преди всичко, внимавайте! Трябва да сте наясно с някои истини. Интересът на мъжа към жената, която го е съблазнила, е съсредоточен само и единствено върху похотта. Понякога, може да възникнат временни чувства, но те са нетрайни. Например, ако мъжът е в нетрезво състояние, той може да се влюби във вас. Но само за известно време. Страстта се различава от истинската любов. Съблазняването очарова мъжа само за известно време, а веднага след като той се осъзнае, магията изчезва.

Как да съблазниш мъж и да го накараш да се влюби истински

Ако искате да съблазните мъж, така че чувствата му след това да прераснат в истинска любов, тогава първо ще трябва да откриете всичките му слаби страни. Може би той е амбициозен и иска заслугите му да бъдат забелязани и оценени? Или може би е ценител на красотата и женския чар и предпочита да се появява в обществото с добре поддържани, очарователни дами? Или пък страда, защото приятелката му е вечно недоволна от него и „изцежда“ дори и последната му капчица живот? Ако разпознаете всички тези „лостове за натиск“, ще бъде много по-лесно да съблазните мъжа.

Доста представители на силния пол живеят в постоянен стрес и са под натиск от всички страни. Знаейки това, можете успешно да спечелите симпатията на обекта на вашето обожание, дори без да използвате някакви специални техники: достатъчно е да се позиционирате като жена, което умее да слуша, да кима с разбиране, да утешава и да е до него, когато се почувства неразбран от целия свят …

Тоест, ако го разбирате и подкрепяте безусловно! Вероятно дори не знаете колко ценно е за мъжете да намират жени с подобни качества, като способността да разбират, приемат и да бъдат лоялни към своята половинка.

И именно тези качества са основните тайни на съблазняването. Затова и понякога се чудим: какво ли пък намира такъв прекрасен мъж в тази „сива мишка“!

Слушайте мъжа

Никога не го прекъсвайте със съвет, не критикувайте поведението му или това, за което говори. Оставете го да говори непрекъснато. Изразявайте емпатията си към него безгласно, като поставите ръката му на рамото му, например. Или можете дори леко да го погалите гърба.

Убедете го, че той наистина е много умен, силен, способен. Подведете внимателно разговора на тема, която е по-приятна за него, отвличайки вниманието му от тежки мисли.

Този мъж ще ви оцени, че сте единственият човек, който го разбира и който е в състояние да го накара да се усмихне, когато настроението му е разрушено.

От какво зависи успехът на съблазняването?

Успехът на вашите лични тайни за съблазняване зависи от това, доколко можете да убедите мъж, че сте напълно различни от другите жени около него.

Вие сте в състояние да слушате, никога не му „четете конско“, не се заяждате.

Отговаряте на неговите нужди, които всички други жени не могат да задоволят. Винаги се радвате да го видите. Знаете как да го накарате да се усмихне.

Изведете го от обикновения живот и го заведете на онова вълшебно място, където той е Бог и цар, където никога не греши и прави всичко по-добре от всеки друг.

Това са много важни тайни на съблазняването, но има, разбира се, и други.

Техники на съблазняване, на които никой мъж не може да устои

Разбира се, да бъдеш разбиращ и състрадателен е много важно. Но ако се ограничите само с това, тогава можете да се превърнете за мъжа просто в „мама“ или просто добър приятел.

Не трябва да забравяме, че женствеността е много важна за мъжа.

Най-известният начин да съблазниш всеки мъж е да го оставиш недоволен. Ако не всички негови желания са удовлетворени, тогава той ще иска да ви вижда отново още по-силно.

Каква е основната задача на жената, която иска да запали интереса на мъжа към нейната личност?

Трябва да го накараме да „избухне“ от адреналин. И го направете така, че той дори да не забележи, че правите някакви опити да го заинтересувате!

Има няколко основни съвета, които могат да разкрият основните тайни на съблазняването на мъж и тези тайни са попили вековния опит на всички жени. Ще ги разбулим сега.

Бъдете смирени

Може би ще бъдете невероятно изненадани, защото все пак говорим за тайните на съблазняването, нали? Разбира се, мъжете много обичат да зяпат стрийптизьорки или да разглеждат снимки в специални списания.

Но интересът на мъжа към наличното изчезва много бързо. Недостъпността е това, което наистина може да го възбуди!

Можете да опитате да провокирате мъжа в ситуация, в която той няма възможността да действа така, както би искал. Например, опитайте следното: Седейки в кафене или някъде другаде на многолюдно място, докоснете бедрото си до неговото. Или направете нещо подобно, за да накарате кръвта му да закипи. Но … Той няма да може да направи нищо повече, вие ще сте недостъпни за него в този момент. И ще му изглеждате като апетитна хапка, която няма търпение да вкуси!

Бъдете непредсказуеми

Време е да изненадате мъжа. Направете нещо, което да го изведе извън обичайната му „зона на комфорт“ и да го накара да реагира на вас по нов начин. Кой знае какво може да се случи например, ако му отворите вратата, облечена в полупрозрачна нощница, твърдят психолози.

Почувствайте своята интимна власт над него

Ако не се чувствате женствена и желана, едва ли ще успеете да го съблазните. И това усещане не се влияе от това доколко сте надарени с прекрасни женствени форми. Това е въпрос на психологическа нагласа.

Научете се да постигате лесно такова самочувствие, когато, гледайки се в огледалото, уверено си казвате: „Аз съм кралицата!“ Ударението трябва да е върху „Аз“. Правете упражнението докато не достигнете точката, в която изведнъж се почувствате достойни за вниманието на човека,  от който се интересувате.

Иначе ще ви бъде много трудно да убедите мъжа, че сте неговата интимна кралица и да го съблазните.

Поемете контрола върху ситуацията

Мъжете много обичат да доминират и да командват, но те не могат да останат и безразлични към ситуация, в която, примерно, вие сте се превъплътили в ролята на доминираща съблазнителка.

Например, той просто минава през вратата, а вие вече му казвате какво ще направите с него сега … Със сигурност ще бъде напълно запленен от вашата инициатива! Ползвайте този трик от време на време.

Шегувайте се и се смейте

Най-просто казано, винаги бъдете забавни. Смехът е изключително възбуждащ!

Направете контакт с очите

Погледът очи в очи може да бъде много интимен и възбуждащ за него. Оставете го да потъне в дълбините на вашата душа. Погледът ви може да ви каже какво е в сърцето ви и какво не му изказвате на глас.

Оставете деколтето си леко отворено

При вида на вдлъбнатината на гърдите на жената всеки мъж бива полазен от студени тръпки по гръбнака. За всеки представител на силния пол женските гърди са най-желаният атрибут, символ на женската привлекателност. Ето защо лесно можете да съблазните някой, насочвайки погледа му към деколтето си. Но не прекалявайте. Не бива да изглеждате вулгарно или пък твърде „лесна“. Балансът е важен. Тук трябва да добавим и един ценен съвет от стилистите. Ако ще разголвате някоя част от тялото, то трябва да е само една. Например, или краката, или деколтето. Изберете само едно от двете, в противен случай ще изглеждате нелепо и въобще няма да постигнете желания ефект.

Шепнете на ухото му

Шепотът близо до ухото ви е начин да развълнувате всеки! Наклонете се толкова ниско към него, че той може да усети дъха ви. И тогава започнете да шепнете тихо нещо. Това е много вълнуващо и примамливо едновременно. Най-вероятно той няма да се съпротивлява и веднага ще ви прегърне.

Смучете нещо

Искате ли да събудите необуздана страст у мъжа? Тогава … смучете нещо. О, това е най-мощната техника за съблазняване, категорични са запознатите! Можете да смучете сламки, пръсти, устни. Или сладолед – това също работи много добре.

Е, вече сте посветени в тайното на успешното съблазняване на мъжа. Време е за действие. Вие сте на ход. От нас – успех!

Не забравяйте, обаче, че направите ли тази крачка, поемате голяма отговорност – да бъдете най-близкото и винаги подкрепящо същество за този мъж и да го направите щастлив.

Tagged , , , , , , , ,
на горе